- 11 Temmuz 2015
- 519
- 382
- 18
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.361
Bence ilk seferlik atma zaten minnacıklarr:) sonra işe güce yetişemediğin zamanlarda atarsın:):):)Kizlar bebek kiyafetleri kurutma makinesine atilirmi sizce?
Bende bazen akşama kadar sokakta takılıyorum sonra hiç hareket etmiyoneşim de yordun tabi çocuğu şimdi küstü bize diyo:) bence kendini yorduğun için ses vermiyo o da:) bişeyler ye hemen harekete geçecekkk bence :)Kızlar günaydın.. Ya akşamdan beri bebişimin hareketlerini hissetmiyorum, çok evham yaptımbugün misafirlerim gelecekti akşam azıcık toz alim fln derken yordum kendimi galiba, bişey olmuş mudur?? hadi akşam benim yorgunluğumdan o da uyudu desem, ama şuan kıpır kıpır olmalıydı, yine yok hareket...
Cok guzel yaaa ne mutlu sana :)kızlar yaaa benim bugün işteki son günüm izne ayrılıyorum bana baby shower yapmışlar hiç anlamadım 2 gündür hazırlık yapıyolarmış o kadar mutlu oldum ki anltamamağla ağla bi hal oldum
Nasıl yani 10 kilo az miymis ben 2 buçuk kilo aldım nerelere Gidem oyyyGünaydın kızlar ...
Bu gebelik rüyaları beni bitiriyo bazen. Hastaneye gitcekmişim acil cantam hazır değil..annem hazırlıyamamış :)) sanki o hazırlıycakmıs gb . Tekrar dokup kendim koyuyorum bebişin hazır benm eşyaları bulamıyorum falan ..rüyamda stres yükü oldum bi anda..
Bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ütülencek beni bekliyo..ev 2 haftadır temzilencek o da beni bekliuo ..zaten bi hafta sonum var.yataktan kalkabilirsem once temziliğe sonra ütüye girişcem.
En kısa zamanda da cantayı hazırlıycam artık yoksa bu rüyaların ardı arkası kesilmez.
Pazrtsi doktora gitcem catı muayenesi yapar mı acaba ? Azcık endişe basıyo beni.
Toplamda 10 kilo aldım ben bebek 2k100 gr. Dı
Cok az almıssın diyo herkes ama bebek kilosu normal demişti doktor.gidince onu da tekrar sorcam .
Nerdesin kız sen özlettin kendiniCok guzel yaaa ne mutlu sana :)
Asıl sen nerdesin valla merak ettim. Bi süre girmeyince dogurdun sandımNerdesin kız sen özlettin kendini
Nasıl yani 10 kilo az miymis ben 2 buçuk kilo aldım nerelere Gidem oyyy
16 2016 demek canim sana daha yeni urun gondermisler en azindan benimki gibi degil15 yazıyor. bende 16 tarıh manasında pek kaale almadım aslında.
bende de 01/04/16 yazıyor
16 ne kı? yıl mı
yılsa, o nasıl bir yıl
Canim hepsi hallolur sikma canini. Yardim edicek kimsenGünaydın kızlar ...
Bu gebelik rüyaları beni bitiriyo bazen. Hastaneye gitcekmişim acil cantam hazır değil..annem hazırlıyamamış :)) sanki o hazırlıycakmıs gb . Tekrar dokup kendim koyuyorum bebişin hazır benm eşyaları bulamıyorum falan ..rüyamda stres yükü oldum bi anda..
Bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ütülencek beni bekliyo..ev 2 haftadır temzilencek o da beni bekliuo ..zaten bi hafta sonum var.yataktan kalkabilirsem once temziliğe sonra ütüye girişcem.
En kısa zamanda da cantayı hazırlıycam artık yoksa bu rüyaların ardı arkası kesilmez.
Pazrtsi doktora gitcem catı muayenesi yapar mı acaba ? Azcık endişe basıyo beni.
Cok az almıssın diyo herkes ama bebek kilosu normal demişti doktor.gidince onu da tekrar sorcam .
Canim hepsi hallolur sikma canini. Yardim edeck kimsen yokmu. Benim yoktu cok zorlandm hem ev hem is. Bende 10 kg aldim bence gayet iyi ideal. Sen disardan konusanlari bosver herkes bisi dioGünaydın kızlar ...
Ay sekerim.cok yogunum foruma bi giriom kac sayfa ilerlemis okumuom sona bakiom bi :)Nerdesin kız sen özlettin kendini
Bulantılarım arttı ya sancilar da var doğur deseler yok demem.Asıl sen nerdesin valla merak ettim. Bi süre girmeyince dogurdun sandım
ayy bende sebamed almstm ya kötümüymüş simdi o bide 500 ml aldm ya benYaaaaaa tuhhh bide ondan aldik iyi diye.kendimde deneyeyim olmadi yaa
aynen ya cok güZel olurdu bana artk kahvaltı hazırlamakda zor gelıo bir de yalnızım zaten hiç canım istemıoŞimdi şöyle muhteşem bi kahvaltı masası etrafında hepimiz kahvaltı ediyor olsaydık ne güzel olırdu di mi
Tüm arkadaslarım 20 kg ya yakın almıs. Zaten iştahimda yok.once ne yiyosam şimdi de onu yiyorum .
Doktorun sana bişey dedi mi bu konu hakkında. Bebeğin kilosu nasılmıs
Bg bn de yalnızım, cocuklarım babannede... Çay demlşyom tost yapıcamHerkese günaydınnnn mutlu hafta sonları
ayy bende sebamed almstm ya kötümüymüş simdi o bide 500 ml aldm ya ben
aynen ya cok güZel olurdu bana artk kahvaltı hazırlamakda zor gelıo bir de yalnızım zaten hiç canım istemıo
Yaa bende 500 ml almistim.internetten baktim yorumlara bazilari yakiyo demis bazilari yakmiyo demis.bende kocamada denetecem kendimde deneyecem.Herkese günaydınnnn mutlu hafta sonları
ayy bende sebamed almstm ya kötümüymüş simdi o bide 500 ml aldm ya ben
aynen ya cok güZel olurdu bana artk kahvaltı hazırlamakda zor gelıo bir de yalnızım zaten hiç canım istemıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?