2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hadi yaa nerdesin sen canım hangi şehirdeesinn.?
bide devlette benim doktorum :) ama özel bakıo :) umarım hep böle olur..
Canım ben çorumdayım, özeldekiler evet bazen ters olabiliyor.. Aynı zamanda devlete de gidiyorum ordaki kadını daha çok seviyorum sanırım devlette doğum yapcam :))) Aminn amin İnşAllah.. :)

Gunaydin kizlar nasilsiniz ? Ara ara girebiliyorum insaAllah hepiniz iyisinizdir. Biz de bebisimle iyiyiz hamdolsun. Bebisimizin odasini aldik cok şükür. simdi bir kac tadilat duvar kagidi kaplatma isi kaldi.onlarda bitince hersey hazir olmus olacak insaAllah..

Yaaa hiç mi umut yok, bende ocak istiyorum... Aralık olsun istemiyorummmm... Bu arada bende daha yıkamadım eşyaları, dalan roxy siparişini yeni verdim, bugün yarın gelir herhalde....
Günaydınnn @Surrender 41 olan ney? ben anlayamadım? Bana doktorum 38 den sonra alırız dedi ben de 38 bitince aralığın son günleri oluyor ocağı görmek istiyorum dedim o da tamam onzamn bi sıkıntı olmazsa ocak girince alırız dedi

Herkese günaydın.
Her zaman sabahın köründe uyanırdım bugün de uyuyasım tutmuş, eşim de saati kapatıp uyumuş, ben saati bile duymadım. Adam işe geç kaldı. Arkadaşım var biz de kalıyor o kapımızı vurmasa hala uyuyor olabilirdik. Allahtan çocuklar okula yetişti o kadar çok uyumamışız

senin süsledğin daha güzel olur zaten canım :) ben iyi ki önceden halletmişim onları valla :) bende yarın lohusa tacımı aliciğim. tasarımını vermiştim. evde süslü yastık dikiyorum beşiğe. birde göğüs pedi göğüs kremi kaldı eksiğim. göğüs kalkanı varmış birde.o daha iyi diyorlar.bilgin var mı? ya da bilgisi olan varsa fikirleri merak ediyorum..

bizde de bişey getirme dediler bez vs. hatta biberon emzik dezenfektesini bile yapıyorlarmış uğraşma dediler.ama ben pijama ve kıyafet götürürüm bebişle kendime.birde havlu önemli diye düşündüm. işte birde reflü yatağı bebişe.ondan çok korkuyorum.geçen bir arkadaşın başına geldi. tükürüğüyle boğuluyormuş çocuk nerdeyse dediğin gibi yinede götürmek lazım ne olacağı belli olmaz

Bir arkadaşım gögüs kalkanı almış bana bana daha mantıklı geldi çünkü sütün boşa gitmiyor onun içine doluyor ve biberona koyuyorsun bence onu al benim çevremde aşırı doğum yapan insan var ben herkese her şeyi soruyorum biraz kafan karışıyor ama olsun...

Amanin o kadar çok yani MaşAllah... bende de olmuştu ama öyle koyu kıvamlı koyu renkli yani süt gibi değildi Neyse hele bi doğsunlarda o zaman görücez inşAllah... :)

Amanin o kadar çok yani MaşAllah... bende de olmuştu ama öyle koyu kıvamlı koyu renkli yani süt gibi değildi Neyse hele bi doğsunlarda o zaman görücez inşAllah... :)

Canım herşey gönlünce olsun umarım bize güzel haberler getirirsin

Canım her şey güzel olacak <3 Gönlünü ferah tut güzel haberlerle gel bize

Allah korusun yaa.. ben de reflü yastığı aldım ama hastaneye götürür müyüm bilmiyorum. Ya hastane mikrobu kaparsa diye korktum. Hatta kapı süslerini bile ambalajlı götürecem açmicam. Zaten belli.
Canım inşallah iyi çıksın sonuçlar. Ya bir problem mi var dı

benimm o talihsiz kanlı değil kuzucum idrar ama kırmızı koyu portakal rengi gibi bide yüzüm inanılmaz sivilcelendi. döküntü gbi oldu bugün doktora sorucam. 10du üst sınır lökositte 10,38 çıktı benim azıcık yüksek yani ya başka bişey yazsın yada hiç kullanmıyım. zaten deri döküntüsü yazıyo yan etkilerde doktora danışın diyo alerjik oldum heralde bn

günaydın herkeseee ben idrar yolu enfeksiyonu için olan ilacı bıraktım ergenlik sivilcesi döktüm bi günde zaten idrar rengi de beni korkuttu bende haftaya son izne çıkıcam çalışır almıştım ama yeter dayanamıyorum. zaten çantamı filan hzırlamadım daha ütülerini yapamadım oğluımun çok iş var

Canim ilk gece uyuyamiyorsun zaten heyecandan hatta ilk bir ay uykudan daha tatlı şeye bakmaktan aman bişey olur ben uyursam demekten uyku girmiyor gözüne her nefesinde uyaninca haliyle bişey olmaz allahın izniyle çok istisna bu örnekler ferah tut içini ama götür tabi yanında dursun evde olup da pişman olacağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…