2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende sucuklu yumurta yapıcam ya çorba flnda var ne tembel olduk biz

bizmki kac gundur gece yarisi geliodu isten. kendi dediydi 2 kez corba yapmistm o saatte :) bgn ilk once baska yemek dedm ona heveslenmis anlasilan,smdi baska yemek yapiom o da sulu adam isyan bayragini cekti

banada inanmıyorlar pek canm bu kadarlık hamile olduğumu :) iç karnım geniş diyorum aslında kilo aldım ama belli etmiyor heralde :)
Kuzum bide bizim ters ya ondanmis ben fenalastim doktora gittim bugün suyum baya azalmış haftaya cumaya cagrdi doktor ya nasi dondurcez su bebekleri ters ondan rahatsız ediyo tahmini aciyo hareketi ondan yavaş diyo doktor

kızlar yaaa benim bugün işteki son günüm izne ayrılıyorum bana baby shower yapmışlar hiç anlamadım 2 gündür hazırlık yapıyolarmış o kadar mutlu oldum ki anltamam ağla ağla bi hal oldum
Cok tatlisinizz hepiniz... ne guzel dusunmusler.

Canim mustelanin hangi urunlerini aldin bende almayi dusunuyorum bebek seti olarak mi alacagiz yoksa sadece sampuan mi

bana sormamışsın canım ama ben aldıklarımı sayayım.çevremdekilerin mutlaka al dedikleri durulama geektirmeyen temizleme suyu,cleansing milk,pişik kremi,yeni doğan için konak önleyici şampuan,bir de nemlendirici vücut losyonu

Kuzum bide bizim ters ya ondanmis ben fenalastim doktora gittim bugün suyum baya azalmış haftaya cumaya cagrdi doktor ya nasi dondurcez su bebekleri ters ondan rahatsız ediyo tahmini aciyo hareketi ondan yavaş diyo doktor

doğru söylüyorsun canım ters diye karnımız çok yok, kıyamam canım ya suyuna çok dikkat et canım armut ve havuç ye mutlaka benim doktorum özellikle söyledi, benimde suyum az baya, sanırım dönmez gibi geliyor bana canım ya

benim bebeğim de tersken kasıklarım aşırı ağrıyodu haftada 1 doktoera gidiyordum ağrılardan şükür döndü de kurtuldum.. inşallah seninki de tez zaman da döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…