2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa hiç mi umut yok, bende ocak istiyorum... Aralık olsun istemiyorummmm... Bu arada bende daha yıkamadım eşyaları, dalan roxy siparişini yeni verdim, bugün yarın gelir herhalde....
her bebek 40 veya 41 i beklemıyor
helekı sezeryan ısteyenler ıcın zor gibi sankı ocaga girmek

her bebek 40 veya 41 i beklemıyor
helekı sezeryan ısteyenler ıcın zor gibi sankı ocaga girmek
ya artık bu konuya takılmıorumm.. hem yeni yıla bebişimizle girmeyi istioruz hemde artık yıl değil ay hesabı yapılıo okullar için falan oyüzden sorun olmaz aralık olsada

ilacın rengındendır o renk.
berrak sarı dımı?

enfeksiyonu olmayan yok sanırım :=)
bana da tek kullanımlık toz verılmıstı. bır de hap tabii
kullanıyorum hala. az kaldı bıtmesıne.

takma kafana
doktorun soylemıs söyleyecegını. görümcemde olmustu o sekılde.. maşallah bebegı gayet ıyı
stres her seyın başı, düşmanıdır. o yuzden sıkıntı etmemeye calış

Kizlar bu gecelik sabahlik takimi aldim ama gogus bolgesi cok mu acik durur bilemedim.gorunce gözüm kaldi
Daha önce de biri paylaşmıştı bunu belki sendin hatırlayamadım. Ben çok beğenmiştim. Bence güzel dolaşırken de üstüne sabahlığını alırsın çok açık durmaz o zaman

Tamam canim.101 liraya aldim kargo bedava hemde.3 gun icinde kargoya verilirmis ben sana haber veririm.sadece L beden gorunuyodu.insallah banada dar gelmez.bakmadan almakda zor ama cikamiyorum artik disarida mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…