2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm senin için normal 2 3 ocak çokta erken alınmasın yahuu sen bu gittiğinde kesin sor doktoruna....
işte bılmıyorsun kı bebegın ne zaman gelecegını. sancıyı yaşayıp gitmek ıstemıyorum. eger haftasonu veya geceye denk gelırse başka doktor yapar sanırım
bir de o var. bakalım onu da sorcam doktora.
gecenın bır vaktı gelıp doguma gıremıyor veya haftasonua gıremıyorsa ne anlamı kaldı doktorum olmasının dımı?

Aynen banada akinti çoksa ve sarımsı ise enfeksiyon var dedi fitil verdi erken doğuma sebep olmasın dedi hamileler icinmis özellikle bu fitil

fitil bana verılmedı. fitil bıldıgım kadarıyla mantara verılıyordu?

benim de ok sukur son zamanlarda o kadar yok. ped olmadan durabiliyorum ve dedigin gibi bu bi belirti

aynen. off akıntısız gün mu var ya
benım normalde de oluyordu zaten.

güle güle giy canım ben de hem gecelik takımımı hem pijamamı internetten aldım
150 bile tutmadı hepsi uyguna geldi çok.pijama daginin hatta.denk geldi aldım
Aaa cok iyi almissin canim.hemde cok guzeller.saglikli gunlerde kullann.denk gelince almak lazim yoksa aradiginda bulunmuyor

Tabiki onu sor kendi gelmesi lazım benimki gelirim dedi gece falan olursa ki sancı öyle birden başlamıyor dedi kaç saat sürüyor sancilarin çoğalması dedi....gerçektende doğru sancı hafif başlıyor doğum 5 6 saat sonra oluyor korkutma kendini boşuna ben çok tirsak olmama rağmen kendimi frenliyorum şükür hastaneler dibimizde boşuna panik yapıyoruz şimdiden

Gözün aydın canım :)

benımde engelım yok
arac var hastane 10 dk mesafe
ama işte korkuyor ınsan
hayırlısı olsun bişi diyemıyorum artık :=)

Aaa cok iyi almissin canim.hemde cok guzeller.saglikli gunlerde kullann.denk gelince almak lazim yoksa aradiginda bulunmuyor
aynen valla denk gelince beğenince alsam mı diye düşünmemek lazım.bi tane de kayınvalidem gecelik aldı o da bonusu oldu üstüne

Aynen banada akinti çoksa ve sarımsı ise enfeksiyon var dedi fitil verdi erken doğuma sebep olmasın dedi hamileler icinmis özellikle bu fitil

ben de kullandım o fitilden.içinde 6 tane olan demi?ama bak yine de geçmemiş işte benim.bugün de tek kullanımlık toz verdi dktr.antibiyotikmiş.sadece mide bulantısı vardı bende.akıntı olsun diye beklemeyin yaptırın tahlil.ne olur ne olmaz.

benımde engelım yok
arac var hastane 10 dk mesafe
ama işte korkuyor ınsan
hayırlısı olsun bişi diyemıyorum artık :=)
ben bir de annemgilin orda doğum yapmaya karar verdim kv ve annem aynı yerdeler birer hafta misafir olcam ikisine de doğumdan sonra.ordan da dr araştırdım buldum muayneye gttim görüştk sevdim dr u. ama sıkntı şurda ki annemgile bi saat uzaklıktayız. herhangi bi sıkıntı olmazsa yılbaşını eşimle geçirip gidicem orda günümü beklicem. ama ani bi sancı bişi olursa eşim hemen götürcek hastnye bi saat yol artık nasıl olur bilmem çantamı da aralık başında hazır bulundurcam

sanırım enfeksıyon akıntının yogunlugundan bellı oluyor kızlar.
önceden ped kullanıyordum
artık kullanmıyorum. şimdi günde 2 kere camasır degıstırıyorum
sürekli kuru tutmak lazım
zor...
benim akıntı hep vardı zaten o belirleyici değildi yani mide bulantısından şüphelendi doktor.illa akıntı kaşıntı olması gerekmiyor.hep takipte olmak lazım.ben her hafta idrar tahlili yaptırmayı düşünüyorum bundan sonra.sağlık ocağında ücretsiz yapıolar nasılsa.

aynen valla denk gelince beğenince alsam mı diye düşünmemek lazım.bi tane de kayınvalidem gecelik aldı o da bonusu oldu üstüne
Benimde 2 pijama takimi biri sabahlikli.2 tanede geceligim oldu yine biri sabahlikli.pijamalari giyerimde normalde, gecelik kimbilir nezamannn

ayy her hafta yaptıramam
uğraşamam onunla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…