- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.321
aynen. en dikkat gerektıren zamanlardayızOf of hergun baska bir problem... hayirlisiyla dogsaydi bebislerimiz....
Ateş ölçer ne alsam karar veremedim. Bir de evim dubleks kameralı bebek telsizi al dedi hep arkadaşlar her kıpırtıda yukarı inip çıkma kameradan kontrol edersin diye ona da karar veremedim bebek arabası zaten oldum olası bi muallak :):):) kararsızlık aldı başıni gidiyor
[,benım hiç dikkatımı cekmedı. bıberonların son kullanma tarıhı mı varmıs? :=)
benımkınde yazmıyor.
netten de az önce arastırdım
bu konuyla ılgılı pek bişi yok
'' Biberonunuzun kullanım ömrü çizik veya yıpranma emareleri olana kadardır.'' diyor
aynen bende.Ben artık şu eksik bu eksiklerden bıktımmmmm artık sevmek istiyorum bebisimi dogsun sonra bakarım kalan eksiklere
bana gelen biberon kutusunun altinda tarih var ama bakalim yarin arayacagiz ne diyeceklerbenım hiç dikkatımı cekmedı. bıberonların son kullanma tarıhı mı varmıs? :=)
benımkınde yazmıyor.
netten de az önce arastırdım
bu konuyla ılgılı pek bişi yok
'' Biberonunuzun kullanım ömrü çizik veya yıpranma emareleri olana kadardır.'' diyor
bende bişiler yazıyor ama yıl olarak bişi yok. nette de öyle bişi yokbana gelen biberon kutusunun altinda tarih var ama bakalim yarin arayacagiz ne diyecekler
Pimpiriklik yapmiyim yanibende bişiler yazıyor ama yıl olarak bişi yok. nette de öyle bişi yok
içimde kalmasın dıyorsan sen bılırsın ara ıstersen . ama benım bıldıgım son kullanma tarıhı olmazPimpiriklik yapmiyim yani
Bak canim burada yaziyorbende bişiler yazıyor ama yıl olarak bişi yok. nette de öyle bişi yok
15 yazıyor. bende 16 tarıh manasında pek kaale almadım aslında.Bak canim burada yaziyor
çok güzel de mi pofidik pofidik benim çok hoşuma gitti sen de güle güle kullan o zmaan tatlımBende hastane icin twiginin terligini aldim aynisindan
Evet canim bende begendim.sende oyle saglikli guzel gunlerde kullançok güzel de mi pofidik pofidik benim çok hoşuma gitti sen de güle güle kullan o zmaan tatlım
Dimi yani ne bu stres yahu yeteraynen bende.
eksık bişi kaldıysa da dogduktan sonra alınır :=) nasıl olsa net var elımızın altında
bir de babişler
En ucuzu 450 ama makul bi tanesine karar verip alıcam artık:) chicco da yüzde kırk indirim var kameralılarda nette de pek yorum bulamadım bakalım buralarda alan var mı:)
kesinlikle.. artık bişi alacak hevesım de kalmadı zatenDimi yani ne bu stres yahu yeterkalan zamanimizi sakin geçirelim
Havalar guzelken yıka bence aradan çıkmış olur ben herseyini yıkadım bugün az bucukta ütü yaptım yorucu yani daha 2 gün yaparım ütü....Bu arada şimdiden dizmedim dolaba yine hurca koyuyorum toz falan almasin diye yarında askilari temizlimm doğrusu sirkeli suda bekleticem yeter zaten temizlenmiş olurkesinlikle.. artık bişi alacak hevesım de kalmadı zaten
şuan tek derdım
kıyafetlerını ne zaman yıkasam
Bence atılır neden atilmasin ki ama kurutmalarda kıyafetleri hirpaliyor sevmiyorum ben pekKizlar bebek kiyafetleri kurutma makinesine atilirmi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?