- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #4.761
esim gece ben sayiklayinca yapip opuyomis ama ben yapmadim canim cektim agrisini..bak ceviz badem sut pekmez yumurta ozellikle sutle pekmezi karistir ic bi bardak kusmuyosan hergun kesin ceviz ye sebzelerini sirkeli suda yika ben kokuya gelemiyorum yapamiorm artk ama sen kusmuyosan yap gunluk ogunlerin olsun mesala hergun 1muz ceviz sutlu pekmez yicem de herseyin tadina bak az da olsa ben bunlari arastirmistim..cok gecmis olsun dikkat ette hemen gecsin enfeksiyonun camasirlarina dikkat et sabunla deterjan kullanma ben ole yapiodm ins persembe guzel sonuclarla gelitsin canim persembeye kadar betahcg degerin artar kese gozukur buyuk ihtimal cokda kan verme ben vermedim mesala 2 kere verdimVitaminli Şeyler derken cnm bende netten hiç araştırmadım bak ,ne yiyebilirim diye ne tavsiye edersin ,enfeksiyon çabuk kapan biriyim bende maalesef bitane lavabo var evde,
Doktorum verdi zaten ilacı tek kullanımlık ,progesteron bende alıyorum cnm çünkü 3 Yıldır tedavi görüyorduk olmadı kendilinden oldu doktor verdi yinede hamileli öğrendikten sonra başladım kullanmaya ama sol tarafımda hep bi ağrım var dün böğrümdü bugün Kısım böyle ovalar gibi yapsam karnıma bişi olmaz demi
cok gecmis olsun canim doktorunu bilmiom ama ben isteyince vermedi zaten baya cektim en son bana zarar vericek diye verdi ama ben baya katlanmistimGunaydinlar
Gece mide bulantısıyla uyudum.
Güzel bir rüya ile uyandım rüyamda beyazlı mavili çok hoş bir şal hediye edip omzuna asiyorlardi. Baktım erkek çocuk falan diyor tabirlerde hayırlısı.
Bu arada bulantı var ama bi kere soğuk yiyince istifrah ettim acaba haftaya doktora gidince ilaç Istesem mi yoksa bulantıya mi katlansam çok kararsizim
Anladım canım Sağol doğal annemglin yaptı pekmez var hemde içym inş ,dün 3 cü verdim Beta ve son bi saate çıkar sonuç netten Bakcam zaten merakamı ve stresimi azaltmak için son defa yaptırdımesim gece ben sayiklayinca yapip opuyomis ama ben yapmadim canim cektim agrisini..bak ceviz badem sut pekmez yumurta ozellikle sutle pekmezi karistir ic bi bardak kusmuyosan hergun kesin ceviz ye sebzelerini sirkeli suda yika ben kokuya gelemiyorum yapamiorm artk ama sen kusmuyosan yap gunluk ogunlerin olsun mesala hergun 1muz ceviz sutlu pekmez yicem de herseyin tadina bak az da olsa ben bunlari arastirmistim..cok gecmis olsun dikkat ette hemen gecsin enfeksiyonun camasirlarina dikkat et sabunla deterjan kullanma ben ole yapiodm ins persembe guzel sonuclarla gelitsin canim persembeye kadar betahcg degerin artar kese gozukur buyuk ihtimal cokda kan verme ben vermedim mesala 2 kere verdim
Sagol canim. Doktorumu bende tanımıyorum verir mi vermez micok gecmis olsun canim doktorunu bilmiom ama ben isteyince vermedi zaten baya cektim en son bana zarar vericek diye verdi ama ben baya katlanmistim
Buarada netten baktım çıkmış sonuç 3 cü Beta 1200 normal demi ilkini ayın 15 i cuma yptrdm "47" 2 nci ayın 18 i pazartesi günü sonuç "225" 3 Cüde dün "1200"esim gece ben sayiklayinca yapip opuyomis ama ben yapmadim canim cektim agrisini..bak ceviz badem sut pekmez yumurta ozellikle sutle pekmezi karistir ic bi bardak kusmuyosan hergun kesin ceviz ye sebzelerini sirkeli suda yika ben kokuya gelemiyorum yapamiorm artk ama sen kusmuyosan yap gunluk ogunlerin olsun mesala hergun 1muz ceviz sutlu pekmez yicem de herseyin tadina bak az da olsa ben bunlari arastirmistim..cok gecmis olsun dikkat ette hemen gecsin enfeksiyonun camasirlarina dikkat et sabunla deterjan kullanma ben ole yapiodm ins persembe guzel sonuclarla gelitsin canim persembeye kadar betahcg degerin artar kese gozukur buyuk ihtimal cokda kan verme ben vermedim mesala 2 kere verdim
Bence gayet sağlıklı hersey yolunda görünüyor herhangi birsikayetin yoksa daha fazla boşuna kan verme derim...ben sadece 2 defa yaptım biri 6.52 idi diğeri 207 idi dahada hiç yapmadım zaten kansızlık sorunu yasicaz kanimizi boşuna vermeyelim dimiBuarada netten baktım çıkmış sonuç 3 cü Beta 1200 normal demi ilkini ayın 15 i cuma yptrdm "47" 2 nci ayın 18 i pazartesi günü sonuç "225" 3 Cüde dün "1200"
evet benimkide dogal ama kokusuna gelemiyorum hadi insallah haberini ver bakalim stres ypma dinlenAnladım canım Sağol doğal annemglin yaptı pekmez var hemde içym inş ,dün 3 cü verdim Beta ve son bi saate çıkar sonuç netten Bakcam zaten merakamı ve stresimi azaltmak için son defa yaptırdım
keseyi gorebilme durumun var binden yukari goruluyo bak ne guzel cikmis bidahada kan vermiosun bebisine bakiyosun progestanini iciyosun olumlu dusunuyosun cok zor biliom ama keseye kadar beslen bol su icBuarada netten baktım çıkmış sonuç 3 cü Beta 1200 normal demi ilkini ayın 15 i cuma yptrdm "47" 2 nci ayın 18 i pazartesi günü sonuç "225" 3 Cüde dün "1200"
Gunaydin kizlar....
