2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim canım erken doğum yok şimdilik çok şükür :) Bende sabırsızlanıyorum biran önce herşeyi hazır etmek istiyorum. Baya eksik var almam gerekenler de sıralandı kafamda deli sorular ne olacak ne bitecek diye ben ocak sonu gibi olması daha iyi gibi olur geliyor banada bir ay sonra şehir dışına çıkma durumum olabilir tabi benim hamilelik durumuma göre bakıcam :)

Hoş geldin. Bnm de 29+6. Çanta hazır olsa iyi olur 30 az değil malum ne zaman ne olur Allah bilir

Bende almamak için zor tutuyorum kendimi :) alınacak listesi yaptım eşim hepsinimi alıcaz dedi evt dedim :) çalışıyomusun şehir dışı yapacaksın ? Aman dikkat et .deli soruları sor beraber yanıt bulalım :)

Hiç korkma canım sorun yok ozaman .bebek biraz aşağıya baskı yapıyorduur.gün içinde aktifsen ozamanda çok gelir

Çok saol canım çok yoğun olsa telaş yapardım ama günde bir yada iki defa sanırım normal.evet bebis buyudu artık terste döndü sanırım ondan çok teşekkür ederim.

Çok saol canım çok yoğun olsa telaş yapardım ama günde bir yada iki defa sanırım normal.evet bebis buyudu artık terste döndü sanırım ondan çok teşekkür ederim.
Önemli deil canım bende panikliyim ondan sorup duruyorum druma :) burdanda çok bilgi sahibi oldum benimde yürüdüğümde fazLa hareketli olduğumda çok geliyo :) bugün olduğu gibi :)

evet,burda bi kuzenim var baska kimsem yok. beni de nasil.hissederim ne dusunuyorum diye dusunmeden kirdilar baya. canim skkin o yuzden :/
Canim uzme kendini.ozellikle evlendikden sonra oncelik esin oluyo onla iyisen iyisin kotuysen kotusun.aile sonucta nedensiz cikarsiz seviyosun.bazen anlayamayabiliyolar.bence kirdiklarinin farkinda degillerdir.uzme tatli canini zaten gurbettesin bunaltma kendini.

Önemli deil canım bende panikliyim ondan sorup duruyorum druma :) burdanda çok bilgi sahibi oldum benimde yürüdüğümde fazLa hareketli olduğumda çok geliyo :) bugün olduğu gibi :)

Evet haklısın canım evde genellikle yatar pozisyondayim doktora gittiğimde o gün yurudugumde felan bende de oluyor demekki hareketle alakali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…