2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hareketli diye düşünüyordum ama bugünkü gittiğim Dr kıpır kıpır olması gerekir, sen bilememişsin dedi. Bi de yeri rahat değil, dedi. Aynen canım ya, biz güveniyoruz onlara yani ağzından ne çıksa pür dikkat dinliyoruz ama adamlar da o dikkat yok, benim taşıdığım can Dr için de önemli olmalı :KK64:
AY YAVRUM YA KIYAMAM .. bol bol dinlen.. havuç suyu iç.. deveci armutu da iyi geliyormuş.. inşallah tekrar artar.. ben 2 doktora gidiyorum canım birinin kaçırdığını öteki görür belki diye.. işimiz çok zor cidden:KK43:

bence soyle canim,keske en son gittiginde soraydin :KK51: seninki de sanki burdaki ebeler gibi,hi evt oyle iyi vs :mad: biz de dogumla ilgili ya bu cuma ya da 3 hafta sonrasinda konuscaz oyle bise demisti ama unuttum. hos zaten sezeryan secenek degil onlar icin ama bakalim ne konuscaz:KK66:
benımkı normalden yana sanırım. 2 kere söylemeye calıstım önceden
zamanı gelınce bakarız dedı:KK53:

AY YAVRUM YA KIYAMAM .. bol bol dinlen.. havuç suyu iç.. deveci armutu da iyi geliyormuş.. inşallah tekrar artar.. ben 2 doktora gidiyorum canım birinin kaçırdığını öteki görür belki diye.. işimiz çok zor cidden:KK43:
bilmiyordum canım onların ii geldiğini,teşekkür ederim canım dikkat edeyim bundan sonra :KK15: ay inş, artar yine eskisi gibi :110:

aynen. netten arastırmasak bişi bilecegımız yok. ya da bilgili görüyor ondan bişi demıyorlar heralde :KK53:
halbuki biz ayrıntılı olarak anlatsın, biz de yorum yapalım, seviyeli bi tıp sohbeti olsun istiyoruz :KK9:

Hastanede sut gelmezse mamayi biberonla vermiyolarmis canim haberin olsn
kaşık mı götüreceğiz yani?

halbuki biz ayrıntılı olarak anlatsın, biz de yorum yapalım, seviyeli bi tıp sohbeti olsun istiyoruz :KK9:

kaşık mı götüreceğiz yani?
Kaşikla veriyorz dedi ama getirin demedi.ben cuma gunu bilgi almak ic 13. Kata ciktim.cigdem hemsire dediler.o mesguldu onun icin bankodaki hemsire soyledi birazcik bilgi verdi ama biraz eksikdi bence.bebege fazladan hastane cikisi alin dedi bende 3 er tane aldm. kusmuk falan olabiliyomus.bide fazlaca islak mendil getirin dedi.hasta bezi veriyolarmis.sut gelmezse mamayi biberonla degil kasikla veriyoruz dedi.sende gittiginde gorus istersen ama cigdem hanimla konus.uygun degilsede bekle canim.biz beklemedik malesef.

Back
X