- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.301
ipekuguralphotography canim.telide bilgilerde yaziyor.evet çok sevinirim bilgileri verebilirsen. özellikle instagramını da alabilirsem fotolara bakıyım
Yaa neguzel arkadaslar masallahhh.cokda guzel hazirlanmislarrrrkızlar yaaa benim bugün işteki son günüm izne ayrılıyorum bana baby shower yapmışlar hiç anlamadım 2 gündür hazırlık yapıyolarmış o kadar mutlu oldum ki anltamamağla ağla bi hal oldum
Bende deneyecem haber ver canimkobay eşim denesın bi bakalım
yakıyor mu..
Tamam canim indirimleri takip edeyim bende o sekilde alayim[/QUOTE][QUOTEchack, post: 43664938, member: 712468"]evet ben de mustela aldım.tek tek aldım canım indirimleri takip edersen böyle de uygun fiyata geliyo.set halinde bilmiyorum fiyatı nedir ama benimkiler baya uyguna geldi.kiminin küçük kiminin büyük boyunu aldım bakalım kullanırsam bittikçe almayı düşünüyorum
Tamam canim indirimleri takip edeyim bende o sekilde alayim[/QUOTE][QUOTEchack, post: 43664938, member: 712468"]evet ben de mustela aldım.tek tek aldım canım indirimleri takip edersen böyle de uygun fiyata geliyo.set halinde bilmiyorum fiyatı nedir ama benimkiler baya uyguna geldi.kiminin küçük kiminin büyük boyunu aldım bakalım kullanırsam bittikçe almayı düşünüyorum
Bende hastane icin twiginin terligini aldim aynisindanben lohusa terliği tacı olarak bunları aldım.takım olanı evde kullanıcamm diğerlerini de hastaneye götürücem.hastanede kullandığımı evde kullanmak istemiyorum siz nasıl yapacaksınız kızlar?
Bebegin seninle aynı odada uyuyup uyanmayacak mi kamerali telsiz alma gereği duyuyorsun? Ilk zamanlar surekli yaninda olmasi gerekiyor surekli uyandigi ve aciktigi icinAteş ölçer ne alsam karar veremedim. Bir de evim dubleks kameralı bebek telsizi al dedi hep arkadaşlar her kıpırtıda yukarı inip çıkma kameradan kontrol edersin diye ona da karar veremedim bebek arabası zaten oldum olası bi muallak :):):) kararsızlık aldı başıni gidiyor
Ateş ölçer ben de almadım. Evde şu klasik dijital olanlardan var. Yeterli olur diye düşünüyorum. Ev dubleks ise kameralı telsiz çok mantıklı çok rahat edersin.Ateş ölçer ne alsam karar veremedim. Bir de evim dubleks kameralı bebek telsizi al dedi hep arkadaşlar her kıpırtıda yukarı inip çıkma kameradan kontrol edersin diye ona da karar veremedim bebek arabası zaten oldum olası bi muallak :):):) kararsızlık aldı başıni gidiyor
benım hiç dikkatımı cekmedı. bıberonların son kullanma tarıhı mı varmıs? :=)Surrender canim farmasanaldan biberonu siparis ettim geldi bugun kutunun altinda son kullanma tarihine baktim 08.12.2015 yaziyor nasil gonderiyorlar boyle tarihi yaklasmis urunu anlamadim ama yarin arayip gorusecegiz sende bak kutusunun altina tarih ne diye
cameralı büyük evler için ideal evetAteş ölçer ne alsam karar veremedim. Bir de evim dubleks kameralı bebek telsizi al dedi hep arkadaşlar her kıpırtıda yukarı inip çıkma kameradan kontrol edersin diye ona da karar veremedim bebek arabası zaten oldum olası bi muallak :):):) kararsızlık aldı başıni gidiyor
Ben de cikti manyar enf. Omdan.korktum... ama.hic kasintim.falan.yoktu. sadece akintim var dedim.kultur aldi mantar cikti. Bie.fitil.verdi gecti iki hafta gene basladi. Doktora.soylwmeyi duaunmuyorum.... gene.oluyor.akinti cunkuhiç bilmiyorum canım
Zaten ilk zamanlar için değil tabiki de ama şu anda aklım yerndeyken araştırıp alabilirim ama ihtiyaç duyduğumda kafamda allah bilir kaç tilki olacak:):):)Bebegin seninle aynı odada uyuyup uyanmayacak mi kamerali telsiz alma gereği duyuyorsun? Ilk zamanlar surekli yaninda olmasi gerekiyor surekli uyandigi ve aciktigi icin
zaten akıntının sebebı mantar dıye bılıyorum. normaldeBen de cikti manyar enf. Omdan.korktum... ama.hic kasintim.falan.yoktu. sadece akintim var dedim.kultur aldi mantar cikti. Bie.fitil.verdi gecti iki hafta gene basladi. Doktora.soylwmeyi duaunmuyorum.... gene.oluyor.akinti cunku
Ben hepsini turuncu kasadan aldım unibaby de 12 lisi 46 falandı hepsini alında ksrgoda ücretsiz oldu çok da indirim takip edecek zamanımız kalmadı sanki:):):):):)[/QUOTE]Tamam canim indirimleri takip edeyim bende o sekilde alayim
Ateş ölçer ben de almadım. Evde şu klasik dijital olanlardan var. Yeterli olur diye düşünüyorum. Ev dubleks ise kameralı telsiz çok mantıklı çok rahat edersin.
cameralı büyük evler için ideal evet
bebek arabasını bende almadım. bebiş dogsun kendine gelsın o zaman alıcam :=)
biz daha önce e bebek ve jokerde görmustuk.En ucuzu 450 ama makul bi tanesine karar verip alıcam artık:) chicco da yüzde kırk indirim var kameralılarda nette de pek yorum bulamadım bakalım buralarda alan var mı:)
Anladım canım ozaman simdiden al :) kafan rahat olur dedigin gibi. :))Zaten ilk zamanlar için değil tabiki de ama şu anda aklım yerndeyken araştırıp alabilirim ama ihtiyaç duyduğumda kafamda allah bilir kaç tilki olacak:):):)
Of of hergun baska bir problem... hayirlisiyla dogsaydi bebislerimiz....zaten akıntının sebebı mantar dıye bılıyorum. normalde
gebelık için bişi diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?