- 26 Kasım 2014
- 929
- 1.036
- 33
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.281
neyden zehirlendin kiKızlar bugün gıda zehirlenmesi yaşadım çıkar çıkar içim dışıma çıktı hemen doktora gittik çok şükür bebiş iyi yediklerimize çok dikkat etmek lazım bu dönemde
Tek tek mi aldin canim set seklinde mi hepside lazim olacak tabi bize sende mustela mi almistinbana sormamışsın canım ama ben aldıklarımı sayayım.çevremdekilerin mutlaka al dedikleri durulama geektirmeyen temizleme suyu,cleansing milk,pişik kremi,yeni doğan için konak önleyici şampuan,bir de nemlendirici vücut losyonu
Gecmis olsun, ne yemistin?Kızlar bugün gıda zehirlenmesi yaşadım çıkar çıkar içim dışıma çıktı hemen doktora gittik çok şükür bebiş iyi yediklerimize çok dikkat etmek lazım bu dönemde
Karnımda hareketlı devamlı hıssedıyorum kuzum çok sukur dogana kadar rhat yok bana bakalım kontrolde ne dıcek doktorumuz cok sukur su an devamlı oynuyo :) ilk goz agrım uzerıne de çok dusuyorum Allah ım.hepımızın evlatlarını bıze bagıslasınBenim kizda boynuna dolamis kordonu hemde 2 tur. taa 23. Haftadan beri... Ayrintili ultrasonda gorulmustu ilk. Cozmedi baskada dolamadi suan icin, doktor son anda bile degisebilir bu bebegin sagligini kilo almasini engelleyen bisey degil korkma diyor. Hatta sezaryen konusmuyo bile, sancin basladiginda vakit kaybetmeden gel demisti sadece, ki bebegin kalp atislari duserse takibimizde olsun diye. En son 3 hafta once kontrole gitmistim, bi o zaman azindan ilk defa muhtemelen sezaryen olur ama sen fazla heveslenme hemen sezaryene dedi manyakbebegin kilosuda haftasiyla uyumluydu ne eksik ne fazla. Sormustum sucluluk duyup benim hareketlerimle bir ilgisi varmi diye, doktor hic alakasi yok demisti bende Cok hareketli bi bebek, herhalde o yuzden Diye kizin uzerine attim. son anda bile acabiliyormus. cok hareketli bi bebek insallah acarsin kizim diye dua ediyorum hep hatketlerini takip et fazla evham yapma hatta edinebiliyosan icini rahat ettirecekse bebegin kalp atislarini dinleyebilecegin ufak cihazlar var onlardan alabilirsin. Benim saglikci bi arkadasim vardi o vermisti. Iyi oluyo dakikada kalp atislarini olcuyo, aklin kalmiyo pek.
Bende gecen aksam utuyu acık bırakıp uyumuşum bır sonrakı gün hatırlayıp gıttım fısten cektım Allahtan yatar pozısyonunda bırakmamısım :)))Gecen gun yumurta haslamistim sabah 6-7 saat sonra mutfaga gittim bi baktim ocak yaniyo hala
Çok geçmiş olsun cnm şukur iyisiniz ne yedinkiKızlar bugün gıda zehirlenmesi yaşadım çıkar çıkar içim dışıma çıktı hemen doktora gittik çok şükür bebiş iyi yediklerimize çok dikkat etmek lazım bu dönemde
Tek tek mi aldin canim set seklinde mi hepside lazim olacak tabi bize sende mustela mi almistin
Gecmis olsun, ne yemistin?
Bende 18. haftamda disarda yedigim sucuklu tosttan zehirlenmistim.. Gercekten dikkatli olmak lazim
Canım kaymak yemiştim kahvaltıda çok pişman oldum sonraÇok geçmiş olsun cnm şukur iyisiniz ne yedinki
Amin canim. Korkma sapasaglam doguracagiz allahin izniyle benimde ilk bebegimKarnımda hareketlı devamlı hıssedıyorum kuzum çok sukur dogana kadar rhat yok bana bakalım kontrolde ne dıcek doktorumuz cok sukur su an devamlı oynuyo :) ilk goz agrım uzerıne de çok dusuyorum Allah ım.hepımızın evlatlarını bıze bagıslasın
psikolojim bozulmadı değil.gerçekten çok zor. kimsenin yaşamasını istemem ağrı acıyla geçen ev hapsi gibi artık az kaldı diyorum
evet çok sevinirim bilgileri verebilirsen. özellikle instagramını da alabilirsem fotolara bakıyımCanim doktora sormustuk o bi kart verdi ipek diye bi bayan.istersen instagram ve tel adresini veririm.550 ye anlastik.ilk gun ameliyathanede odada falan foto cekiyo.ertesi gun sabahtan yine geliyomus daha iyi oluyo diye stres falan kalmayinca hem susleniyomussun falan.buyuk album yapiyomus bide 60×35 ebatinda dedi sanirim.
Aaa ciddi misin ne guzel daha cok vakit var gibi konusuyor birde
Hayirlisi olsun canim iste heryerin farkli prosedurleri var.saglikli olsunda artik yapacak bisey yok.ters bi durum olsa Allah korusun zaten vucut sinyal veriyorters bi durum olursa ara hemen gel bakariz demislerdi,karin buyuyosa iste rutinse iyidir mantigi var bunlarda. aynen ozluyorum gormek istiyorum ama malesef boyle boyle 30 hafta gecti nerdeyse :/ simdi gidyorum tansiyona bakio iyi,karin buyuyo iyi.. sonra eve.. bgn ilk kez kan aldi bakti dusuk cikti gttm kan vermeye. bakalm nolcak
Yaaaaaa tuhhh bide ondan aldik iyi diye.kendimde deneyeyim olmadi yaasebamedin şampuanı göz yakıyomuş yaa gözüne değdirmeyin diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?