2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet :) bende yaptığım listeye yeni yeni şeyler ekliyorum :) eşimin tayini sebebiyle ankaraydayım yeni taşındım İstanbul'a ablamın nikahı için gitmeyi planlıyorum tabi sadece plan da da kalabilirim gitmeyebilirim durumuma bağlı çalışma yok şimdilik ev hanımı olarak devam ediyorum :) )[/QUOTE]

evde yardimciyla temizlik yapılan günlere bayılıyorum ya, yan gel yat ne güzel, imkanım olsa 15 günde bir alırdım herhalde

Bu arada bayanlar Tracy hogg bebek sorunlarina mucizevi çözümler kitabını okuyorum, bir arkadaşım vermişti, elbette çocuk kitaba göre büyümüyor ama fikir olmasi açısından bi bakın derim
Harika haftalar diye bir kitap var onuda oku diyorlar en kisa zamanda gidip alıcam. ..

[/QUOTE]
Ev hanımlığı güzel meslek ya ben sevdim:) hele bebişim olduktan sonra tüm günüm onunla geçirmek paha piçilmez olacak inşallah. :) yoksa yanlız güzel deil evin içinde.:) bende denizlideyim

Muhtemelen bende öle düşünüyorum.banada baştan beri yatış verdi .şükür ki az kaldı bebişlere

Bende de dikiş var canım 22.haftadan bu yana yatistayim.Doktordan doktora bazen çok bunaldigimda cikiyoruz dışarı. Çoğu gitti az kaldı Rabbim hepimize sağlıkla hayırla kuçağımıza almayi nasip etsin insallah

Slm kizlar bugun dr gittim ve bundan sonra 15 gunde 1 cagirdi haftaici kasilmalarim olmustu biraz korktum ama yalanci dogum sancilariymis ilk defa nstye girdim cok guzel biseymiss pitt pitt

İki aylik hamileyken kaybettim annemi, halbuki dogumumda yanimda istiyordum onu cok.. allahim yerinde rahat ettirsin insallah..
Ben de hamileliğimin 5 ayında babamı kaybettim .yalnız benim bu kadar talihsiz sanıyordum hepimizin yakınları yerlerinde nur içinde yatsinlar amin

Ben de hamileliğimin 5 ayında babamı kaybettim .yalnız benim bu kadar talihsiz sanıyordum hepimizin yakınları yerlerinde nur içinde yatsinlar amin

Allah rahmet eylesin rabbim cennet ve cemaliyle müşerref kılsın.. Çok zor gerçekten, daha kanser oluşunu kabullenemezken toprağa verdik ciğer parçamı keşke bebeğimi görebilseydi, doğumumda yanımda olabilseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…