2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bazen akşama kadar sokakta takılıyorum sonra hiç hareket etmiyoneşim de yordun tabi çocuğu şimdi küstü bize diyo:) bence kendini yorduğun için ses vermiyo o da:) bişeyler ye hemen harekete geçecekkk bence :)

Günaydın kızlar ...

Bu gebelik rüyaları beni bitiriyo bazen. Hastaneye gitcekmişim acil cantam hazır değil..annem hazırlıyamamış :)) sanki o hazırlıycakmıs gb . Tekrar dokup kendim koyuyorum bebişin hazır benm eşyaları bulamıyorum falan ..rüyamda stres yükü oldum bi anda..

Bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ütülencek beni bekliyo..ev 2 haftadır temzilencek o da beni bekliuo ..zaten bi hafta sonum var.yataktan kalkabilirsem once temziliğe sonra ütüye girişcem.

En kısa zamanda da cantayı hazırlıycam artık yoksa bu rüyaların ardı arkası kesilmez.

Pazrtsi doktora gitcem catı muayenesi yapar mı acaba ? Azcık endişe basıyo beni.

Toplamda 10 kilo aldım ben bebek 2k100 gr. Dı

Cok az almıssın diyo herkes ama bebek kilosu normal demişti doktor.gidince onu da tekrar sorcam .

Nasıl yani 10 kilo az miymis ben 2 buçuk kilo aldım nerelere Gidem oyyy

Canim hepsi hallolur sikma canini. Yardim edicek kimsen
Canim hepsi hallolur sikma canini. Yardim edeck kimsen yokmu. Benim yoktu cok zorlandm hem ev hem is. Bende 10 kg aldim bence gayet iyi ideal. Sen disardan konusanlari bosver herkes bisi dio

Günaydın kızlar, uzun süredir takip edemiyorum ama sizlere birşey danışmak istiyorum 30+5 im ve bu aralar acaip sinirli ve acaip herşeyi kafaya takoyorum geceleri kimse duyöadan gizli gizli ağlıyorum eşimin sürekli benimşe

Herkese günaydınnnn mutlu hafta sonları
Yaaaaaa tuhhh bide ondan aldik iyi diye.kendimde deneyeyim olmadi yaa
ayy bende sebamed almstm ya kötümüymüş simdi o bide 500 ml aldm ya ben

Şimdi şöyle muhteşem bi kahvaltı masası etrafında hepimiz kahvaltı ediyor olsaydık ne güzel olırdu di mi
aynen ya cok güZel olurdu bana artk kahvaltı hazırlamakda zor gelıo bir de yalnızım zaten hiç canım istemıo

Tüm arkadaslarım 20 kg ya yakın almıs. Zaten iştahimda yok.once ne yiyosam şimdi de onu yiyorum .

Doktorun sana bişey dedi mi bu konu hakkında. Bebeğin kilosu nasılmıs

canim bence bebisin kilosu gayet iyi masallah,sen de normal almissin herkes ayni almiyo ki millet bu konusuo durur takma kafana sen :)) bebek iyi olsun ister az al istersen cok,yeter ki o iyi alsin

Bg bn de yalnızım, cocuklarım babannede... Çay demlşyom tost yapıcam

Yaa bende 500 ml almistim.internetten baktim yorumlara bazilari yakiyo demis bazilari yakmiyo demis.bende kocamada denetecem kendimde deneyecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…