2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy aynennn bende hamilelik bana hep korkulu bisey gelmisti bu sebepten.bide annemin ablamin cok kotu gecmiss.sukurki atlattim.bundan sonrada olursa dogum korkusundan stresten olur diye dusunuyorumm
evet, stresten, korkudan da olabilir
az kaldı neyse kı :=)
allah yardımcımız olsun
hakkımızda hayırlı olanı versin

Gebeliğimin başından beri sarı akıntım var. Doktora her sormamda normal dedi. Benim doktor mu bi tuhaf yaa

son haftalar riskli cnm allah korusun erken doğumu tetikler bence bi tahlil yaptır sen yine de

öff midem bulanıyor yine
aynı durumdayım
Bir derdim var...meal adresimi açmaya korkuyorum Ocak anneleri bildirimi ile doluyor... Sınırsızca... Nasıl düzeltilir bilen var mı?
spam olarak işaretle diye bi seçenek var o zaman gereksiz postalar kısmına düşer

bi de üstüne mide yanması ve reflüyü kat benim şu anki durumum :s bebek saçlanıyoken oluyomuş diyolar benimkinin bu teoriye göre sırma saçlı olması gerekiyo görcez bakalım
halk efsanesı
bebek sonucta kesede
saçlansa ne olacak.. ooo benımkı rapunzel olması gerek o zaman

Aaa ciddi misin ne guzel daha cok vakit var gibi konusuyor birde

bende vuruldum 2 gün ikişer tane korkma bişey olmaz içini ferah tut.benim hamileliğin başından beri ileri derece riskli gruba giriyorum.doktorum bile bu haftaya kadar gelmeme şaşırıyor.

Masallah de tahtaya vur sen cok iyi dinlendin dikkat ettin canim sabrettin sabrin sonu selamet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…