- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #4.761
esim gece ben sayiklayinca yapip opuyomis ama ben yapmadim canim cektim agrisini..bak ceviz badem sut pekmez yumurta ozellikle sutle pekmezi karistir ic bi bardak kusmuyosan hergun kesin ceviz ye sebzelerini sirkeli suda yika ben kokuya gelemiyorum yapamiorm artk ama sen kusmuyosan yap gunluk ogunlerin olsun mesala hergun 1muz ceviz sutlu pekmez yicem de herseyin tadina bak az da olsa ben bunlari arastirmistim..cok gecmis olsun dikkat ette hemen gecsin enfeksiyonun camasirlarina dikkat et sabunla deterjan kullanma ben ole yapiodm ins persembe guzel sonuclarla gelitsin canim persembeye kadar betahcg degerin artar kese gozukur buyuk ihtimal cokda kan verme ben vermedim mesala 2 kere verdimVitaminli Şeyler derken cnm bende netten hiç araştırmadım bak ,ne yiyebilirim diye ne tavsiye edersin ,enfeksiyon çabuk kapan biriyim bende maalesef bitane lavabo var evde,
Doktorum verdi zaten ilacı tek kullanımlık ,progesteron bende alıyorum cnm çünkü 3 Yıldır tedavi görüyorduk olmadı kendilinden oldu doktor verdi yinede hamileli öğrendikten sonra başladım kullanmaya ama sol tarafımda hep bi ağrım var dün böğrümdü bugün Kısım böyle ovalar gibi yapsam karnıma bişi olmaz demi