- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #48.861
hamılelık süresi.GünaydınnnSurrender 41 olan ney? ben anlayamadım? Bana doktorum 38 den sonra alırız dedi ben de 38 bitince aralığın son günleri oluyor ocağı görmek istiyorum dedim o da tamam onzamn bi sıkıntı olmazsa ocak girince alırız dedi
her bebek 40 veya 41 i beklemıyorYaaa hiç mi umut yok, bende ocak istiyorum... Aralık olsun istemiyorummmm... Bu arada bende daha yıkamadım eşyaları, dalan roxy siparişini yeni verdim, bugün yarın gelir herhalde....
ya artık bu konuya takılmıorumm.. hem yeni yıla bebişimizle girmeyi istioruz hemde artık yıl değil ay hesabı yapılıo okullar için falan oyüzden sorun olmaz aralık olsadaher bebek 40 veya 41 i beklemıyor
helekı sezeryan ısteyenler ıcın zor gibi sankı ocaga girmek
ilacın rengındendır o renk.günaydın herkeseeeben idrar yolu enfeksiyonu için olan ilacı bıraktım ergenlik sivilcesi döktüm bi günde zaten idrar rengi de beni korkuttu bende haftaya son izne çıkıcam çalışır almıştım ama yeter dayanamıyorum. zaten çantamı filan hzırlamadım daha ütülerini yapamadım oğluımun çok iş var
normal ısteyenler gırebılır tabii ki ..ya artık bu konuya takılmıorumm.. hem yeni yıla bebişimizle girmeyi istioruz hemde artık yıl değil ay hesabı yapılıo okullar için falan oyüzden sorun olmaz aralık olsada
enfeksiyonu olmayan yok sanırım :=)idrar tahlilimi yaptırdım enfeksiyon çıktı doktor monurol verdi toz halinde.kullanan var mı kızlar? doktordan gelirken de fenalaştım kendimi eve zor attım şimdi istifra ettim biraz rahatladım.hamilelik boyunca hiç kusmadım diye hava atıodum bi de.tansiyon da normal çıktı az önce ölçüldü ama neden oldum böyle bilmiyorum.ikinci kez böyle fena oldum.enfeksiyon mu yaptı acaba?
çok önce cıktı bende. baya oldukızlar karnınızda doğum çizgisi çıktı mı, doğuma yakın çıkıyomuş kahverengiymiş?
takma kafanaKızlar ben çok kötüyüm her doktordan gelmemde bundan sonra sümüğümü çeke çeke dertlenecem galiba size
Az evvel bebeğin akciğerinş geliştirici iğneden vurundum. Celeston iki doz tek seferde... yarında aynı şekilde vurulacakmışım. Doktor zararı yok dedi ama ben endişeliyim. Bebeğimin gelişim geiriliği olduğu için erken doğum riskim varmış.
Haftaya yine gitcem doktora. Bundan sonra doğuma kadar her hafta gitcekmişim.
Canım çok sıkıldı dertleşmek istedim sadece
sende kilo aldıgını mı sanıyorsun heAnnislerrr nasilsinizzz ??
Tartiya bi cikdim 9 kilo olmus toplamda yaaaacok mu oldu ne daha 2 ay varr bu donemde cok aliniyomus amaa sizde nasil durumlar birileri bana cok almamissin desinn
Kızlar nasıl cahil insanlar var ya doğum yapmışlar, süt korur diye korunmasız ilişkiye giriyorlarmış. Bebek emzirdikleri için, ilaç almıyorlarmış bu neyin kafasıdır!...
Aman diyim süt korur korunma diyenleri pıçaklayabilirsiniz.
benımkı de çok hıçkırıyor. hıçkırsın veletBenim bebis cok hickiriyor, nerdeyse her ogunden sonra.. Iyi biseymis aslinda hickirik ama yine de kiyamiyorum
amin hepimiz vaktinde alalım yavrularımızı kucağımıza inşallahSağol canım
Sende miyom vardı demi? İnşallah vaktinde kavuşursun yavruna
Daha önce de biri paylaşmıştı bunu belki sendin hatırlayamadım. Ben çok beğenmiştim. Bence güzel dolaşırken de üstüne sabahlığını alırsın çok açık durmaz o zamanKizlar bu gecelik sabahlik takimi aldim ama gogus bolgesi cok mu acik durur bilemedim.gorunce gözüm kaldi
Sagol canmmmmutlu günlerde kullan
Sagol canim benimm.Aa cok şıkmış valla cok begendım canım güle güle kullan
Sagol canimm.duzgun bisey bulamadim.guzeller cok pahalii.bunuda 100 liraya bulunca alayim didimBen bunun pijamasını çok beğenmiştim alıcaktım da ama sonra görümcem doğum günü hediyesi pijama alınca hevesim kursağımda kaldıçok güzel canım, güle güle kullan..
Tamam canim.101 liraya aldim kargo bedava hemde.3 gun icinde kargoya verilirmis ben sana haber veririm.sadece L beden gorunuyodu.insallah banada dar gelmez.bakmadan almakda zor ama cikamiyorum artik disarida mecburenYaa ben de bundan almak istiyorum. Uzun zamandır bakıyorum. N11.com da 120 tl idi. Akakçeden araştırdığımda 102 tl ye bulmuştum. Sen kaça aldın? Göğüs bölgesinin açıklığından çok acaba görüş bölgesi sıkar mı konusu beni düşündürdü. Geceliğin gelince bana da söyler misin? Sipariş vericem ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?