2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

5-7dk arayla 1 dk suren sancılarım var yarım saattir takip ediyorum ama gaz da var belimde ve göbek deliğimin sağında. Ay yoksa bebek mi geliyor
Evde nts olsaydı keşke
Doktorunu arayip soylesene, dogumhanede cekiyorlar nst yi. Hastane yakinsa git bi cektir. Fotosunuda whatsupdan falan atarsin doktoruna yada ordaki hemsireler bilgi verir. Senin durumun riskliydi ya canim, ben bile panik oldum

Gaz sancisi olabilir canim.beline falan vurmuyo dimi

Ayyyyy dur iyi takip et azcık yürü kalk kalk

Doktorunu arayip soylesene, dogumhanede cekiyorlar nst yi. Hastane yakinsa git bi cektir. Fotosunuda whatsupdan falan atarsin doktoruna yada ordaki hemsireler bilgi verir. Senin durumun riskliydi ya canim, ben bile panik oldum
Ay ne bilim gayet sakin takipteyim duzenli olarak geliyor. Ama belimde gaz da var geziyor gazdır diye düşündüm. Dogum sancısi olsa dayanamazdim herhalde. Eeken dogum sancısı yasamıştım ağlamıstım o zaman.
Suyum gelir herhalde oyle bi şey olsa ben hep suyu beklerim diyorum

Yok su her zaman hemen gelmiyor. Benim ikisinde de hst geldi. İlk sancılar dayanılabilir oluyor. En son 1 saat yoğunlaşıyor

Ay evet 20.41de basladı 46 51 57 boyle gidiyo dklar.
Ya dr fıtığina vurunca sancı zannedebilirsin demisti hatta sancı gelse fıtığin aģrıyo sanarsın ayırt edemezsin dediydi

tamam panik de iyi degil ama sen yine de ciddiye al,dikkat etmeye devam et bakalim nasil devam edecek.. olmadi doktorunu ara hemen

Ay evet 20.41de basladı 46 51 57 boyle gidiyo dklar.
Ya dr fıtığina vurunca sancı zannedebilirsin demisti hatta sancı gelse fıtığin aģrıyo sanarsın ayırt edemezsin dediydi
Ağrı geldiğinde hareket et şekil değiştir. O zaman ağrı geçerse doğum sancısı değildir. Ama geçmiyorsa doğum sancusıdır. Sancı araları gayet normal acısızsa kesin doğum sancısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…