- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.421
Muhtemelen bende öle düşünüyorum.banada baştan beri yatış verdi .şükür ki az kaldı bebişlereEvet haklısın canım evde genellikle yatar pozisyondayim doktora gittiğimde o gün yurudugumde felan bende de oluyor demekki hareketle alakali
Amin canım . Ben 3 yıl oldu. Ne evkendiğimi gördü
canım başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah
Benim annem kalp kriziydi .Çok eksik oluyor herşey herşey yarım.Allah sabırlar versin bizlere Anne olunca daha bi iyi anlıyor onların kıymetinibenimde annem dugunume ve kinama gelemedi kemoterapi goruyordu o siralar offf nalet kanser aklima dustu yine (
Bende almamak için zor tutuyorum kendimi :) alınacak listesi yaptım eşim hepsinimi alıcaz dedievt dedim :) çalışıyomusun şehir dışı yapacaksın ? Aman dikkat et .deli soruları sor beraber yanıt bulalım :)
[/QUOTE]Evet :) bende yaptığım listeye yeni yeni şeyler ekliyorum :) eşimin tayini sebebiyle ankaraydayım yeni taşındım İstanbul'a ablamın nikahı için gitmeyi planlıyorum tabi sadece plan da da kalabilirim gitmeyebilirim durumuma bağlı çalışma yok şimdilik ev hanımı olarak devam ediyorum :) )
bilmiyorum ama bence tarıhe takılma. sen bılırsın tabıı kı yıne de16 2016 demek canim sana daha yeni urun gondermisler en azindan benimki gibi degil
Muhtemelen bende öle düşünüyorum.banada baştan beri yatış verdi .şükür ki az kaldı bebişlere
Amiiinnn :) ben ilk aydan beri yatıyorum:)Bende de dikiş var canım 22.haftadan bu yana yatistayim.Doktordan doktora bazen çok bunaldigimda cikiyoruz dışarı. Çoğu gitti az kaldı Rabbim hepimize sağlıkla hayırla kuçağımıza almayi nasip etsin insallah
Benimde karnım çok geriliyo haftaya bende ilkkez giricem ntsye meraklardayım :)Slm kizlar bugun dr gittim ve bundan sonra 15 gunde 1 cagirdi haftaici kasilmalarim olmustu biraz korktum ama yalanci dogum sancilariymis ilk defa nstye girdim cok guzel biseymiss pitt pitt
Ben de hamileliğimin 5 ayında babamı kaybettim .yalnız benim bu kadar talihsiz sanıyordum hepimizin yakınları yerlerinde nur içinde yatsinlar aminİki aylik hamileyken kaybettim annemi, halbuki dogumumda yanimda istiyordum onu cok..allahim yerinde rahat ettirsin insallah..
allah rahmet eylesın, mekanı cennet olsun.İki aylik hamileyken kaybettim annemi, halbuki dogumumda yanimda istiyordum onu cok..allahim yerinde rahat ettirsin insallah..
Annem de senin gibi bana hamileyken 9 ay bulantı çekmiş istifra etmiyormus ama bulantı hiç bitmemişbulantılı bir günden daha merhaba
kayınpederım geldı aklıma. o da kanserdibenimde annem dugunume ve kinama gelemedi kemoterapi goruyordu o siralar offf nalet kanser aklima dustu yine (
22. haftadan sonra kesilmişti ne güzelAnnem de senin gibi bana hamileyken 9 ay bulantı çekmiş istifra etmiyormus ama bulantı hiç bitmemiş
Ben de hamileliğimin 5 ayında babamı kaybettim .yalnız benim bu kadar talihsiz sanıyordum hepimizin yakınları yerlerinde nur içinde yatsinlar amin
kayınpederım geldı aklıma. o da kanserdi
biz evlendık 1 hafta sonra da vefat etti. hasta yatagında evlenmemızı ıstedı
allah rahmet eylesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?