2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yaaa benim bugün işteki son günüm izne ayrılıyorum bana baby shower yapmışlar hiç anlamadım 2 gündür hazırlık yapıyolarmış o kadar mutlu oldum ki anltamam ağla ağla bi hal oldum
Yaa neguzel arkadaslar masallahhh.cokda guzel hazirlanmislarrrr

Tamam canim indirimleri takip edeyim bende o sekilde alayim[/QUOTE]
Ben hepsini turuncu kasadan aldım unibaby de 12 lisi 46 falandı hepsini alında ksrgoda ücretsiz oldu çok da indirim takip edecek zamanımız kalmadı sanki:):):):):)

Tamam canim indirimleri takip edeyim bende o sekilde alayim[/QUOTE]
Acelya58 inmesajını alıntıladım ama seninki gelmiş:):) ben turuncu kasadan aldım kargoda ücretsiz oldu bi bak istersen

ben lohusa terliği tacı olarak bunları aldım.takım olanı evde kullanıcamm diğerlerini de hastaneye götürücem.hastanede kullandığımı evde kullanmak istemiyorum siz nasıl yapacaksınız kızlar?
Bende hastane icin twiginin terligini aldim aynisindan

Ateş ölçer ne alsam karar veremedim. Bir de evim dubleks kameralı bebek telsizi al dedi hep arkadaşlar her kıpırtıda yukarı inip çıkma kameradan kontrol edersin diye ona da karar veremedim bebek arabası zaten oldum olası bi muallak :):):) kararsızlık aldı başıni gidiyor

Bebegin seninle aynı odada uyuyup uyanmayacak mi kamerali telsiz alma gereği duyuyorsun? Ilk zamanlar surekli yaninda olmasi gerekiyor surekli uyandigi ve aciktigi icin

Ateş ölçer ben de almadım. Evde şu klasik dijital olanlardan var. Yeterli olur diye düşünüyorum. Ev dubleks ise kameralı telsiz çok mantıklı çok rahat edersin.

benım hiç dikkatımı cekmedı. bıberonların son kullanma tarıhı mı varmıs? :=)
benımkınde yazmıyor.
netten de az önce arastırdım
bu konuyla ılgılı pek bişi yok
'' Biberonunuzun kullanım ömrü çizik veya yıpranma emareleri olana kadardır.'' diyor

Son düzenleme:
cameralı büyük evler için ideal evet
bebek arabasını bende almadım. bebiş dogsun kendine gelsın o zaman alıcam :=)

Bebegin seninle aynı odada uyuyup uyanmayacak mi kamerali telsiz alma gereği duyuyorsun? Ilk zamanlar surekli yaninda olmasi gerekiyor surekli uyandigi ve aciktigi icin
Zaten ilk zamanlar için değil tabiki de ama şu anda aklım yerndeyken araştırıp alabilirim ama ihtiyaç duyduğumda kafamda allah bilir kaç tilki olacak:):):)

Ben de cikti manyar enf. Omdan.korktum... ama.hic kasintim.falan.yoktu. sadece akintim var dedim.kultur aldi mantar cikti. Bie.fitil.verdi gecti iki hafta gene basladi. Doktora.soylwmeyi duaunmuyorum.... gene.oluyor.akinti cunku
zaten akıntının sebebı mantar dıye bılıyorum. normalde
gebelık için bişi diyemem

Tamam canim indirimleri takip edeyim bende o sekilde alayim
Ben hepsini turuncu kasadan aldım unibaby de 12 lisi 46 falandı hepsini alında ksrgoda ücretsiz oldu çok da indirim takip edecek zamanımız kalmadı sanki:):):):):)[/QUOTE]
Tamam canim ben oraya bakayim telefondan girince duzgun alintilamiyorum ortalik karisiyor

Ateş ölçer ben de almadım. Evde şu klasik dijital olanlardan var. Yeterli olur diye düşünüyorum. Ev dubleks ise kameralı telsiz çok mantıklı çok rahat edersin.

cameralı büyük evler için ideal evet
bebek arabasını bende almadım. bebiş dogsun kendine gelsın o zaman alıcam :=)

En ucuzu 450 ama makul bi tanesine karar verip alıcam artık:) chicco da yüzde kırk indirim var kameralılarda nette de pek yorum bulamadım bakalım buralarda alan var mı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…