2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Daha önce de biri paylaşmıştı bunu belki sendin hatırlayamadım. Ben çok beğenmiştim. Bence güzel dolaşırken de üstüne sabahlığını alırsın çok açık durmaz o zaman
Yok canim ben ilk defa paylastim.bi geceligim vardi ama sabahligi yoktu pekde icime sinmedi.bide dogum fotografcisiyla anlastik az süslü olsun istedim

o hıçkırıkları nasipse canli canli duycaz,o zaman nasil olacak kim bilir
ayt inşallah canım sabırsızlıkla bekliyoruz valla.o zaman da deriz emzirdim şimdi hıçkırık tuttu diye

canım benimki uyuyamamaktan şişiyo. Bende şüphelendim ama baktırdım yine çok şiştiğim bi gün. Çok şükür bişey çıkmadı :/ uyusam geçicek de ..
baktırman iyi olmuş canım için rahatlamıştır.ayy uyuyamamak çok zor yaa .doktora sor da rahatlatıcı birşeyler iç ne bileyim papatya çayı gibi.belki bi yardımı olur

enfeksiyonu olmayan yok sanırım :=)
bana da tek kullanımlık toz verılmıstı. bır de hap tabii
kullanıyorum hala. az kaldı bıtmesıne.

bana da tek kullanımlık doz verdi kullanıp tekrar tahlil yaptırıcam.enfeksiyon çok riskli erken doğum açısından.bi de çocuk da enfeksiyon kapabiliyomuş.bizim bi arkadaşın bebeğinin ciğerleri enfeksiyon kapmış mesela.hamileyken böyle bizim gibiydi.erken doğum yaptı.takipte olmak lazım sürekli

ne zor şu sürecler.

Kizlar bu gecelik sabahlik takimi aldim ama gogus bolgesi cok mu acik durur bilemedim.gorunce gözüm kaldi

güle güle giy canım ben de hem gecelik takımımı hem pijamamı internetten aldım
150 bile tutmadı hepsi uyguna geldi çok.pijama daginin hatta.denk geldi aldım

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-02-21-28-05.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 87
  • Screenshot_2015-11-16-07-16-17.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_2015-11-16-07-12-59.webp
    7 KB · Görüntüleme: 85
çok geç geldi bana
sonucta sezeryan olacaksın. ben 1 ocagı bıle göze alamıyorum düşün.
senın 7 benım 12 kalmıs oluyor. bılemıyorum yaaa
korkuyorum
benim de tarih on ocağı gösteriyo ama ben sabırsızlanıyorum acaba ocak onu geçer mi yoksa onuna yakın mı gelir yoksa aralık son hafta mı çıkar gelir bi bilsek tarihi ya. ilk bebeğim benim normal doğum düşünüyorum kısmet olursa bakalım

normal olunca ocaga girebilirsin
ama sabırsızsa bellı olmaz :=)
hayırlısı olsun

sanırım enfeksıyon akıntının yogunlugundan bellı oluyor kızlar.
önceden ped kullanıyordum
artık kullanmıyorum. şimdi günde 2 kere camasır degıstırıyorum
sürekli kuru tutmak lazım
zor...

zor...

benim de ok sukur son zamanlarda o kadar yok. ped olmadan durabiliyorum ve dedigin gibi bu bi belirti

çok geç geldi bana
sonucta sezeryan olacaksın. ben 1 ocagı bıle göze alamıyorum düşün.
senın 7 benım 12 kalmıs oluyor. bılemıyorum yaaa
korkuyorum
Cnm senin için normal 2 3 ocak çokta erken alınmasın yahuu sen bu gittiğinde kesin sor doktoruna....

zor...
Aynen banada akinti çoksa ve sarımsı ise enfeksiyon var dedi fitil verdi erken doğuma sebep olmasın dedi hamileler icinmis özellikle bu fitil

Kızlar grip oluyorum ve ben hep çok ağır geçiririm. Uf yaaa... Öksürük de var ne yapcm ben?
Bende geçen hafta full griptim doktoruna sor cnm ıhlamuru ki izin verecektir ben her akşam 1 kupa içtim üzerimde battaniye ile uzandım şükür 4 günde geçti ıhlamur çok iyi geliyor ama 1 kupa sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…