- 24 Mart 2009
- 1.753
- 896
- 333
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.081
Benim kizimda dr 40.haftada yapmıştı....Normal doğum için çatı muayenesi kaçıncı haftada oluyor biliyor musunuz?
Merhametli maharetli pratik başarili üretmeye yatkin ohhooo....kadınları?
kadınları?
Yok canim ben ilk defa paylastim.bi geceligim vardi ama sabahligi yoktu pekde icime sinmedi.bide dogum fotografcisiyla anlastik az süslü olsun istedim
Sevmiyorum yazacaktımBeo oğlak kadiniyim keşke başka burç olsaydım 1 ocak doğumluyum. Oğlak kadınları depresif ruh hali olan iyi organizator yaş aldikca guzellesen duygusal olanları hastalık derecesinde duygusal işkolik kadınlar ben seviyorum borcumu ne yazık ki kızım da oğlak olacak. Oğlak erkeklerini de sevmiyorum sert ve takıntılı tipler
benimki de 20 ocakta gelirse benle ayni olucak
Yukselenin kova tatlimSevmiyorum yazacaktım
Yaa benim kocada basta gereksiz buluyodu.sonra hatira olsun herseye para veriyoruz falan dedim.sonradan keske denebilecek telefisi olmayan bisey.ben oda suslemesi falan tarzi seyleri istemedim gereksiz masraf olmasin diye ama buna hep özenmisimdir.bide fotografciya kendi konustu telde.kadin oyle detayli ve duygusal anlattiki duygulandi hemen kabul etti.Ne kadara anlastin dicektim ki 550 diye yazmışsın canım, ben çok istiyorum fotoğrafçı da eşim gereksiz görüyor hep...
Kızlar hepinizin haftası benden ileri, muhtemelen ben doğurana kadar hepiniz kucaginiza almış olacaksiniz
Bu arada okul müdürüm bana harika bir kıyak yaptı, ders programını 3 güne to parlayacak, 32. Haftadan sonra iyice yorulacaktim, 37 ye kadar idare ederim herhalde bu şekilde
Niye gecmiyo senin bulantilarin yaa.doktorun ne diyor peki.benim gecen 1 hafta bulandida butun enerjim gitti.Allah kolaylik versinöff midem bulanıyor yine
genden olabilir. annemın 9 ay boyunca bulanmıs.Niye gecmiyo senin bulantilarin yaa.doktorun ne diyor peki.benim gecen 1 hafta bulandida butun enerjim gitti.Allah kolaylik versin
Kusmuyosun ama dimi.en azindan ona sükür.diren surrender az kaldi.insallah biran once bicak gibi kesilir.genden olabilir. annemın 9 ay boyunca bulanmıs.
bır gelıyor bı gıdıyor. ıdrar tahlılı, nts derken unuttum söylemeyı.
amin canım. kötü bişi yaa
bütün enerjıyı alıp götürüyor
şükür o yok :=) bulantı gelıyor yarım saat falan dolanıyor içimdeKusmuyosun ama dimi.en azindan ona sükür.diren surrender az kaldi.insallah biran once bicak gibi kesilir.
Dimi
Ben kusma özürlüydum hepde cok korkardim.Allahtan hamilelik baslarinda bulanti oldu ama hep tuttum kendimi.sen soyleyince bile ben fena oluuyorum yani.neyse yediklerin en azindan icinde kaliyorşükür o yok :=) bulantı gelıyor yarım saat falan dolanıyor içimde
sonra giidiyor. ara sıra gerı gelıyor işte :=)
benım zaten bulantılardan başka bir sorunum olmadı kı
ama en berbat olanı da bu işte
sen mı ben mı? kusamazdım kı ben. korkulu rüyamdıBen kusma özürlüydum hepde cok korkardim.Allahtan hamilelik baslarinda bulanti oldu ama hep tuttum kendimi.sen soyleyince bile ben fena oluuyorum yani.neyse yediklerin en azindan icinde kaliyor
Niye kusuyonuz durun artık ya doğurcanız yakındasen mı ben mı? kusamazdım kı ben. korkulu rüyamdı
hayatımda 3-4 kez kusmaya çalışmısımdır heralde
o da böbrek agrısında
Ayy aynennn bende hamilelik bana hep korkulu bisey gelmisti bu sebepten.bide annemin ablamin cok kotu gecmiss.sukurki atlattim.bundan sonrada olursa dogum korkusundan stresten olur diye dusunuyorummsen mı ben mı? kusamazdım kı ben. korkulu rüyamdı
hayatımda 3-4 kez kusmaya çalışmısımdır heralde
o da böbrek agrısında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?