2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben calismiyorum hem bnm ev de dubleks. o yuzdn park yatak aldim salona,tum gun orda olcagim icin oyle kamera telsiz vs gerek kalmadi yani.. belki kendi odasinda yatmaya baslarsa ki cook var o zamana.. o zaman alinabilir bnce

[,
benımkınde yaz

bana gelen biberon kutusunun altinda tarih var ama bakalim yarin arayacagiz ne diyecekler

En ucuzu 450 ama makul bi tanesine karar verip alıcam artık:) chicco da yüzde kırk indirim var kameralılarda nette de pek yorum bulamadım bakalım buralarda alan var mı:)

http://www.philips.com.tr/c-p/B120N_10/in.sight-kablosuz-hd-bebek-monitoerue

Canim bende dubleks evde oturuyorum o yuzden aldim bende. Cok kullanisli ipadden telefondan 7/24 izeleyebiliyorsun, ses gonderip uyandigi an ninni acabiliyorsun. Birde internete bagli oldugu icin live disaridan bebegi takip etme imkanin oluyor. Camera hareket gordugu an telefona bildiri gonderiyor.. Tavsiyemdir yani :)

kesinlikle.. artık bişi alacak hevesım de kalmadı zaten
şuan tek derdım
kıyafetlerını ne zaman yıkasam
Havalar guzelken yıka bence aradan çıkmış olur ben herseyini yıkadım bugün az bucukta ütü yaptım yorucu yani daha 2 gün yaparım ütü....Bu arada şimdiden dizmedim dolaba yine hurca koyuyorum toz falan almasin diye yarında askilari temizlimm doğrusu sirkeli suda bekleticem yeter zaten temizlenmiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…