- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.401
Keske annem hayatta olsada beni anlamasa
evet,burda bi kuzenim var baska kimsem yok. beni de nasil.hissederim ne dusunuyorum diye dusunmeden kirdilar baya. canim skkin o yuzden :/Ne oldu canim.ailen turkiyedemi
Hoşgeldin canım.Amin allahım sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasp etsin.benimde kız ocak 16 diyolarda ben yılbaşı gecesi bekliyorum dayanamaz ozamana kadar diye :)çanta için henüz erken senin için .erken doğum riskin yoksa bekle
Hoş geldin. Bnm de 29+6. Çanta hazır olsa iyi olur 30 az değil malum ne zaman ne olur Allah bilirMerhaba bende yeni üye oldum arkadaşlar. 29+5 olduk.zaman hızla geçiyor Allah yardımcımız olsun.ocak sonu diyorlar doğum ama kız bebekler daha erken gelir derler ama bilmiyorunm önemli olan sağlıklı gelmesi :) hastane için çanta ne zaman hazırlanmalı bebek alışverişinde burun aspiratörü aldınız mı sizce ?
Bende almamak için zor tutuyorum kendimi :) alınacak listesi yaptım eşim hepsinimi alıcaz dediTeşekkür ederim canım erken doğum yok şimdilik çok şükür :) Bende sabırsızlanıyorum biran önce herşeyi hazır etmek istiyorum. Baya eksik var almam gerekenler de sıralandı kafamda deli sorular ne olacak ne bitecek diye ben ocak sonu gibi olması daha iyi gibi olur geliyor banada bir ay sonra şehir dışına çıkma durumum olabilir tabi benim hamilelik durumuma göre bakıcam :)
Merhaba akıntın beyaz mı? Beyazsa sorun yok korkmaMerhaba güzel anneler ve melekleri
Bir sorum var 33+2 yim bu aralar akıntısı olan var mı benim gibi özellikle wc sonrası geliyor birde sabah kalktigimda
Merhaba akıntın beyaz mı? Beyazsa sorun yok korkma
Hiç korkma canım sorun yok ozaman .bebek biraz aşağıya baskı yapıyorduur.gün içinde aktifsen ozamanda çok gelirHerhangi bir koku kaşıntı yanma yok.beyaz ve şeffaf renkte.
Hiç korkma canım sorun yok ozaman .bebek biraz aşağıya baskı yapıyorduur.gün içinde aktifsen ozamanda çok gelir
seni bi anlik uzdugum icin daha cok uzldum simdi
Önemli deil canım bende panikliyim ondan sorup duruyorum druma :) burdanda çok bilgi sahibi oldum benimde yürüdüğümde fazLa hareketli olduğumda çok geliyo :) bugün olduğu gibi :)Çok saol canım çok yoğun olsa telaş yapardım ama günde bir yada iki defa sanırım normal.evet bebis buyudu artık terste döndü sanırım ondan çok teşekkür ederim.
Keşke benimdeo kadar yokluğu belli oluyor ki
Canim uzme kendini.ozellikle evlendikden sonra oncelik esin oluyo onla iyisen iyisin kotuysen kotusun.aile sonucta nedensiz cikarsiz seviyosun.bazen anlayamayabiliyolar.bence kirdiklarinin farkinda degillerdir.uzme tatli canini zaten gurbettesin bunaltma kendini.evet,burda bi kuzenim var baska kimsem yok. beni de nasil.hissederim ne dusunuyorum diye dusunmeden kirdilar baya. canim skkin o yuzden :/
canım başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallahİki aylik hamileyken kaybettim annemi, halbuki dogumumda yanimda istiyordum onu cok..allahim yerinde rahat ettirsin insallah..
Amin canım . Ben 3 yıl oldu. Ne evkendiğimi gördüİki aylik hamileyken kaybettim annemi, halbuki dogumumda yanimda istiyordum onu cok..allahim yerinde rahat ettirsin insallah..
Amin canım benimde 3 yıl oldu ne evlendiğimi görddü nedecanım başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah
seninde başın sağolsun Allah rahmet eylesinAmin canım benimde 3 yıl oldu ne evlendiğimi görddü nede
Önemli deil canım bende panikliyim ondan sorup duruyorum druma :) burdanda çok bilgi sahibi oldum benimde yürüdüğümde fazLa hareketli olduğumda çok geliyo :) bugün olduğu gibi :)
Saol canım. Aminseninde başın sağolsun Allah rahmet eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?