- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.341
bende sırf toz olmasın dıye yıkamıyorum şuan işte. ütülendıkten sonra askılamak ıstıyorum :=)Havalar guzelken yıka bence aradan çıkmış olur ben herseyini yıkadım bugün az bucukta ütü yaptım yorucu yani daha 2 gün yaparım ütü....Bu arada şimdiden dizmedim dolaba yine hurca koyuyorum toz falan almasin diye yarında askilari temizlimm doğrusu sirkeli suda bekleticem yeter zaten temizlenmiş olur
kullanmadım ama atılır tabii ki neden atılmasın :=)Kizlar bebek kiyafetleri kurutma makinesine atilirmi sizce?
Takıntılıbende sırf toz olmasın dıye yıkamıyorum şuan işte. ütülendıkten sonra askılamak ıstıyorum :=)
eşim de diyor başla diye
cibinlik almadım daha . bi alayım önce yatak kenarlıklarıyla baslıycam işe yıkamaya
kafamda bir düzen var, ondan ötesıne gecemıyorum
önce beşik içi hallolmalı
neden bizim aklımızda önce onlar varTakıntılıbende inat ettim uyku setini almak için almadan dokunmam hicbiseye dedim kafamda önce o vardı yikanacak kuruyacak sonra kıyafetler aldigimin ertesi günü başladım hemen yıkamaya 3 günde herseyi yıkadım cibinligide uyku setini utuledim kaldırdım paketine tekrar şimdi kafam rahat birşeye takınca malesef önce o olacak
Evet neden acepneden bizim aklımızda önce onlar var
yıkansında gerısı hallolurEvet neden acepama bak kenarlıklarıyla hava güzel olmasına rağmen 2 günde kurudu bilgin olsun ilk gün dışarı da kuruttum 5 gibi aldım içeri 2. Gün de içeride kuruttum anca kurudu
aynı ben yatak odasına gidiyorum baktım uyuyamıyom sinir basıyo salona tv karşısına geçip orda uyuyorumYatak odasına geçince nedense uyuyamıyorum acaba koltukta tv karşısında mı uyusam hazırda sola doğru yaşıyorken :))
Kızlar günaydın.. Ya akşamdan beri bebişimin hareketlerini hissetmiyorum, çok evham yaptımbugün misafirlerim gelecekti akşam azıcık toz alim fln derken yordum kendimi galiba, bişey olmuş mudur?? hadi akşam benim yorgunluğumdan o da uyudu desem, ama şuan kıpır kıpır olmalıydı, yine yok hareket...
Canım bugün Öğlen e kadar hissetmezsen dr a git benceKızlar günaydın.. Ya akşamdan beri bebişimin hareketlerini hissetmiyorum, çok evham yaptımbugün misafirlerim gelecekti akşam azıcık toz alim fln derken yordum kendimi galiba, bişey olmuş mudur?? hadi akşam benim yorgunluğumdan o da uyudu desem, ama şuan kıpır kıpır olmalıydı, yine yok hareket...
Cnm biraz yokla hafif bastırarak. Ben birkaç saat hissetmeyince öyle yapıyorum hemen tekme atıyor içim rahat ediyor. Yoksa insan evham yapıyorKızlar günaydın.. Ya akşamdan beri bebişimin hareketlerini hissetmiyorum, çok evham yaptımbugün misafirlerim gelecekti akşam azıcık toz alim fln derken yordum kendimi galiba, bişey olmuş mudur?? hadi akşam benim yorgunluğumdan o da uyudu desem, ama şuan kıpır kıpır olmalıydı, yine yok hareket...
İnternette de bakayım o zamn ben direk mağazalardan baktım teşekkürler:)biz daha önce e bebek ve jokerde görmustuk.
o kadar pahalı degıldı
bu cok pahalı bence
Bizim uzunca bir süre misafirimiz olur ve ben yatak odasında çocukla sürekli vakit geçirme zamanım bitince o da iki ay falan olur sadece kendi kendimeyken indirmeyi düşünüyorum. O yüzden gereklilik hissettim mecbur nir gün alınacak hazır bebek de daha doğmamışken kendimizden kısıp alalım sonra daha zor olabilir:)ben calismiyorum hem bnm ev de dubleks. o yuzdn park yatak aldim salona,tum gun orda olcagim icin oyle kamera telsiz vs gerek kalmadi yani.. belki kendi odasinda yatmaya baslarsa ki cook var o zamana.. o zaman alinabilir bnce
İnternetten direk kendi sitesinden mi aldın? Benim mağazalardan baktıklarımın sadece görüntülü olanları bu fiyata... Mutlaka bu ürünü inceleyeceğim. Görüntü kalitesi nasıl? Karanlıkta falan?http://www.philips.com.tr/c-p/B120N_10/in.sight-kablosuz-hd-bebek-monitoerue
Canim bende dubleks evde oturuyorum o yuzden aldim bende. Cok kullanisli ipadden telefondan 7/24 izeleyebiliyorsun, ses gonderip uyandigi an ninni acabiliyorsun. Birde internete bagli oldugu icin live disaridan bebegi takip etme imkanin oluyor. Camera hareket gordugu an telefona bildiri gonderiyor.. Tavsiyemdir yani :)
Sut ic, tatli biseyler ye ve sessiz bi ortamda sirt ustu uzan. Hafifde durtebilirsin bebisi. Mutlaka hissedersin. Bebek pozisyon degistirince hareketleri hissedemeyebiliyoruz. Insallah hissedersin, hissetmezsende doktorunu ara bence, hareketleri cok onemsiyorlar bu haftalarda.Kızlar günaydın.. Ya akşamdan beri bebişimin hareketlerini hissetmiyorum, çok evham yaptımbugün misafirlerim gelecekti akşam azıcık toz alim fln derken yordum kendimi galiba, bişey olmuş mudur?? hadi akşam benim yorgunluğumdan o da uyudu desem, ama şuan kıpır kıpır olmalıydı, yine yok hareket...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?