2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Mrb kizlar..bugun ise gidemedim daha dogrusu esim gondermedi.sabah burnum kanadi cok korktum. Gomlegim batti o kadar yani. Dr um onemsemedi. Saglik ocagina gidip burnumun icine baktircam birde okyanus suyu isterim :KK53: var mi duyan bilen normal mi:KK12:
benm aylardır burun kanamam var östrojenden oluyormuş normalmş okyanus suyu ile burnumu açıyorum ama kanaması iyice artıyor geceleri rahatlatyr biraz yatmadan önce ypaınca ama kanıyor yine de tıkanıklık var mı sen de de ?

ya işin garibi ben yorulmadım da ama neden oldu bilmiyorum.rahimle alakalıydı hep.doktor öyle dedi.benim 20. haftaya kadar 4-5 defa oldu.çok şükür sonra olmadı.inşallah bundan sonra da yaşamayız canım

Evet rahim yapisindan kaynaklanio canim. Dr bana da her kanama dusuk tehditi degildir demisti.amin cnm ins olmasin

ahh dimi ya senin öle bir sorununda var birde ne zaman geliosun Türkiye'ye peki.?
bak canım bak çok güzel bir araba oda.. rahat gerçekten..
ama kıyafetlerini hallet en azından canım..
5 Aralık'ta geliyorum Türkiye'ye.. :KK68:Kıyafetlerin bir kısmını aldım ama bavulla Türkiye'ye getireceğim için yıkamadım cnm.

Canım bu spinal ile epidural arasındaki fark nedir bu konuda Biraz cahilim sanrsam:oops: doktorumla da konusmadık daha bu konuyu ikisinin birden uygulandığı durumlarda oluyorms galiba
canım, bilimsel açıklamasını çok bilmiyorum ama, sanırım epidural dedikleri omuriliğin iki zarı arasına anestejik maddeyi veriyor, takılan kateter orada kalıyor, zaman zaman tekrar verilebiliyor.
ama spinalde anestezik madde omurilik sıvısı içine veriliyor zarların arasına değil. takılı bir katete falan kalmıyor.

hadi yaa.. iğne mi oluodum kan sulandırıcı bende 32. haftaya kadar coraspin kullandım..
canım, benim anestezi doktorum evimize oturmaya gelmiş, bizde kalmış abimin arkadaşıydı.
sezeryan sonrası başımdaki ağrıya yorumu "tüh ya, yıllardır o kadar kimseye yaptık, hiç bu durumu yaşamadık, kardeşimizde başımıza geldi" demişti.
sanırım benim yaşadığım türden baş ağrısı çok olmuyor.

Canım bende oark yataklari sevememistm bu iyi oldu birde biz kapilarimizin olculerini de dikkate aldik odadan odaya gecirirken sikinti olmasin diye :KK66: ben İzmir deyim kemer altından aldık canm biz herseyi icinde yatak uyku seti vs pazarlıkla 650 TL ama nette bile bu fiyat yok genelde sen hangi sehrdesn canm
CANIM BEN DE İZMİRDEYİM kemeraltında hangi dükkan ismini yazabilir misin

5 Aralık'ta geliyorum Türkiye'ye.. :KK68:Kıyafetlerin bir kısmını aldım ama bavulla Türkiye'ye getireceğim için yıkamadım cnm.
ohh az kalmış hadi canım :) sağsalim gelirsin inşallahh.. yıka ütüle hazırla istersen canımm.. hurç gibi bişeye koy bavulun içinde en azından onlar hazır olsun nolur nolmaz ..

canım, benim anestezi doktorum evimize oturmaya gelmiş, bizde kalmış abimin arkadaşıydı.
sezeryan sonrası başımdaki ağrıya yorumu "tüh ya, yıllardır o kadar kimseye yaptık, hiç bu durumu yaşamadık, kardeşimizde başımıza geldi" demişti.
sanırım benim yaşadığım türden baş ağrısı çok olmuyor.
belkide dediğin gibi olşabilir canımm.. umarım bu hamileliğinde yaşamasın aynı durumu..

zuhahahhaha o ne demek kız
Kafa aşağıda ayaklar sol göğsümün altinda dimdik duruyo sanki :D oturamıyorum :D
Mrb kizlar..bugun ise gidemedim daha dogrusu esim gondermedi.sabah burnum kanadi cok korktum. Gomlegim batti o kadar yani. Dr um onemsemedi. Saglik ocagina gidip burnumun icine baktircam birde okyanus suyu isterim :KK53: var mi duyan bilen normal mi:KK12:
Geçmiş olsun canım tansiyonuna baktırmayı unutma. Benim arada oluyor ama silince farkediyorum pek akmıyor

Back
X