2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün kendi doktoruma gittim izine ayrıldım 32 hafta olduğu için artık birde kasıklarımda sanki antrenman yaparsın gibi ağrı oluyordu doktor pelvisi genişletiyor normal dedi bebişim 1900 küsür olmuş 43 cm çok mutlu oldum herşeyi yolundaymış yani umarım sağlıkla doğum yaparız hepimiz

vajinama bişi batıyormus gibi bir şeydi
Canım o hareketi elleriyle yapıyor bence. Benimkinin en son başı aşağıdaydı çünkü. Bendede oluyor o,sanki bişey batıyor bikaç saniye.. Hatta otururken olursa yerimden sıçrıyorum :) ilk olduğunda bende korkmuştum çıkacak mı acaba diye,ama sonra düşündüm bukadar kolay olmamalı diye :))

Ben bır kaç doktora gıttım 3de sıkıntılı dedı bakalım ay başı tekrar gıttıgımde ınsallah kendısı cozmus olur çok fazla takıyorum üzülüyorum Moralım.bozuluyor

Ayyy Allahım esirgesin. Inşallah korktuğunla sınanmazsın canım. Çok dua et Rabbim bebişini size bağışlasın vaktinde sağlıkla dünyaya gelsin (amin)

sabahtan beri ağzım hiç boş durmadı devamlı yiyorum yaaa nasıl vericem ben bu kiloları
Ye gitsin canım bee verirsin benim ablam 20 kilo almıştı şimdi manken gibi maşallah.. yemeyip bebiş sağlıksız olsa vicdanı rahat etmiyor insanın. Ben midem yanıyor içim almıyor diye normal insan ne yerse öyle yedim fazladan yaptığım tek şey meyve yemekti. Bebişim geriledi gelişme geriliği yüzünden iğne yaptırdım dün. Erken doğum riskim var artık
Can boğazdan gelir ye gitsin ne güzel yiyebiliyorsun ben zorla yiyorum keşke sen gibi keyifle yesem o daha çok yarar..

Yok canim benimde saglik sorunum vs. Yok bende verloskudige'ye gidiyorum.. Allah allah.. Tuhaf valla

Gecen gun yumurta haslamistim sabah 6-7 saat sonra mutfaga gittim bi baktim ocak yaniyo hala
kız evi yakmayasın

benim hamileligin basindan beri yasadigim en belirgin sey unutkanlık! cookk asiri yani en bastan beri ,hala da var.. ezberim cok kuvvetlidir dilciyim,ama aylardir bikac kelime ezberi dahi yapamadım bunu bile engelledi yani
ben hiç bişeyi aklımda tutamıyorum artık bazen kendimi mal gibi hissediyorum

bana da el veya ayak gibi geldı. sivri bir şeydi çünkü

Yok canim benimde saglik sorunum vs. Yok bende verloskudige'ye gidiyorum.. Allah allah.. Tuhaf valla

anlamadim ben de ama yurtdisinda genelde bu oluyomus bunu biliyordum once de.. kilo boy olcumu yapilabilen zamandan bu yana sordum kac kez onu bile olcmediler. kac kez denedim sansimi.. biraz gelisine birakmislar sanirm ama aklim kalıyor hep. sen kilo boy ogrendin mi peki hic

kıyamam ya olsun üzülme bebişlerimizi kucağımıza alalım bi allahın izniyle hepsini unutucaz. bunlarıda artık doğum anıları olarak anlatıcaksın herşey güzel olucak merak etme az kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…