2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yürürken cok toplaniyor semsert oluyor bu bebek yaa,bu yuzden zor nefes aliyorum yürürken bazen:KK43: buarada tam vucut temizligi yaptm mahvoldum yahu,oglus da gerildi:KK48::KK70: gobek cidden cok buyumus daha iyi anladim bugun:rolleyes:

Nasi yani hic buyumez mi ya.bitki cayi hamileyken iyi degil ama son gun bile icmem ben.. dr una sor cnm ebelerde bilir gogus buyumeyince sutdemi olmuyor diye
Benim de hiç değişmedi olduğu gibi duruyor :KK53: Bak bende bi sorun var mı diye düşünmedim yaaaa :KK17: ama iç çamaşırım arada lekeniyor bende süt belirtisidir diyorum kendi kendime ama...

Kızlar bugün tahta kaleye gidip hastane odası için binbir süs aldım wşim onuda al bunuda al derken pişman oldu eve geldiğimde poşetleri görünce:KK70::KK70:
Bir tek mum yaptırmam kaldı onuda instagramda birini buldum ona yaptıracağım galiba siz ne yaptınız

Bizim hastane susluyormus :KK73: ama seninki daha guzel olablr tabi baktim kapi susleri cok gzldi gercekten.icerden bebis sesleri geliodu:KK46::KK200:

Benim de hiç değişmedi olduğu gibi duruyor :KK53: Bak bende bi sorun var mı diye düşünmedim yaaaa :KK17: ama iç çamaşırım arada lekeniyor bende süt belirtisidir diyorum kendi kendime ama...
Benden bikac kere geldi sut :KK45: sorun cnm dr unuza bencede buyumesi lazm azda olsa ama bunye meselesi belki sonradan olur sizde

nasıl 2 hafta kaldı kız doğumamı? ay dur heyecan yaptım benim 4 haftam var. ay vakitler geldi ya. bu aralar benimki hep uyuyo :)) 2 gün önce arkadaşım mecburi doğum yaptı. kontrole gidiyo doktor bi bakıyo kordon boynuna dolanmış hemen ameliyata almışlar. kız diyo ki funda bebk harekette ediyodu hiç anlamadık. aklınızda bulunsun. allah korusun. hergün kontrolemi gitsek napsak? eşyalar aralık 24 de gelcekmiş. sipariş verirken 1 hafta diyolardı alın g... sokun dedim ben doğurcam o zamana. hesabıma göre 21 aralıkta ben yolcuyum :)
Canim mobilyaciyla gorus daha erkene alnaya calis bir ay suruyormus kokusu havalanmasi lazim bizimki geleli 13 gun oldo odanin pencereleri acik ama hala kokuyor o nasil mibilyaciymis oyle ya

Benden bikac kere geldi sut :KK45: sorun cnm dr unuza bencede buyumesi lazm azda olsa ama bunye meselesi belki sonradan olur sizde
Tam olarak süt mü geldi canım? Yoksa nasıl desem akıntı gibi mi? Belki göbüşle orantılı büyünce bana çok bi değişiklik gelmemiş gibi olabilir.. Hani dar geliyor bazı iç çamaşırlarım ama sırt kısmı :KK53:

yürürken cok toplaniyor semsert oluyor bu bebek yaa,bu yuzden zor nefes aliyorum yürürken bazen:KK43: buarada tam vucut temizligi yaptm mahvoldum yahu,oglus da gerildi:KK48::KK70: gobek cidden cok buyumus daha iyi anladim bugun:rolleyes:
ayy benimde ya yürüyemiorum öle toplandığı zamann :(
bende bu haftasonu gideim diorum genel temizliğe :)

Back
X