- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.021
Bendesaat bası yıyorum işte bişiler
gece olunca cok yıyorum yaa
Miden bulanmiyo mu yanmiyo mu ben 5ten sonra tükkanı kapatıyorumsaat bası yıyorum işte bişiler
gece olunca cok yıyorum yaa
5-7dk arayla 1 dk suren sancılarım var yarım saattir takip ediyorum ama gaz da var belimde ve göbek deliğimin sağında. Ay yoksa bebek mi geliyor
Evde nts olsaydı keşke
Gaz sancisi olabilir canim.beline falan vurmuyo dimi5-7dk arayla 1 dk suren sancılarım var yarım saattir takip ediyorum ama gaz da var belimde ve göbek deliğimin sağında. Ay yoksa bebek mi geliyor
Evde nts olsaydı keşke
Ayyyyy dur iyi takip et azcık yürü kalk kalk5-7dk arayla 1 dk suren sancılarım var yarım saattir takip ediyorum ama gaz da var belimde ve göbek deliğimin sağında. Ay yoksa bebek mi geliyor
Evde nts olsaydı keşke
Doktorunu arayip soylesene, dogumhanede cekiyorlar nst yi. Hastane yakinsa git bi cektir. Fotosunuda whatsupdan falan atarsin doktoruna yada ordaki hemsireler bilgi verir. Senin durumun riskliydi ya canim, ben bile panik oldum5-7dk arayla 1 dk suren sancılarım var yarım saattir takip ediyorum ama gaz da var belimde ve göbek deliğimin sağında. Ay yoksa bebek mi geliyor
Evde nts olsaydı keşke
Gaz sancisi olabilir canim.beline falan vurmuyo dimi
Ayyyyy dur iyi takip et azcık yürü kalk kalk
Ay ne bilim gayet sakin takipteyim duzenli olarak geliyor. Ama belimde gaz da var geziyor gazdır diye düşündüm. Dogum sancısi olsa dayanamazdim herhalde. Eeken dogum sancısı yasamıştım ağlamıstım o zaman.Doktorunu arayip soylesene, dogumhanede cekiyorlar nst yi. Hastane yakinsa git bi cektir. Fotosunuda whatsupdan falan atarsin doktoruna yada ordaki hemsireler bilgi verir. Senin durumun riskliydi ya canim, ben bile panik oldum
Gerçekten düzenli mi ayyy ben bile heyecan yaptım5-7dk arayla 1 dk suren sancılarım var yarım saattir takip ediyorum ama gaz da var belimde ve göbek deliğimin sağında. Ay yoksa bebek mi geliyor
Evde nts olsaydı keşke
Yok su her zaman hemen gelmiyor. Benim ikisinde de hst geldi. İlk sancılar dayanılabilir oluyor. En son 1 saat yoğunlaşıyorAy ne bilim gayet sakin takipteyim duzenli olarak geliyor. Ama belimde gaz da var geziyor gazdır diye düşündüm. Dogum sancısi olsa dayanamazdim herhalde. Eeken dogum sancısı yasamıştım ağlamıstım o zaman.
Suyum gelir herhalde oyle bi şey olsa ben hep suyu beklerim diyorum
yanma yok maşallahMiden bulanmiyo mu yanmiyo mu ben 5ten sonra tükkanı kapatıyorum
Ay evet 20.41de basladı 46 51 57 boyle gidiyo dklar.Gerçekten düzenli mi ayyy ben bile heyecan yaptım
öyle gelırmıs zaten5-7dk arayla 1 dk suren sancılarım var yarım saattir takip ediyorum ama gaz da var belimde ve göbek deliğimin sağında. Ay yoksa bebek mi geliyor
Evde nts olsaydı keşke
Dur bakalim devam etcek mi 8dk oldu gelmedi şimdiliköyle gelırmıs zaten
allah korusun kız . daha cok erken
Ay evet 20.41de basladı 46 51 57 boyle gidiyo dklar.
Ya dr fıtığina vurunca sancı zannedebilirsin demisti hatta sancı gelse fıtığin aģrıyo sanarsın ayırt edemezsin dediydi
nerden gelıyor peki?Dur bakalim devam etcek mi 8dk oldu gelmedi şimdilik
Ağrı geldiğinde hareket et şekil değiştir. O zaman ağrı geçerse doğum sancısı değildir. Ama geçmiyorsa doğum sancusıdır. Sancı araları gayet normal acısızsa kesin doğum sancısıAy evet 20.41de basladı 46 51 57 boyle gidiyo dklar.
Ya dr fıtığina vurunca sancı zannedebilirsin demisti hatta sancı gelse fıtığin aģrıyo sanarsın ayırt edemezsin dediydi
Gobek deliğimden aşağı ordan bacak arasına. Belde az oluyo ama gaz sanki yanerden gelıyor peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?