- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #48.921
çok üşenirim benyaptırabildiğin kadar yaptır sen de yaa nolcak 5 dklık iş bi yapıp gelecen
Benim aldığım 12 tane cnm sabah akşam kullanıyorsun. .. 6 gün sürüyor tek kullanımlık tozlardan kullandım ben ama geçmiyor çok enteresan hamilelik öncesi hiç böyle şeyler yaşamadım geçmiyor birturluben de kullandım o fitilden.içinde 6 tane olan demi?ama bak yine de geçmemiş işte benim.bugün de tek kullanımlık toz verdi dktr.antibiyotikmiş.sadece mide bulantısı vardı bende.akıntı olsun diye beklemeyin yaptırın tahlil.ne olur ne olmaz.
benımde geçicekmiş gibi gelmıyor nedense..Benim aldığım 12 tane cnm sabah akşam kullanıyorsun. .. 6 gün sürüyor tek kullanımlık tozlardan kullandım ben ama geçmiyor çok enteresan hamilelik öncesi hiç böyle şeyler yaşamadım geçmiyor birturlu
Bizim sağlık ocağında yapmiyorlarbenim akıntı hep vardı zaten o belirleyici değildi yani mide bulantısından şüphelendi doktor.illa akıntı kaşıntı olması gerekmiyor.hep takipte olmak lazım.ben her hafta idrar tahlili yaptırmayı düşünüyorum bundan sonra.sağlık ocağında ücretsiz yapıolar nasılsa.
Bakalim doğum sonrası belki kendiliğinden geçerbenımde geçicekmiş gibi gelmıyor nedense..
çubukları var onlardan birkaç tane eve almak lazım sağlık ocağından..evde yapıp hemşireye sonucu atarsın netten.beni de üşendirdin ben de öyle yapayım bariçok üşenirim ben
sirkeli su da yapıcam ben o da iyi geliyo diye biliyorum.sarımsak da yutmaya başlıcam doğal antibiyotik.ilaç içmekten iyidir.artık önleyebildiğimiz kadar.ne kadar azaltırsak o kadar iyidir.Benim aldığım 12 tane cnm sabah akşam kullanıyorsun. .. 6 gün sürüyor tek kullanımlık tozlardan kullandım ben ama geçmiyor çok enteresan hamilelik öncesi hiç böyle şeyler yaşamadım geçmiyor birturlu
neyse kı yaz ayında degılız. sıkıntılar cogalırdı
inşallah öyle olurBakalim doğum sonrası belki kendiliğinden geçer
şanslısın o zamanTurkiyede yazin cidden cok zordur hamilelik,ben ins 2.bebisimin yaza olmasini istiyorum bu kez :)burda yaz yok zaten de gerci,yanima gelen kisi icin iyi olur bi de biz bahari yazi da gorelim hamisken
çubukları var onlardan birkaç tane eve almak lazım sağlık ocağından..evde yapıp hemşireye sonucu atarsın netten.beni de üşendirdin ben de öyle yapayım bari
sirkeli su da yapıcam ben o da iyi geliyo diye biliyorum.sarımsak da yutmaya başlıcam doğal antibiyotik.ilaç içmekten iyidir.artık önleyebildiğimiz kadar.ne kadar azaltırsak o kadar iyidir.
ben tam bı kualayım
bebişler düzeltecek işte bir çok şeyiben de öyleyimdir de anne olcaz artık azcık çekidüzen vermemiz lazım kendimize üşenmek yok
Bayıldım ben bu takımaKizlar bu gecelik sabahlik takimi aldim ama gogus bolgesi cok mu acik durur bilemedim.gorunce gözüm kaldi
Insallahhdiğer doğumlarda giyeriz kısmetse canım
101 liraya aldim canim.1 lirasida neyseBayıldım ben bu takıma
Ne kadar ki acaba ?
bebişler düzeltecek işte bir çok şeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?