- 21 Ekim 2015
- 1.020
- 1.238
- 48
- 49
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #48.601
Ben de aldım bence çok gerekli bişey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aldım bence çok gerekli bişey
AY YAVRUM YA KIYAMAM .. bol bol dinlen.. havuç suyu iç.. deveci armutu da iyi geliyormuş.. inşallah tekrar artar.. ben 2 doktora gidiyorum canım birinin kaçırdığını öteki görür belki diye.. işimiz çok zor ciddenBen hareketli diye düşünüyordum ama bugünkü gittiğim Dr kıpır kıpır olması gerekir, sen bilememişsin dedi. Bi de yeri rahat değil, dedi. Aynen canım ya, biz güveniyoruz onlara yani ağzından ne çıksa pür dikkat dinliyoruz ama adamlar da o dikkat yok, benim taşıdığım can Dr için de önemli olmalı![]()
bayan evet. güvenıyorum. işte gördüğüm kadar güvenıyorumBayan mı canım senin Dr? Bir de sen sezeryan düşünüyordun di mi, güveniyor musun Dr a?
benımkı normalden yana sanırım. 2 kere söylemeye calıstım öncedenbence soyle canim,keske en son gittiginde soraydinseninki de sanki burdaki ebeler gibi,hi evt oyle iyi vs
biz de dogumla ilgili ya bu cuma ya da 3 hafta sonrasinda konuscaz oyle bise demisti ama unuttum. hos zaten sezeryan secenek degil onlar icin ama bakalim ne konuscaz
![]()
bu gidişimde söyleyecegım işte.Cnm benimde doktor kendi söylemedi ki tarihi ben sordum da söyledi hiç bekleme boşuna kendin sor onlar ağzından kerpetenle laf alınan kesim unutma![]()
Bunu sen mi diyon. Ya ikinci de ikiz olursaAmin canim insallahh.keske sonrasinda desek hic korkulacak gibi degilmis zorda degilmis.seneye kalmaz yine cocuk yapalim![]()
Ayyy evet oyle bir ihtmal cok yuksekmis bende.artik kafayi yer salarim bebeleri ortaliga kendileri buyurler.saka biyanada bikac sene sonra bi tane daha isterm aslnda ama bakalim ne olur bilinmez.Bunu sen mi diyon. Ya ikinci de ikiz olursa![]()
bilmiyordum canım onların ii geldiğini,teşekkür ederim canım dikkat edeyim bundan sonraAY YAVRUM YA KIYAMAM .. bol bol dinlen.. havuç suyu iç.. deveci armutu da iyi geliyormuş.. inşallah tekrar artar.. ben 2 doktora gidiyorum canım birinin kaçırdığını öteki görür belki diye.. işimiz çok zor cidden![]()
havuç suyu bana da dendi.bilmiyordum canım onların ii geldiğini,teşekkür ederim canım dikkat edeyim bundan sonraay inş, artar yine eskisi gibi
![]()
Bende yiyorum hergün,çantamda okula bile götürüyorumhavuç suyu bana da dendi.
içmedim ama her gün havuç yedım
dene bakalım :=) hem faydalı daBende yiyorum hergün,çantamda okula bile götürüyorumhavucu çok da severim,bi de suyunu deneyim bakalım :)
halbuki biz ayrıntılı olarak anlatsın, biz de yorum yapalım, seviyeli bi tıp sohbeti olsun istiyoruzaynen. netten arastırmasak bişi bilecegımız yok. ya da bilgili görüyor ondan bişi demıyorlar heralde![]()
kaşık mı götüreceğiz yani?Hastanede sut gelmezse mamayi biberonla vermiyolarmis canim haberin olsn
halbuki biz ayrıntılı olarak anlatsın, biz de yorum yapalım, seviyeli bi tıp sohbeti olsun istiyoruz
kaşık mı götüreceğiz yani?
Acele etme ama canım. Ne olur ne olmaz üç derken dörtlemek var. Yazık olur sonra sanaAyyy evet oyle bir ihtmal cok yuksekmis bende.artik kafayi yer salarim bebeleri ortaliga kendileri buyurler.saka biyanada bikac sene sonra bi tane daha isterm aslnda ama bakalim ne olur bilinmez.
Kaşikla veriyorz dedi ama getirin demedi.ben cuma gunu bilgi almak ic 13. Kata ciktim.cigdem hemsire dediler.o mesguldu onun icin bankodaki hemsire soyledi birazcik bilgi verdi ama biraz eksikdi bence.bebege fazladan hastane cikisi alin dedi bende 3 er tane aldm. kusmuk falan olabiliyomus.bide fazlaca islak mendil getirin dedi.hasta bezi veriyolarmis.sut gelmezse mamayi biberonla degil kasikla veriyoruz dedi.sende gittiginde gorus istersen ama cigdem hanimla konus.uygun degilsede bekle canim.biz beklemedik malesef.halbuki biz ayrıntılı olarak anlatsın, biz de yorum yapalım, seviyeli bi tıp sohbeti olsun istiyoruz
kaşık mı götüreceğiz yani?
en şanslı hatun olur işteAcele etme ama canım. Ne olur ne olmaz üç derken dörtlemek var. Yazık olur sonra sana![]()
Hayatim kayar kesin.gecen biyerde okumustum 5 senede 3 kere ikiz dogurmus.6 tane cocukAcele etme ama canım. Ne olur ne olmaz üç derken dörtlemek var. Yazık olur sonra sana![]()
Artik 2. Ikiz sansmi olur bilemeyecemen şanslı hatun olur işte![]()
maddiyatta sorun yoksa hemde ne şans olurArtik 2. Ikiz sansmi olur bilemeyecem![]()
Ayy insallah olur canim yurekten soyluyorm.hamilelerin duasi kabul olur derlermaddiyatta sorun yoksa hemde ne şans olur
keşke benım 2. ikiz olsa![]()