- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.041
Hey bebek dur ordaaaaaaaaa......5-7dk arayla 1 dk suren sancılarım var yarım saattir takip ediyorum ama gaz da var belimde ve göbek deliğimin sağında. Ay yoksa bebek mi geliyor
Evde nts olsaydı keşke
Fitiginda olabilir belki canimm.bugun ayakta kalip is yaptinmiGobek deliğimden aşağı ordan bacak arasına. Belde az oluyo ama gaz sanki ya
yaa alekta heyecanlandım çokkk...ay ne yapmak lazım ki...gaz nasıl atılır kiGobek deliğimden aşağı ordan bacak arasına. Belde az oluyo ama gaz sanki ya[/QUOT
Ocak tezgâh caydanlikları parlattim öğlen yordu beni o da olabilir şimdi karnımın derisi ağrıyor bi 10dkdır.Fitiginda olabilir belki canimm.bugun ayakta kalip is yaptinmi
Ayy kiyamam yaa hep bisey cikiyo hakkaten.hayirlisi nezamansa ozaman gelsinler.Ocak tezgâh caydanlikları parlattim öğlen yordu beni o da olabilir şimdi karnımın derisi ağrıyor bi 10dkdır.
Ay şimdi doğur deseler doğururum valla her gün bi şey çıkıyor dun gece de nefesim gitti yarım saat. :/
kiz belki hapsuruyodur da . Allah mi soyletti ne
hapşurmuyo kız hıçkırıyo
evet canım sonradan gördümm :))
doğum fotoğrafçısı kimle ne kadara anlaştın #kst06? ben hiç o araştırmalara girmedim dahaYok canim ben ilk defa paylastim.bi geceligim vardi ama sabahligi yoktu pekde icime sinmedi.bide dogum fotografcisiyla anlastik az süslü olsun istedim
artık yorulmamak gerek canımOcak tezgâh caydanlikları parlattim öğlen yordu beni o da olabilir şimdi karnımın derisi ağrıyor bi 10dkdır.
Ay şimdi doğur deseler doğururum valla her gün bi şey çıkıyor dun gece de nefesim gitti yarım saat. :/
dün ben yemek yapmamıştım eşim yapmış ben işteyken mutfak kendinden geçmiş resmen.. bulaşıkları falan makineye yerleştirmiş ama mutfak fena olmuştu bende bugün onları temizledimmutfak almıs basını gitmiş
makıneye yerlestırcem ama kalkamadım kı bir türlü
canım dikkat et kendine.. yorulmaOcak tezgâh caydanlikları parlattim öğlen yordu beni o da olabilir şimdi karnımın derisi ağrıyor bi 10dkdır.
Benim 3 ocak ta doğacakAnnişler doğum tarihleri belli olunca bebelerin hakiki yükselenlerine bakalım... Saat falan gerekli değil...Erzurumlu ibrahim hakkı marifetnameden... Kesinlikle doğru nettekiler yanlış...

Cimcim oğlaga balik yükselenli bir oğlus geliyorBenim 3 ocak ta doğacak
bende 4 ocakta dogursam oglusumla ayni dogum tarihli olcamBenim 3 ocak ta doğacak
benden başka kırleten yok kı zatendün ben yemek yapmamıştım eşim yapmış ben işteyken mutfak kendinden geçmiş resmen.. bulaşıkları falan makineye yerleştirmiş ama mutfak fena olmuştu bende bugün onları temizledim
gece falan da yiyor musun .. ben bazen wc için uyandığımda acıkmış oluyorum ama uyku ağır basıyor geri uyuyorum sonra vicdan azabı çekiyorumbenden başka kırleten yok kı zaten
yerleştirdim de rahatladım
uyuyana kadar yıyorum.gece falan da yiyor musun .. ben bazen wc için uyandığımda acıkmış oluyorum ama uyku ağır basıyor geri uyuyorum sonra vicdan azabı çekiyorum
kadınları?Oğlak erkekkeri başarili olur...is adami karakterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?