Dun gece 4te yine acik krmizi kanama oldu...Tuvaletmi yaparken farkettim cok değil ama gecenkine gore coktu.Agrim yine yok cok sukur....Aksam 10 Da crinon jel kullanmistim...4te yine yaptim...Cunku gecenkinde 8de yaptim kanama olunca doktor 12de bidaha yap demisti...Neyse....bi kez geldi dahada gelmedi yine...Doktoru aradim ama dogumdayms hemsireyle konustum...Agri varmydi diye sordu...Dinlenmemi soyledi agri yoksa korkulcak bisey yokmus..Yarin dusuk ignesi yaptircam eger kanama agrili olursa gel dedi.Doktorumda buraya uzak bahsetmistim sizlere...Niye boyle surekli kanama oluyo bilmiyorum surekli yatiyorum annem geldi zaten yanima sağolsun hic kalkmiyorum...
Ben cocukluktan beri kabizlik cekerim hatta 4 ay once falan kanama geldi cerrah fissur oldugunu soyledi ne zaman kabiz olsam kanama olur azda olsa caresi ameliyat ama suan olamam tabi..Hemsireye bundan bahsettm dun yine kabizdim biraz zorlandim dedim...ondan da kanama olur dedi...carsamba gunki kanamadan oncede kabizdim yine kanama olmustu arkmdan...onami bagli acaba varmi yasayan benim gibi
Çok güzel artmış cnmm.Buarada netten baktım çıkmış sonuç 3 cü Beta 1200 normal demi ilkini ayın 15 i cuma yptrdm "47" 2 nci ayın 18 i pazartesi günü sonuç "225" 3 Cüde dün "1200"
Ay yok ya haziran basında gidicemSormadım aklıma gelmedi açıkçası. Ama zararı olduğunu sanmam. Zaten 2 damla flan sürülüyor haricen.
Kontrolun yakınsa sen de sorabilirsin.
insallah canim 7 arti 2 de duyduk biz bulantimizda coktu ama merak etme bebek senden besleniomus sen zarar goruyomusun ims gecer bulantin ck zor ckSagol canim. Doktorumu bende tanımıyorum verir mi vermez mi
Devlet Hastanesine gitmiştim şimdi güngören hastanesinde nalan hanımı buldum araştıracak ona gidicem inş. Kalp atışını duymak için hafta ici perşembe gideyim diyorum 7 hafta olmuş olucam ultrason a göre umarım duyulur
canim benim gunaydinck solemek istemiyorum caniniz cekmesin die ama bi domates bi muz bide nane limon ictik sukurler olsun rabbime cok sagollGünaydın kizlarrr nasilsiniz bu ne sıcak yahu bütün güneş odamda :)CRAZYBEL cnm kahvaltini yaptinmi ne yedin
ben perşembe gideceğim. Yağı da yanımda götürüp sorarım doktora, haber veririm burdan. Baş ağrısı nedir iyi bilirim. Bende de sık sık oluyor bu aralar. Allah şifa versin hepimize.Ay yok ya haziran basında gidicembenim de basım agrıyor ara sıra gözlerim önce kararıyor sinekler uçuşuyor sonra felaket bir baş agrısı yasıyorum (
Ohhh sevindim valla ara ara birseyler ye ama sabah öğle akşam bekleme azcık kilo al onu bunu ye diyemiyom senin allerjin vardı birçok şeye çünkü ama ağzını çok boş bırakma :) kız benimde midemde bişe yoktu ceviz badem dediniz beni bitirdiniz çok tiksindim onlardan coookkkkcanim benim gunaydinck solemek istemiyorum caniniz cekmesin die ama bi domates bi muz bide nane limon ictik sukurler olsun rabbime cok sagoll
Tmmm cnm bida kan vermiyorum,ve iyi besleniyorum , ben progesteron u fitil olarak kullanıyorum heralde aynı işi görüyordur ...keseyi gorebilme durumun var binden yukari goruluyo bak ne guzel cikmis bidahada kan vermiosun bebisine bakiyosun progestanini iciyosun olumlu dusunuyosun cok zor biliom ama keseye kadar beslen bol su ic
Aslinda bi surup verilmisti cerraha gidince.Hemsire onu kullanabilcegimi soyledi..Ama benim icim rahat degil kabizliktanmi kanamam var. Yoksa bebege biseymi oldu? Keske hemen gidebilseydim hastaneye.Çok geçmiş olsun. Gebeliğin ilk 3 ayında tuvalette xorlanmak da kanama yaparmış. Kabızlığına iyi gelecek doğal yöntemler yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?