2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim normal zamanlarda da çok şiddetli baş ağrılarım olur. Pek çok migren ilacıyla iğneyle bile geçmez. 2 gün ağrım oldu dün kafamın üst tarafı uyuşuktu konuşamadım bayağı bir. Eşim çin yağı ile masaj yaptı, karanlıkta dinlendim iyi geldi. Çin yağını öneririm. Tam geçirmese de bayağı etkili oluyor. İşin sırrı masajda gerçi.

Günaydın yağın hamilelikte kullanımında sorun yok değil mi doktoruna sordun

Antibiyotik veren kadın dogum hekiminiz mi ilacın adı ne

herkese hayırlı sabahlar
Sey bi sey sormak istiyorum. Doktorum ben bebegi yani iste keseyi gorene kadar iliskiye ara verin dedi. Size de oyle bi sey soylendi mi
bana dr. değil de aile hekimliğindeki ebe söyledi.bir müddet ilişkiye girme ,ağır kaldırma falan filan...

bu aralar duygularında gel git patlamasi olan ona buna ağlayan var mi benim gibi bugun sabah durup dururken esime patladim bosuna kirdim adami bi de ağladım deli deli
evet ben de çok sinirli ve duygusalım.haberleri hiç izlemiyorum artık,çok ağlıyorum çünkü

canım çok geçmiş olsun.gebelik ve emzirme sürecinde parol ve minoset veriyorlar ağrı kesici olarak
evimde hiç bitmeyen 2 ağrı kesicidir kendileri

Günaydınlarrr :)
Güzel bir haftasonu geçirelim inşallahh :))
Kızlar akşamları göbeğim çok şiş oluo sizdd durum nasıl?

sagolll bebisimmm oncelikle cok gecmis olsun kokulardan uzak dur onlar tetikliyo ins hemen gecer cok zor bi durum valla doktor en sonunda bana ilac verdi cocuk bana zarar vermesin die..ins bulanmaz ama bak ben sey yapm simdi midem bulaninca kosarak banyoya gidiodum o ara basim donuyo tabi carpiom biyerlere daha kotu oluyom bide ben gunde 7 defa fln kusuydm ins sende olmaz en sonunda yogurt kabi varya ona buzdolabi poseti varya onu gecirdim yatagimin yanina koydum uyaninca yada normalde yattakta bulanilnca ona iste anla sonra poseti sagolsun esim degistiriodu aklinda bulunsn ck isime yaradi beni yormadi sadece kafami kaldiriyodum insallah yasamazsin gulumm

sagolll bebisimmm oncelikle cok gecmis olsun kokulardan uzak dur onlar tetikliyo ins hemen gecer cok zor bi durum valla doktor en sonunda bana ilac verdi cocuk bana zarar vermesin die..ins bulanmaz ama bak ben sey yapm simdi midem bulaninca kosarak banyoya gidiodum o ara basim donuyo tabi carpiom biyerlere daha kotu oluyom bide ben gunde 7 defa fln kusuydm ins sende olmaz en sonunda yogurt kabi varya ona buzdolabi poseti varya onu gecirdim yatagimin yanina koydum uyaninca yada normalde yattakta bulanilnca ona iste anla sonra poseti sagolsun esim degistiriodu aklinda bulunsn ck isime yaradi beni yormadi sadece kafami kaldiriyodum insallah yasamazsin gulumm

ALLAH razi olsun minnosum destegin buyuk ins seninkide pitir pitie eder:)evet canim iciyorum icicem doktor bulandikca icebilirsin dedi biraz agir bi ilacmis adi zofran ama iki cesit zofran varmis biri normal biri agir bulanti ve kanser tedavilerinde ben onu kullaniyom on tane var icinde fiyatida 40tl mis yemege gecemedik ama meyve yiyoruz teyzesi nane limonda iciyoruz artik pat die kesio bulantiyi ins yasamazsin bolesini gulum cok sukur halime

banada zofran verdi ama sana hangisini verdi canim iki cesidi varmis biri agir biri normalmis benimkinin icinde on tane var 40tl mis kanser tedavilernde kullanilioms doktor korkma bnde kullandim dedi veriyoruz cok midesi bulanan gebelere dedi...ck tsk ederiz teyzesi sende fotosunu at minnakin sana ne zaman randevu verdi bana fenalasrsan gel ama normal kontrlun 1ay sonra dedi buarda kizlar testlerimn sonucu cikmafi adlarini bilmiom ama 80tl verdik sonuclar ciksin adlarini ordan okur yazarim verirse doktor

