- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.261
Aman bende sadece çorba birde bol yeşillikli salata yaptım hiçte doymadim midem havada benimdehiçbişi yapmadım. dısardan söyledım
mide bulantıları gerı geldı
artık hep yatarım heralde
ben de doymadım yaAman bende sadece çorba birde bol yeşillikli salata yaptım hiçte doymadim midem havada benimde
Çok güzellermiiş nerden aldın canım bunları .?
maşalaHuhuuuuuuubugun çektim taze taze
o bende arada oluyor.bende korkuyorum vallaselam kızlar, dün gece garip bi sancım oldu
sankı minnoş ayaklarını vajinama dayamıs ittiriyormus gibi 3-4 sanıyelık sancı girdi.
garipti yani
2 kere tekrarladı
korktum len
bende övgüler üzerine mustela aldım bakalım görcezhaha hakkaten bi denemek lazım.ben mustela aldım zaten güvenemedim sebamede.ama nette bi forumda okumuştum şikayet ediyolardı.ne kadar doğru bilemicem artık
bende sucuklu yumurta yapıcam ya çorba flnda var ne tembel olduk biz
Bizi kimse doyuramaz birazdan gidip yine karistiririm pis pis şeyler yerim yineben de doymadım ya
üzerine bir de nesquik yedim
çorba ve bol yeşillik en kurtarıcı ve faydalı şeylerden biri.
Allah kolaylik versin canim zor is mide bulantisi insallah gecer uzun surmezhiçbişi yapmadım. dısardan söyledım
mide bulantıları gerı geldı
artık hep yatarım heralde
Canim mustelanin hangi urunlerini aldin bende almayi dusunuyorum bebek seti olarak mi alacagiz yoksa sadece sampuan mibende övgüler üzerine mustela aldım bakalım görcez
Kuzum bide bizim ters ya ondanmis ben fenalastim doktora gittim bugün suyum baya azalmış haftaya cumaya cagrdi doktor ya nasi dondurcez su bebekleri ters ondan rahatsız ediyo tahmini aciyo hareketi ondan yavaş diyo doktorbanada inanmıyorlar pek canm bu kadarlık hamile olduğumu :) iç karnım geniş diyorum aslında kilo aldım ama belli etmiyor heralde :)
2kilo canım az biraz ama doktorum alçak sanrm sezaryanla bebek ters rahmim açık ve suyum azalmış baya bugün gittim cumaya randevu verdi fenalasrsan hemen gel dediBebişin kilosu nasıl? Doktor ne diyor durumunuza
Cok tatlisinizz hepiniz... ne guzel dusunmusler.kızlar yaaa benim bugün işteki son günüm izne ayrılıyorum bana baby shower yapmışlar hiç anlamadım 2 gündür hazırlık yapıyolarmış o kadar mutlu oldum ki anltamamağla ağla bi hal oldum
Canim mustelanin hangi urunlerini aldin bende almayi dusunuyorum bebek seti olarak mi alacagiz yoksa sadece sampuan mi
Kuzum bide bizim ters ya ondanmis ben fenalastim doktora gittim bugün suyum baya azalmış haftaya cumaya cagrdi doktor ya nasi dondurcez su bebekleri ters ondan rahatsız ediyo tahmini aciyo hareketi ondan yavaş diyo doktor
benim bebeğim de tersken kasıklarım aşırı ağrıyodu haftada 1 doktoera gidiyordum ağrılardan şükür döndü de kurtuldum.. inşallah seninki de tez zaman da dönerKuzum bide bizim ters ya ondanmis ben fenalastim doktora gittim bugün suyum baya azalmış haftaya cumaya cagrdi doktor ya nasi dondurcez su bebekleri ters ondan rahatsız ediyo tahmini aciyo hareketi ondan yavaş diyo doktor
Hayırlısi olsun canım.. Umarım sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir2kilo canım az biraz ama doktorum alçak sanrm sezaryanla bebek ters rahmim açık ve suyum azalmış baya bugün gittim cumaya randevu verdi fenalasrsan hemen gel dedi
İnsallah canim inşallah... umutla bekliyoruzkıyamam ya olsun üzülme bebişlerimizi kucağımıza alalım bi allahın izniyle hepsini unutucaz. bunlarıda artık doğum anıları olarak anlatıcaksın herşey güzel olucak merak etme az kaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?