- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.101
Nerdesin kiz sen kayipp.yerlestirdinmi evi iyice..Niye kusuyonuz durun artık ya doğurcanız yakında
evet, stresten, korkudan da olabilirAyy aynennn bende hamilelik bana hep korkulu bisey gelmisti bu sebepten.bide annemin ablamin cok kotu gecmiss.sukurki atlattim.bundan sonrada olursa dogum korkusundan stresten olur diye dusunuyorumm
yok kusma yok şükürNiye kusuyonuz durun artık ya doğurcanız yakında
profılınde bıldırım seceneklerı var, oradan yapıyorsunBir derdim var...meal adresimi açmaya korkuyorum Ocak anneleri bildirimi ile doluyor... Sınırsızca... Nasıl düzeltilir bilen var mı?
Gebeliğimin başından beri sarı akıntım var. Doktora her sormamda normal dedi. Benim doktor mu bi tuhaf yaa
aynı durumdayımöff midem bulanıyor yine
spam olarak işaretle diye bi seçenek var o zaman gereksiz postalar kısmına düşerBir derdim var...meal adresimi açmaya korkuyorum Ocak anneleri bildirimi ile doluyor... Sınırsızca... Nasıl düzeltilir bilen var mı?
gelip gidiyor işteson haftalar riskli cnm allah korusun erken doğumu tetikler bence bi tahlil yaptır sen yine de
aynı durumdayım
spam olarak işaretle diye bi seçenek var o zaman gereksiz postalar kısmına düşer
bi de üstüne mide yanması ve reflüyü kat benim şu anki durumum :s bebek saçlanıyoken oluyomuş diyolar benimkinin bu teoriye göre sırma saçlı olması gerekiyogelip gidiyor işte
şuan geçti
ben de hiç sarı akıntı olmadı kızlar, hep beyaz kremsı akıntı oldu
ama enfeksıyon var
Çok mersi tatlım :)profılınde bıldırım seceneklerı var, oradan yapıyorsun
halk efsanesıbi de üstüne mide yanması ve reflüyü kat benim şu anki durumum :s bebek saçlanıyoken oluyomuş diyolar benimkinin bu teoriye göre sırma saçlı olması gerekiyogörcez bakalım
son haftalar riskli cnm allah korusun erken doğumu tetikler bence bi tahlil yaptır sen yine de
aynı durumdayım
spam olarak işaretle diye bi seçenek var o zaman gereksiz postalar kısmına düşer
enfeksıyonun en belirgın özelliği, akıntı ve çişin gelmiş hissitek başına akıntı belirleyici değil zaten başka belirtiler de olması lazım
enfeksıyonun en belirgın özelliği, akıntı ve çişin gelmiş hissi
halk efsanesı
bebek sonucta kesede
saçlansa ne olacak.. ooo benımkı rapunzel olması gerek o zaman
belki olur ne biliyosun
Ay insallah sacli olurlar yaa.sacli bebek cokkk seviyorummmnbelki olur ne biliyosun
bence normal. ben de 9 kilo aldım çok yemediğim halde. gerçi ben 5 kilo vermiştim 4. aydan itibaren almaya başladım kilo eski kilomun üstüne 4 kilo almış gibiyim. ama düştüğüm yerden itibaren bakınca 9 kilo aldım ve 4. aydan itibaren almaya başladığımı ve haaala kusmalarımın devam ettiğini düşünerek bundan daha az alınamazdı gibi geliyor bana zaten :) takma kafana
bende hep vardı. hatta çok korkuyodum başlarda. ama sakın ayakta hapşurma. mümkünse otur ve karnını tut canım.
haklısın ya ben de alıyım en iyisi. ben daha beşik falan da almadığım için yatak yastak vs araştırmalarına da girmedim.
benim bi arkadaşımın abisiyle arasında 10 ay vardı. anladınız siz
evett benimki de hapşuruyo. hatta o kadar uzun sürüyo ki ben sinirleniyorum yavrum hepten gıcık oluyodur içerde
bende vuruldum 2 gün ikişer tane korkma bişey olmaz içini ferah tut.benim hamileliğin başından beri ileri derece riskli gruba giriyorum.doktorum bile bu haftaya kadar gelmeme şaşırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?