2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bır kaç doktora gıttım 3de sıkıntılı dedı bakalım ay başı tekrar gıttıgımde ınsallah kendısı cozmus olur çok fazla takıyorum üzülüyorum Moralım.bozuluyor

13 ocak mı sezeryan olacaksın?
sanırım şeker gibi bişi olunca bebegın gelişimi 2 veya 2 den fazla hafta önden gıdıyor
burada bırının doktoru öyle demıstı sanırım
Hayır muhtemel doğum tarıhı dedı heralde 1 aya bellı olur net doğum tarıhı tabı gununden önce gelmezse

Ben bır kaç doktora gıttım 3de sıkıntılı dedı bakalım ay başı tekrar gıttıgımde ınsallah kendısı cozmus olur çok fazla takıyorum üzülüyorum Moralım.bozuluyor
allah allah kordon bi tur boynuna dolandı dediğinde doktor kesinlikle hiçbir problem değil korkulacak hiçbişey yok dedi üstüne basa basa bana. yinede sonradan çözülmesine çok sevinmiştim. çok sıkma kendini zamana bırak belki çözülür allah daha kötü bişey yaşatmasın canım.

Ami amin tatlım.bırde etrafdan da soylentıler yok.kordon dolanmasından 8 aylık olu dogurdum yok bebek karnımda öldü ınsan ıster ıstemez tereddutte kalıyo Allah ım korusun evlatlarımızı

kızlar yaaa benim bugün işteki son günüm izne ayrılıyorum bana baby shower yapmışlar hiç anlamadım 2 gündür hazırlık yapıyolarmış o kadar mutlu oldum ki anltamam ağla ağla bi hal oldum
MaşAllah canım çok güzel olmuş... Arkadaşların da ne güzel düşünmüşler.. Artık dinlenmeye istirahate geçebilirsin yanii :))

Ami
amin tatlım.bırde etrafdan da soylentıler yok.kordon dolanmasından 8 aylık olu dogurdum yok bebek karnımda öldü ınsan ıster ıstemez tereddutte kalıyo Allah ım korusun evlatlarımızı
sen etrafı bırak etraftan hiç güzel laf duymayızki herkes bi gamlı baykuş. çok sinir oluyorum şu etraf konuşmalarına ilk zamanlar bende çok takıyodum sonra baktım herkes bi moral bozma peşinde ben artık hiç sallamıyorum. o ondan duymuş o bundan duymuş gelip sana anlatıyolar yalan yanlış. takma sen tatlım herkesin hamileliği farklı. her kadının kendine özel. hiçbişey olmaz allahın izniyle sen güzel düşün dua et.

Benim kizda boynuna dolamis kordonu hemde 2 tur. taa 23. Haftadan beri... Ayrintili ultrasonda gorulmustu ilk. Cozmedi baskada dolamadi suan icin, doktor son anda bile degisebilir bu bebegin sagligini kilo almasini engelleyen bisey degil korkma diyor. Hatta sezaryen konusmuyo bile, sancin basladiginda vakit kaybetmeden gel demisti sadece, ki bebegin kalp atislari duserse takibimizde olsun diye. En son 3 hafta once kontrole gitmistim, bi o zaman azindan ilk defa muhtemelen sezaryen olur ama sen fazla heveslenme hemen sezaryene dedi manyak bebegin kilosuda haftasiyla uyumluydu ne eksik ne fazla. Sormustum sucluluk duyup benim hareketlerimle bir ilgisi varmi diye, doktor hic alakasi yok demisti bende Cok hareketli bi bebek, herhalde o yuzden Diye kizin uzerine attim. son anda bile acabiliyormus. cok hareketli bi bebek insallah acarsin kizim diye dua ediyorum hep hatketlerini takip et fazla evham yapma hatta edinebiliyosan icini rahat ettirecekse bebegin kalp atislarini dinleyebilecegin ufak cihazlar var onlardan alabilirsin. Benim saglikci bi arkadasim vardi o vermisti. Iyi oluyo dakikada kalp atislarini olcuyo, aklin kalmiyo pek.

kızlar yaaa benim bugün işteki son günüm izne ayrılıyorum bana baby shower yapmışlar hiç anlamadım 2 gündür hazırlık yapıyolarmış o kadar mutlu oldum ki anltamam ağla ağla bi hal oldum
Ne kadar güzel bir sürprizzz canımmm bayıldımmm çok şanslısınnn

ben lohusa terliği tacı olarak bunları aldım.takım olanı evde kullanıcamm diğerlerini de hastaneye götürücem.hastanede kullandığımı evde kullanmak istemiyorum siz nasıl yapacaksınız kızlar?

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-06-16-31-01.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 90
  • Screenshot_2015-10-03-07-29-15.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 80
  • gullu-dantelli-lohusa-terlik-seti-pembe-25199-10-B.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar çok alakasız ama okullar ne zaman kapanıyor aramızda öğretmenler var ya o yüzden sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…