2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bg bn de yalnızım, cocuklarım babannede... Çay demlşyom tost yapıcam
afiyet olsun canım yarasın bebisine

Yaa bende 500 ml almistim.internetten baktim yorumlara bazilari yakiyo demis bazilari yakmiyo demis.bende kocamada denetecem kendimde deneyecem.
deneyinde yaz canım bana eczacı arkadaşım var o önermişti şebekesi ona güvenerek almıştım aslında ya

Tatlı bir şeyler ye su iç canım oynamaya başlar

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve desteğiniz için..az önce geldim hastaneden süt götürdüm oğluma hala kucağıma alamadım ama iyi olduğunu görmek ve duymak iyi geliyor solunum cihazından ayırmışlardı bugün kendi kendine nefes alır duruma gelmiş çok şükür tek tesellim evde beni karşılayan minik kızım Doğum hikayeme gelince kısaca anlatmaya çalışayım..... 18 kasım çarşamba günü saat 13:30 da kontrolüm vardı her hafta olduğu gibi erken doğum riskim olduğu için her hafta gidiyordum muayene gayet olumlu geçti bi gece önceden kasık ağrım çok fazlaydı Bebek aşağı dönmüş ondandır dedi sadece nst çektir göreyim öyle git dedi ağrım var deyince neyse nst çekilirken bebeği hıçkırık tuttu yarım saat kadar bi türlü kalp atışlarını düzenli ölçemediler derken benim sancılar başladı belimden kasıklarıma vuran tarifi zor dayanılmaz bi ağrı nst de çıktı sancılar zaten sonra ebe geldi 2 cm açılman olmuş dedi 15 dk sonra doktorum geldi baktı alttan 4 cm olmuş dedi bu arada sancılar devam ediyor 5 dk duruyor geri başlıyor yaklaşık 2 saat sürdü sancılar tekrar baktı doktorum sancı geçmeyince 5 cm olmuş hızla açılmam oldu yani hemen doğuma alındım eşim evden çantamızı getirdi hiç hesapta yokken bebeğim geldi anlayacağınız çıkar çıkmaz gördüm bebeğimi pembe yanaklarını yorgun halini ağlıyordu ve tabi bende ağlıyordum birkaç dakika içinde ayrıldık çünkü kavuşamadık götürdüler onu benim ameliyatım devam ediyordu ama nabzım 145 e çıktı kan kaybım çok fazla oldu oğlumun gidişine dayanamadım kızımda yaşadıklarımı tekrar yaşamak içimi acıttı Allah kimseye yaşatmasın çok zor...işte böyle hepinizi hayırlı doğumlar diliyorum Allah yardımcınız olsun

canım benim çok geçmiş olsun allah sağlıkla bian önce kucağına almayı nasip etsin. zaten duygusalım dün geceden beri ağlayıp duruyorum. okurken yine ağladım. herşey güzel olucak merak etme.

bende aynı durumdayım devamlı ağlıyorum modum düşük geceleri uyuyamıyorum kaç sene önceki mevzuları bile takıyorum

Canım bebişine götürdüğün sütlerin bol bol şifa olur ve biran önce kucağına alıp koklarsın doyasıya inan okurken ağladım rabbim hepimizin evlatlarını sağsağlim kucağına almayı nasip etsin... Bazen bende karnımı açıp seviyorum sonra diyorum ki Nasıl büyük bir sevgidir bu diyorum Rabb'ime her gün şükrediyorum isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın diye

canım benim çok geçmiş olsun allah sağlıkla bian önce kucağına almayı nasip etsin. zaten duygusalım dün geceden beri ağlayıp duruyorum. okurken yine ağladım. herşey güzel olucak merak etme.
Hormonlar bizi valla bayağı duysal yaptı artık çok sulu gözlü annecikler olduk çıktık valla

Sağol Can'ım teşekkür ederim Allah evlatlarımızı bize bağışlasın onlar Allah'ın bir lütfu gerçek aşk bu

İnternetten direk kendi sitesinden mi aldın? Benim mağazalardan baktıklarımın sadece görüntülü olanları bu fiyata... Mutlaka bu ürünü inceleyeceğim. Görüntü kalitesi nasıl? Karanlıkta falan?

Yok canim ben bunu bebek magazasindan aldiydim. Goruntu kalitesi HD, geceleride guzel gosteriyor (siyah beyaz).

canim benim hayirli hayirli oldu ins,her seyin daha guze olsun. moralin yuksek olsun,kizin ve oglunla huzurlu ol ins

insanin kendi annesi kardesi bile bu zor gunlerinde kendi canindan parcasini anlayamayabiliyormus meger.onu bunu dert ediyordum,bi de kendi ailemden de darbeyi yemis oldum iyi oldu bana. artik bi esim bi ben doguma kadar-dogumdan sonra..kendi canin seni anlamiyor uzuyor yok boyle bir sey cidden rahatsiz oldum uzuntuden. oyle tekim yazim rhaatlayim biraz istedim

Keske annem hayatta olsada beni anlamasa

Ne oldu canim.ailen turkiyedemi

Normal bence hormonlarından dolayı olmuştur muhtemelen... sakin olmaya çalış

Merhaba bende yeni üye oldum arkadaşlar. 29+5 olduk.zaman hızla geçiyor Allah yardımcımız olsun.ocak sonu diyorlar doğum ama kız bebekler daha erken gelir derler ama bilmiyorunm önemli olan sağlıklı gelmesi :) hastane için çanta ne zaman hazırlanmalı bebek alışverişinde burun aspiratörü aldınız mı sizce ?

Cok zor bi durum gercekten ama guzel haberler gelmeye baslamis bile, kendi kendine nefes aliyormus ne guzel. Goturdugun sutlerde sifa olsun. Tez zamanda annesinin kucagina saglikla kavussun. Rabbim tum evlatlari annelerine bagislasin. Sanada guc kuvvet versin.

Hoşgeldin canım.Amin allahım sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasp etsin.benimde kız ocak 16 diyolarda ben yılbaşı gecesi bekliyorum dayanamaz ozamana kadar diye :)çanta için henüz erken senin için .erken doğum riskin yoksa bekle

üzülme canım Bizde bi kardeşiniz bizle istediğini konuşabilir derdini anlatabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…