- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #48.981
pantolunum bol biraz.Kiz masallah sende hic gostermiyon aldigin kiloyu
Yok yahu sunun surasinda ne kaldi dogurmaya hicde fazlaligin yok.konusmasin o.kendileri tasisa ne olurdu acabaOoo bana hem yeee dio hemde çok kilo aldın diyo
Gormedik canim bayagidir seni.
Hamilelik oncesi cok zayifsan sana pyle geliyodur.ama masallah cok iyi bence cokda orantili.kiz annesi olmana ragmennpantolunum bol biraz.
pek dar gıymeyı sevmıyorum. en büyü bedenını aldım
pantolon tayt dıyelım
bana göre gösterıyorum
alıskın olmadıgım bişi
33+0 için iyiymiş ne ileri ne geri doğum kilosu için bişey demedi bende sormayı düşünemedim haftaya sorayımCanım doktor ne dedi kilosu için iyiyimiymiş muhtemel doğum kilosunu söyledimi
Bencede hic fazla kilo alan gormedim vallahabi ara cekip atim, cimcim kiskansin hahahahabence saka bi yana masallah hepimiz hala cekiciyiz he hamilelik yakismis bize
Benimkinin sesini kıstı hemşireen çok bizden ses çıkıyodu güm güm
50 kiloydum işte :=)Hamilelik oncesi cok zayifsan sana pyle geliyodur.ama masallah cok iyi bence cokda orantili.kiz annesi olmana ragmenn
Bundan sonra alirsan oda çoğu ödem olur canim.onuda dogumdan sonra hemen atiyomussun.50 kiloydum işte :=)
dur bakalım daha 1 aydan fazla zaman var
inşallah bu kadarla kalırım
inşallahBundan sonra alirsan oda çoğu ödem olur canim.onuda dogumdan sonra hemen atiyomussun.
Anammmm tü tü tü sen çok zayıf duruyorsun kız bacaklar uzun senin çok belli etmiyorsun ben küçücük bacaklar hiç yok gibi
yok yahuAnammmm tü tü tü sen çok zayıf duruyorsun kız bacaklar uzun senin çok belli etmiyorsun ben küçücük bacaklar hiç yok gibi
1,60 benim ve bacak boyu kısa totosu yere yakinlardanim benyok yahu
fotoda öyle cıkmıs
165 işte. senın de o kadardı sanırım
bu arada sen fotoyu kesmıssın bacaktan
ben kesmedım
ondan öyle
pek bir cm farkı yok işte1,60 benim ve bacak boyu kısa totosu yere yakinlardanim ben
Ahh canim sizin yaninizda oburiks gibi kaldim bennninşallah
sen de atsana bı
2 tane minnoşla karnın nasıl bakalım
yok yahuAhh canim sizin yaninizda oburiks gibi kaldim bennn
Bilmiyomki.onceki halime gore bitek karnin cikmis diyolar.kilom vardi zaten.bide memiktolarimda ne acayip cikmis emzirme sutyeninden takiyom rahat oluyo diye.yok yahu
pek farkımız yok aslında. hatta sen bızden ıyısın bıle
çünkü 2 tane velet var sende kolay mı
bizim 2 tane olaydı bunun 2 katını düşün işte
Maşallah Canım rabbim sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin benide doktor 33. haftamda gel Nst yapalım dedi... Nst tam olarak aslında ne için yapılıyor bilmiyorum sadece kalp atışları düzenli olup olmadığını görmek için mi?33+0 için iyiymiş ne ileri ne geri doğum kilosu için bişey demedi bende sormayı düşünemedim haftaya sorayım
Sanciyada bakiyolar canimMaşallah Canım rabbim sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin benide doktor 33. haftamda gel Nst yapalım dedi... Nst tam olarak aslında ne için yapılıyor bilmiyorum sadece kalp atışları düzenli olup olmadığını görmek için mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?