- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #48.881
gözün aydın :=)Kızlarrr benim bebiş şukur günü gününe gidiyor ne ileri ne geri tam 2 kg olmuş yawrucum 33+0 dayız haftaya nst ye girecekmişim
Yok canim ben ilk defa paylastim.bi geceligim vardi ama sabahligi yoktu pekde icime sinmedi.bide dogum fotografcisiyla anlastik az süslü olsun istedimDaha önce de biri paylaşmıştı bunu belki sendin hatırlayamadım. Ben çok beğenmiştim. Bence güzel dolaşırken de üstüne sabahlığını alırsın çok açık durmaz o zaman
ayt inşallah canım sabırsızlıkla bekliyoruz valla.o zaman da deriz emzirdim şimdi hıçkırık tuttu diyeo hıçkırıkları nasipse canli canli duycaz,o zaman nasil olacak kim bilir
baktırman iyi olmuş canım için rahatlamıştır.ayy uyuyamamak çok zor yaa .doktora sor da rahatlatıcı birşeyler iç ne bileyim papatya çayı gibi.belki bi yardımı olurcanım benimki uyuyamamaktan şişiyo. Bende şüphelendim ama baktırdım yine çok şiştiğim bi gün. Çok şükür bişey çıkmadı :/ uyusam geçicek de ..
enfeksiyonu olmayan yok sanırım :=)
bana da tek kullanımlık toz verılmıstı. bır de hap tabii
kullanıyorum hala. az kaldı bıtmesıne.
Evt cnm suan benim tam doğru sat da 7 ocak ultrasonda 7 ocak gösteriyor karısıklık düzeldi....sezeryanda 3 yada 4 ocakta olacakgözün aydın :=)
sen de takvımını düzelttın mı? hani sata göre hareket edılıyormus yaa
sen 40-41 . hafta içinde olacaksın o zamanEvt cnm suan benim tam doğru sat da 7 ocak ultrasonda 7 ocak gösteriyor karısıklık düzeldi....sezeryanda 3 yada 4 ocakta olacak
ne zor şu sürecler.ayt inşallah canım sabırsızlıkla bekliyoruz valla.o zaman da deriz emzirdim şimdi hıçkırık tuttu diye
baktırman iyi olmuş canım için rahatlamıştır.ayy uyuyamamak çok zor yaa .doktora sor da rahatlatıcı birşeyler iç ne bileyim papatya çayı gibi.belki bi yardımı olur
bana da tek kullanımlık doz verdi kullanıp tekrar tahlil yaptırıcam.enfeksiyon çok riskli erken doğum açısından.bi de çocuk da enfeksiyon kapabiliyomuş.bizim bi arkadaşın bebeğinin ciğerleri enfeksiyon kapmış mesela.hamileyken böyle bizim gibiydi.erken doğum yaptı.takipte olmak lazım sürekli
Hehhehh aynen doğurmazsam yanisen 40-41 . hafta içinde olacaksın o zaman
o zamana kadar dogurmazsan tabii :=)
çok geç geldi banaHehhehh aynen doğurmazsam yanibende onu dedim doktora beni yollarda doğurtmayın sonra dedim
Kizlar bu gecelik sabahlik takimi aldim ama gogus bolgesi cok mu acik durur bilemedim.gorunce gözüm kaldi
İki kapılı olanı da var, 855 lira. Katalogda fiyat var ama sitede de vardır sanırım.Cok guzellermis. Ben sadece gardrop bakiyorum, 2 kapili olanlardan. Fiyatlarini goremedim yalniz. Sitede yazmiyormu?
benim de tarih on ocağı gösteriyo ama ben sabırsızlanıyorum acaba ocak onu geçer mi yoksa onuna yakın mı gelir yoksa aralık son hafta mı çıkar gelir bi bilsek tarihi ya. ilk bebeğim benim normal doğum düşünüyorum kısmet olursa bakalımçok geç geldi bana
sonucta sezeryan olacaksın. ben 1 ocagı bıle göze alamıyorum düşün.
senın 7 benım 12 kalmıs oluyor. bılemıyorum yaaa
korkuyorum
normal olunca ocaga girebilirsinbenim de tarih on ocağı gösteriyo ama ben sabırsızlanıyorum acaba ocak onu geçer mi yoksa onuna yakın mı gelir yoksa aralık son hafta mı çıkar gelir bi bilsek tarihi ya. ilk bebeğim benim normal doğum düşünüyorum kısmet olursa bakalım
sanırım enfeksıyon akıntının yogunlugundan bellı oluyor kızlar.
önceden ped kullanıyordum
artık kullanmıyorum. şimdi günde 2 kere camasır degıstırıyorum
sürekli kuru tutmak lazım
zor...
Cnm senin için normal 2 3 ocak çokta erken alınmasın yahuu sen bu gittiğinde kesin sor doktoruna....çok geç geldi bana
sonucta sezeryan olacaksın. ben 1 ocagı bıle göze alamıyorum düşün.
senın 7 benım 12 kalmıs oluyor. bılemıyorum yaaa
korkuyorum
Bende çıkmadı canımkızlar karnınızda doğum çizgisi çıktı mı, doğuma yakın çıkıyomuş kahverengiymiş?
Aynen banada akinti çoksa ve sarımsı ise enfeksiyon var dedi fitil verdi erken doğuma sebep olmasın dedi hamileler icinmis özellikle bu fitilsanırım enfeksıyon akıntının yogunlugundan bellı oluyor kızlar.
önceden ped kullanıyordum
artık kullanmıyorum. şimdi günde 2 kere camasır degıstırıyorum
sürekli kuru tutmak lazım
zor...
Bende geçen hafta full griptim doktoruna sor cnm ıhlamuru ki izin verecektir ben her akşam 1 kupa içtim üzerimde battaniye ile uzandım şükür 4 günde geçti ıhlamur çok iyi geliyor ama 1 kupa sadeceKızlar grip oluyorumve ben hep çok ağır geçiririm. Uf yaaa... Öksürük de var ne yapcm ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?