bende duydum kalp atışını bugün çok farklı bir duygu ya :) bana vermedi bulantı ilacı hain doktor ya da unuttu heralde :)
evet fotosunu atsana minnakin canim..banada vermemisti hatta ben mide bulantisindan ck kotuydu ona ragmen vermedine zamanki bebegi gordu o iyi ben eruyorum o zaman verdi sana zarar veriyo dedi canim cok agir degilse hic kullanma

insallah canim darisi basina bak simdihic korkma sakin yanlis anlama amacim akil vermek fln degil ama rahat olmalisin eger bulantin yoksa vitaminli seyler ye oh mis kendine bak kotuyu cagirma zaten cok erken suan senin ocin bak once kasik agrim oldu bethcg senden biraz fazlayken sonra bel agrim sonra tuylenmelerim artti sonra bas agrilarm ama ben migren hastasym ilac alamiom die artmis olabilir sonra mide bulantisi cok zordu inan bak hic yasamayan oluyomus mesala erkek cocuklarda cok yasanmioms mesala annenin bunyesi iyiyse yasamiyomus o yuzden korkma ama sana daha erken zaten bide bise sorcam antibiyotik aldigindan kadin doktorunun haberi var mi bi sor gecmis olsun tuvaletini esin guzel camasir suyuyla temizlesin ben temizlicektm sagolsn esim temizledi ve ben tek kullaniom o lavaboyu esim digerine gidiyo eger varsa sizde tabi cunku bende enfeksyom ck kapan biriyim dikkat ettm baslarda belini ayagini sikitut..dinlen bol bol..bende kanamada vardi progestan aliyorum ve devam edicem

Antibiyotik veren kadın dogum hekiminiz mi ilacın adı ne
Evet cnm kadın doğum hekimi biliyor hamile oldumu,gebeliğin 9 ayındada kullanılabilirmiş toz ve suya girince aynı orelet ben fransadayım ilacın adı" mouniril "tek kullanımlık cnm
Ben hem labaratuvar a hemde eczane ye danıştım yinede bu alınabiliyor hamilelikte dediler

Banu_K tsk ederiz teyzesi burda okudum 7 8 jaftalik ultrasyon kagidinda saga yada sola yakinlik durumuna gore tahmin ediyolar bide kalp atis fazlaysa kizazsa erkekmis ole okudumburda canm

Vitaminli Şeyler derken cnm bende netten hiç araştırmadım bak ,ne yiyebilirim diye ne tavsiye edersin ,enfeksiyon çabuk kapan biriyim bende maalesef bitane lavabo var evde,
Doktorum verdi zaten ilacı tek kullanımlık ,progesteron bende alıyorum cnm çünkü 3 Yıldır tedavi görüyorduk olmadı kendilinden oldu doktor verdi yinede hamileli öğrendikten sonra başladım kullanmaya ama sol tarafımda hep bi ağrım var dün böğrümdü bugün Kısım böyle ovalar gibi yapsam karnıma bişi olmaz demi

Gunaydinlar
Gece mide bulantısıyla uyudum.
Güzel bir rüya ile uyandım rüyamda beyazlı mavili çok hoş bir şal hediye edip omzuna asiyorlardi. Baktım erkek çocuk falan diyor tabirlerde hayırlısı.
Bu arada bulantı var ama bi kere soğuk yiyince istifrah ettim acaba haftaya doktora gidince ilaç Istesem mi yoksa bulantıya mi katlansam çok kararsizim

sama kesin bi yol solucem dualarini eksik etme yeter :) bak simdi patatesi yika mikrobu gitsin die sonra kurusun kes onlari eskiden patates baskisi yapardik ya ole kes ama kabuguyla bole dilim dilim daireler halinde sonra tulbent yada siz yazma mi diyosunuz bilmiomda hani bas ortu oluyo ya evde ortuluo onu sar sonra bu patatesleri yerlestirve o sekilde basina bagla sonra buzuda boynunla basin arasina ensende ara tarafa koy biraz bekle sonra buzu kaldir ama patatesi gyn boyunca basinda bagli durabilir agrini azalticaktir dene bak gor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…