- 16 Ekim 2015
- 271
- 316
- 23
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #48.741
Antipatik şey nolucakne alakası varsa sanki, sinir oluyorum böyle insanlara, sanane yani
İnşallah her şey yolunda geçicek.Günaydın kızlar bugün benim ve bebeğim için çok önemli bir görüntüleme lütfen bize dua edin ve doktor her şey yolunda desin ve eve öyle gelelim bir yandan çok korkuyorum bir yanım her şey güzel olacak diyor
hahahha bırak ozman canım tlfu bir çocuk daha varsa daha tedbirli olmak lazım tabiAy gözüme gözüme batıyor evin her yeri toz e bi de kızım var haliyle hasta olmamaliyiz şu günlerde abla da gelmicek galiba mecbur yapacağım da su telefonu elimden birakirsam:))))
benim 3-4 aylıkken çıkmştı canım şimdi çok daha belirgin tabikızlar karnınızda doğum çizgisi çıktı mı, doğuma yakın çıkıyomuş kahverengiymiş?
Canım bebeğin kalbiyle ilgili bir problem vardı bugün artık olup olmadığı çözülecek inşallah hiç bir şey yokturAllah korusun yaa.. ben de reflü yastığı aldım ama hastaneye götürür müyüm bilmiyorum. Ya hastane mikrobu kaparsa diye korktum. Hatta kapı süslerini bile ambalajlı götürecem açmicam. Zaten belli.
Canım inşallah iyi çıksın sonuçlar. Ya bir problem mi var dı
Evet cnm vardıda bugün kesinleşecek diye umutluyuöcanım dua ederiz tabiki sıkıntı varmıydı ki?
Ayy canım millet çok konuşuyor boşver, bana da daha gitmedin mi sen bari çocuğun adını adalet koy diyorlar.. (Adliyede çalışıyorum da ) kendilerinde espiri yaptıklarını sanıyorlar işteay dimi ya sabah farklı departmandan bi kadın sinirlerimi bozdu. ne zaman çıkıyosun izne dedi bu hafta son dedim a a ben 37ye kadar çalışmıştım dedi. yaa ben çok yoruldum daha zaten işlerimi de bitiremedim rahat rahat ütüsünü yapmak odasını hazırlamak istiyorum dedim. nası yani daha yapmadın mı şimdiye kadar bitirmiş olman lazımdı çok geç kalmışsın dedi ayy sinir etti beni ya daha doğurmadan başarısız bi anne olucaksın demek istedi bana. pis mikrop dövmek istiyorum şu an onu
benimki çıkmadı daha doktora sordum geçen hafta çıkmayabilir de dedi ben herkeste çıkıyo biliyodumbenim 3-4 aylıkken çıkmştı canım şimdi çok daha belirgin tabi
Oy göbeğini yerim senin minnoşum benim
maşallah ne güzel yukarıda göbüşün benimki aşağı indi erken doğuracam diye korkuyorum
benim bulantılarda geldi valla. Arada vuruyoşükür benım hiç istemedı.
bulantılarda geri geldı zaten
bu saatten sonra da ıstemez. hoş isteseydı bıle olmazdı
bebiş artık kocaman oldu. en ufak bişi bile anında gıdıyor
Bende bayadir var, haftasini hatirlamiyorum ama 20 den once cikmisti sanirimkızlar karnınızda doğum çizgisi çıktı mı, doğuma yakın çıkıyomuş kahverengiymiş?
ay valla ben kavga edicem heralde. çok biliyo herkes benim çocuğumu benden çok düşünüyolar ya.Ayy canım millet çok konuşuyor boşver, bana da daha gitmedin mi sen bari çocuğun adını adalet koy diyorlar.. (Adliyede çalışıyorum da ) kendilerinde espiri yaptıklarını sanıyorlar işteNe yapsan kimseye yaranamazsın boşver, hele bi doğsun daha kırk kafadan bi ses çıkacak ben en çok onları düşünüyorum
Kizlar cok guzel kapi susleri buldum ama cok pahali hemde 1 aydan once yapilmazmis.Keske az becerikli olup kendim yapabilseydim
Ben dun bebek magnetlerimi ve sekerlerimi yaptim arkadasimla
Hem magnet hem seker verecem ben ayri ayri. Baya yorucuymus, benim el becerim de sifir olunca tabi.. Ama zevkliydi yine de
çok şeker olmuuuuş :) benimde arkadaşım bana kokulu taş yapıcak inşallahh. yapımı da çok kolay bu aradaaa deneyin benceBen dun bebek magnetlerimi ve sekerlerimi yaptim arkadasimla
Hem magnet hem seker verecem ben ayri ayri. Baya yorucuymus, benim el becerim de sifir olunca tabi.. Ama zevkliydi yine de
Teşekkür ederimm :) Evet aslında o da aklımızda, arkadaşım da hamile belki kokulu taşları da ona yaparız :)çok şeker olmuuuuş :) benimde arkadaşım bana kokulu taş yapıcak inşallahh. yapımı da çok kolay bu aradaaa deneyin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?