- 8 Haziran 2015
- 106
- 65
- 13
- 32
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.221
canım benimde ayrıntılıya girdiğimde bi kaç ay önce kordon dolanmış bir kere ama normal doğuma engel değil sadece doğum sırasında doktorun bilmesi gerekiyor dedi. ama sonra kendi doktoruma gittiğimde kordon çözülmüştü. merak etme korkulacak bişey değil bu.
Hayır muhtemel doğum tarıhı dedı heralde 1 aya bellı olur net doğum tarıhı tabı gununden önce gelmezse13 ocak mı sezeryan olacaksın?
sanırım şeker gibi bişi olunca bebegın gelişimi 2 veya 2 den fazla hafta önden gıdıyor
burada bırının doktoru öyle demıstı sanırım
allah allah kordon bi tur boynuna dolandı dediğinde doktor kesinlikle hiçbir problem değil korkulacak hiçbişey yok dedi üstüne basa basa bana. yinede sonradan çözülmesine çok sevinmiştim. çok sıkma kendini zamana bırak belki çözülür allah daha kötü bişey yaşatmasın canım.Ben bır kaç doktora gıttım 3de sıkıntılı dedı bakalım ay başı tekrar gıttıgımde ınsallah kendısı cozmus olur çok fazla takıyorum üzülüyorum Moralım.bozuluyor
amin tatlım.bırde etrafdan da soylentıler yok.kordon dolanmasından 8 aylık olu dogurdum yok bebek karnımda öldü ınsan ıster ıstemez tereddutte kalıyo Allah ım korusun evlatlarımızıallah allah kordon bi tur boynuna dolandı dediğinde doktor kesinlikle hiçbir problem değil korkulacak hiçbişey yok dedi üstüne basa basa bana. yinede sonradan çözülmesine çok sevinmiştim. çok sıkma kendini zamana bırak belki çözülür allah daha kötü bişey yaşatmasın canım.
MaşAllah canım çok güzel olmuş... Arkadaşların da ne güzel düşünmüşler.. Artık dinlenmeye istirahate geçebilirsin yanii :))kızlar yaaa benim bugün işteki son günüm izne ayrılıyorum bana baby shower yapmışlar hiç anlamadım 2 gündür hazırlık yapıyolarmış o kadar mutlu oldum ki anltamamağla ağla bi hal oldum
kobay eşim denesın bi bakalım
yakıyor mu..
sen etrafı bırak etraftan hiç güzel laf duymayızki herkes bi gamlı baykuş. çok sinir oluyorum şu etraf konuşmalarına ilk zamanlar bende çok takıyodum sonra baktım herkes bi moral bozma peşinde ben artık hiç sallamıyorum. o ondan duymuş o bundan duymuş gelip sana anlatıyolar yalan yanlış. takma sen tatlım herkesin hamileliği farklı. her kadının kendine özel. hiçbişey olmaz allahın izniyle sen güzel düşün dua et.Ami
amin tatlım.bırde etrafdan da soylentıler yok.kordon dolanmasından 8 aylık olu dogurdum yok bebek karnımda öldü ınsan ıster ıstemez tereddutte kalıyo Allah ım korusun evlatlarımızı
Kafasidir bence o donmustur artik minnosun bazen bende de oluyor oyle bir hisselam kızlar, dün gece garip bi sancım oldu
sankı minnoş ayaklarını vajinama dayamıs ittiriyormus gibi 3-4 sanıyelık sancı girdi.
garipti yani
2 kere tekrarladı
korktum len
vajinama bişi batıyormus gibi bir şeydiKafasidir bence o donmustur artik minnosun bazen bende de oluyor oyle bir his
mide bulantısından iyidirsabahtan beri ağzım hiç boş durmadı devamlı yiyorum yaaa nasıl vericem ben bu kiloları
Benim kizda boynuna dolamis kordonu hemde 2 tur. taa 23. Haftadan beri... Ayrintili ultrasonda gorulmustu ilk. Cozmedi baskada dolamadi suan icin, doktor son anda bile degisebilir bu bebegin sagligini kilo almasini engelleyen bisey degil korkma diyor. Hatta sezaryen konusmuyo bile, sancin basladiginda vakit kaybetmeden gel demisti sadece, ki bebegin kalp atislari duserse takibimizde olsun diye. En son 3 hafta once kontrole gitmistim, bi o zaman azindan ilk defa muhtemelen sezaryen olur ama sen fazla heveslenme hemen sezaryene dedi manyakMerhaba guzell anneler ben bayadır gıremıyorum telefonum pert oldu bu tellede gırmek zor oluyor benım hamılelıgım kasıklarıma gıren agrılarla devam.edıyor en son 3 kasımda gıtmıstım doktorum bebegın boynunda kordon dolanması var dedı sadece normal.dogumda sıkıntı yasarsın dedı zaten sezeryan düşünüyorum.ama cokda korkuyorum hareketlerını devamlı takıp et dedı eğer yavaslama olursa muhtemelen erken alcaklar 10 günde önden gıdıyor çok sağlıklı dedı nazar mı değdi ne oğluma su an doğum tarıhı 13ocak benım durumumda olan var mı çok opuyoruz teyzeleri
hayırlısı olsunHayır muhtemel doğum tarıhı dedı heralde 1 aya bellı olur net doğum tarıhı tabı gununden önce gelmezse
Ne kadar güzel bir sürprizzz canımmm bayıldımmm çok şanslısınnnkızlar yaaa benim bugün işteki son günüm izne ayrılıyorum bana baby shower yapmışlar hiç anlamadım 2 gündür hazırlık yapıyolarmış o kadar mutlu oldum ki anltamamağla ağla bi hal oldum
Ayy benimde bir iki defa oldu öle yaa rahat durmuolar ninnaklarselam kızlar, dün gece garip bi sancım oldu
sankı minnoş ayaklarını vajinama dayamıs ittiriyormus gibi 3-4 sanıyelık sancı girdi.
garipti yani
2 kere tekrarladı
korktum len
Benim kiz baya erken dondu kafayi asagi, asagi bastiriyolar, elleriyle mi oynuyo napiyosa artik bazen cikiverecekmis gibi bile geliyo, bendede var o batma hissi bayadir... Daha sik tuvalet gerektiriyo birdevajinama bişi batıyormus gibi bir şeydi
orası öyle valla 4 ay ne çektiğimi ben bilirimmide bulantısından iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?