2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Annişler doğum tarihleri belli olunca bebelerin hakiki yükselenlerine bakalım... Saat falan gerekli değil...Erzurumlu ibrahim hakkı marifetnameden... Kesinlikle doğru nettekiler yanlış...

Ayy kiyamam yaa hep bisey cikiyo hakkaten.hayirlisi nezamansa ozaman gelsinler.

kiz belki hapsuruyodur da . Allah mi soyletti ne

hapşurmuyo kız hıçkırıyo

evet canım sonradan gördümm :))

gelmeyin üstüme

Yok canim ben ilk defa paylastim.bi geceligim vardi ama sabahligi yoktu pekde icime sinmedi.bide dogum fotografcisiyla anlastik az süslü olsun istedim
doğum fotoğrafçısı kimle ne kadara anlaştın #kst06? ben hiç o araştırmalara girmedim daha

mutfak almıs basını gitmiş
makıneye yerlestırcem ama kalkamadım kı bir türlü
dün ben yemek yapmamıştım eşim yapmış ben işteyken mutfak kendinden geçmiş resmen.. bulaşıkları falan makineye yerleştirmiş ama mutfak fena olmuştu bende bugün onları temizledim

canım dikkat et kendine.. yorulma

İş yapsan bir dert yapmasan ev evlikten cikiyo bende bugun mutfakla ugrastim ..al şimdide bacak aralarim agror hep bi kendimle kavga

gece falan da yiyor musun .. ben bazen wc için uyandığımda acıkmış oluyorum ama uyku ağır basıyor geri uyuyorum sonra vicdan azabı çekiyorum
uyuyana kadar yıyorum.
ama uykudan kalkıp yemıyorum. gecen cok acıkmısım uykumda muz yedım bır tane o kadar
yeme zaten canım. en tehlıkelı şey uykudan kalkıp yıyıp yatmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…