2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ay gözüme gözüme batıyor evin her yeri toz e bi de kızım var haliyle hasta olmamaliyiz şu günlerde abla da gelmicek galiba mecbur yapacağım da su telefonu elimden birakirsam:))))
hahahha bırak ozman canım tlfu bir çocuk daha varsa daha tedbirli olmak lazım tabi

Canım bebeğin kalbiyle ilgili bir problem vardı bugün artık olup olmadığı çözülecek inşallah hiç bir şey yoktur

Ayy canım millet çok konuşuyor boşver, bana da daha gitmedin mi sen bari çocuğun adını adalet koy diyorlar.. (Adliyede çalışıyorum da ) kendilerinde espiri yaptıklarını sanıyorlar işte Ne yapsan kimseye yaranamazsın boşver, hele bi doğsun daha kırk kafadan bi ses çıkacak ben en çok onları düşünüyorum

ay valla ben kavga edicem heralde. çok biliyo herkes benim çocuğumu benden çok düşünüyolar ya.

uyuyamıyorum. çıldırıcam. suratım kocaman oldu. biddeeeeeeee aşırı şiştim. 14 kilo aldım. zaten kiloluydum ama Allahtan boyum var. he bide sütüm geldi. he bide rüyamda çocuk emziriyodum çok açtı. he bide 2 saatlik uykuyla iş başındayım. benim moraliiiiiiii sifir sifir sifirrrr!!

Ben dun bebek magnetlerimi ve sekerlerimi yaptim arkadasimla
Hem magnet hem seker verecem ben ayri ayri. Baya yorucuymus, benim el becerim de sifir olunca tabi.. Ama zevkliydi yine de

Eklentiler

• image.webp
    70,6 KB · Görüntüleme: 125
  • image.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 114
  • image.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 120
  • image.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 123
  • image.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 118
Ben dun bebek magnetlerimi ve sekerlerimi yaptim arkadasimla
Hem magnet hem seker verecem ben ayri ayri. Baya yorucuymus, benim el becerim de sifir olunca tabi.. Ama zevkliydi yine de
çok şeker olmuuuuş :) benimde arkadaşım bana kokulu taş yapıcak inşallahh. yapımı da çok kolay bu aradaaa deneyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…