2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün gıda zehirlenmesi yaşadım çıkar çıkar içim dışıma çıktı hemen doktora gittik çok şükür bebiş iyi yediklerimize çok dikkat etmek lazım bu dönemde

Tek tek mi aldin canim set seklinde mi hepside lazim olacak tabi bize sende mustela mi almistin

@Surrender canim farmasanaldan biberonu siparis ettim geldi bugun kutunun altinda son kullanma tarihine baktim 08.12.2015 yaziyor nasil gonderiyorlar boyle tarihi yaklasmis urunu anlamadim ama yarin arayip gorusecegiz sende bak kutusunun altina tarih ne diye

Kızlar bugün gıda zehirlenmesi yaşadım çıkar çıkar içim dışıma çıktı hemen doktora gittik çok şükür bebiş iyi yediklerimize çok dikkat etmek lazım bu dönemde
Gecmis olsun, ne yemistin?

Bende 18. haftamda disarda yedigim sucuklu tosttan zehirlenmistim.. Gercekten dikkatli olmak lazim

Karnımda hareketlı devamlı hıssedıyorum kuzum çok sukur dogana kadar rhat yok bana bakalım kontrolde ne dıcek doktorumuz cok sukur su an devamlı oynuyo :) ilk goz agrım uzerıne de çok dusuyorum Allah ım.hepımızın evlatlarını bıze bagıslasın

Tek tek mi aldin canim set seklinde mi hepside lazim olacak tabi bize sende mustela mi almistin

evet ben de mustela aldım.tek tek aldım canım indirimleri takip edersen böyle de uygun fiyata geliyo.set halinde bilmiyorum fiyatı nedir ama benimkiler baya uyguna geldi.kiminin küçük kiminin büyük boyunu aldım bakalım kullanırsam bittikçe almayı düşünüyorum

Gecmis olsun, ne yemistin?

Bende 18. haftamda disarda yedigim sucuklu tosttan zehirlenmistim.. Gercekten dikkatli olmak lazim

Canım ben de kaymaktan zehirlendim malesef Allahtan çok yememiştim ama o bile çok etkiledi beni sabahtan başladım akşama kadar çıkardım çok şükür kendime geldim

Amin canim. Korkma sapasaglam doguracagiz allahin izniyle benimde ilk bebegim

[QUOTEchack, post: 43664938, member: 712468"]evet ben de mustela aldım.tek tek aldım canım indirimleri takip edersen böyle de uygun fiyata geliyo.set halinde bilmiyorum fiyatı nedir ama benimkiler baya uyguna geldi.kiminin küçük kiminin büyük boyunu aldım bakalım kullanırsam bittikçe almayı düşünüyorum[/QUOTE]
Tamam canim indirimleri takip edeyim bende o sekilde alayim

evet çok sevinirim bilgileri verebilirsen. özellikle instagramını da alabilirsem fotolara bakıyım

Aaa ciddi misin ne guzel daha cok vakit var gibi konusuyor birde

Hayirlisi olsun canim iste heryerin farkli prosedurleri var.saglikli olsunda artik yapacak bisey yok.ters bi durum olsa Allah korusun zaten vucut sinyal veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…