- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.001
şuan kullanıyor musun? ben uzun süredir kullanmıyorum sütyenBilmiyomki.onceki halime gore bitek karnin cikmis diyolar.kilom vardi zaten.bide memiktolarimda ne acayip cikmis emzirme sutyeninden takiyom rahat oluyo diye.
Ayyyy ne güzel orada iki bebiş var.Ahh canim sizin yaninizda oburiks gibi kaldim bennn
Sagoll canimm.altli ustlu yatiyolar zillilerAyyyy ne güzel orada iki bebiş var.
Ahh canim sizin yaninizda oburiks gibi kaldim bennn
Bende 2 tane olsaydı 40 kilo almış olurdum vayyy halimeBilmiyomki.onceki halime gore bitek karnin cikmis diyolar.kilom vardi zaten.bide memiktolarimda ne acayip cikmis emzirme sutyeninden takiyom rahat oluyo diye.
Hem kalp atışları icin hemde sancı varmı ona bakıyorlar sanırımMaşallah Canım rabbim sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin benide doktor 33. haftamda gel Nst yapalım dedi... Nst tam olarak aslında ne için yapılıyor bilmiyorum sadece kalp atışları düzenli olup olmadığını görmek için mi?
Sagol kuzumm popo falan kuculdu duzlesti vallaha.ama karnim agir geliyor artik vajina kemiklerim cok agriyor oturup kalkarken yururken falan.gerci herkesde ayni sikayetler varyok yaa bizm karnimiz bile hemen hemen seninki kadartek olmasina ragmen :) kilon da yok vallahi
E zaten 40 diil mi:) biz sezeryan yaptıracağımız için hatta 38-39hamılelık süresi.
ben hep 40 a odaklamıstım kendımı
Ayy canimm nede guzel motive ediyosun.ama tek ikiz bence farketmiyo beden kilosu olarak.ama karinda farkediyor mutlaka.oldugum gibi cekindim bende.aman hepimiz guzeliz iste daha ne olsunBende 2 tane olsaydı 40 kilo almış olurdum vayyy halimeeşofman hep daha iri gösterir zaten bak biz uyaniklar dışarı kıyafetiyle çektik masaallah sen gayet iyisin
Aaa simdimi cektin.orasi gunduz heralde.masallah nede guzelsin esmer oyle.benim karnim son 2 haftada portlediolsun oglusum buyuyo ama bnm bi de baska yer de buyuyo iyi bi foto dgl durusumdn Eki Görüntüle 1694574 kaynakli ama dayanamadim
41 haftaE zaten 40 diil mi:) biz sezeryan yaptıracağımız için hatta 38-39
Kizzzzz dar bişi giysene göbek bunda belli olmaz tabibenim karnim son 2 haftada portlediolsun oglusum buyuyo ama bnm bi de baska yer de buyuyo iyi bi foto dgl durusumdn Eki Görüntüle 1694574 kaynakli ama dayanamadim
Aaa simdimi cektin.orasi gunduz heralde.masallah nede guzelsin esmer oyle.
temem dar giyim bi ara da oyle cekim kocaman gobek ciksinKizzzzz dar bişi giysene göbek bunda belli olmaz tabiçok güzelsin ama şekerim tü tü sana
ben bişi yedım ama söylemeyeyımNe yesem yaaaaSurrender ne yesek acep
Heheheh bende yedim öyle bişiler ama kesmedi daha daha yemem lazımben bişi yedım ama söylemeyeyım
tatlı bişi ekmekle
uzun zamandır yemıyordum. yemek ıstedım
Analı oğullu çok tatlısınızbenim karnim son 2 haftada portlediolsun oglusum buyuyo ama bnm bi de baska yer de buyuyo iyi bi foto dgl durusumdn Eki Görüntüle 1694574 kaynakli ama dayanamadim
saat bası yıyorum işte bişilerHeheheh bende yedim öyle bişiler ama kesmedi daha daha yemem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?