2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yemek yedikten 10 dk sonra ağzım çok tatsız oluyor yemeklerin tadını alıyorum ama 10 dk sonra tekrar midem kazınıyor

Allah rahmet eylesin canım benim de babam kanserden vefat etti yazın. Hamileliğimi biliyordu ama ben de diyorum keşke bebeğimi de görebilseydi
mekânları cennet olsun..

Keske annem hayatta olsada beni anlamasa

İki aylik hamileyken kaybettim annemi, halbuki dogumumda yanimda istiyordum onu cok.. allahim yerinde rahat ettirsin insallah..

Allah rahmet eylesin canım benim de babam kanserden vefat etti yazın. Hamileliğimi biliyordu ama ben de diyorum keşke bebeğimi de görebilseydi
mekânları cennet olsun..
Başınız sağolsun kızlar 11 yaşında annesini iki sene önce de babasını kaybetmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum

benimde annem dugunume ve kinama gelemedi kemoterapi goruyordu o siralar offf nalet kanser aklima dustu yine (
Allah rahmet eylesin...bende babamı 4 nisanda kaybettim.3 ay içinde kanser ve.... Doktor her kontrolde son adet tarihimi soruyor ve 4 Nisan diyorum..bebeğim dedesinin ölümü ile aynı yaşta ilerleyecek Allâh gani gani rahmet eylesin tüm kaybettiklerimize ...Nurlara gark olsunlar...bebeklerimiz doğunca eminim yanımızda olacaklar...dedesinin adını alıcak oğluşum . ..

Aynen canım babam da kanserdi bugün doğum günüydü ne yapalım takdiri ilahi hep bende keşke bebeğimi gorseydi diyorum hamile olduğumu biliyordu deyip kendimi teselli ediyorum

Başınız sağolsun kızlar 11 yaşında annesini iki sene önce de babasını kaybetmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum
Allah mekanlarını cennet kılsın...sırlarını takdis etsin...eşimin babasına artık baba diyemiyorum...çok zor bende seni anlıyorum ama bebeklerimiz onlardan hep birer parça taşıyacaktır..

Allah mekanlarını cennet kılsın...sırlarını takdis etsin...eşimin babasına artık baba diyemiyorum...çok zor bende seni anlıyorum ama bebeklerimiz onlardan hep birer parça taşıyacaktır..

Çok saol canım çok yoğun olsa telaş yapardım ama günde bir yada iki defa sanırım normal.evet bebis buyudu artık terste döndü sanırım ondan çok teşekkür ederim.
Canım benim hep geliyodu bi sorun teşkil etmiyo bizim rahimler açık ya ondan sanrm progestani biraktirdi doktor bize artık ama yine beyaz kahve şeffaf akintim oluyo ama artık onemsemiom

kızımın odası geldi şuan mutlu olmam lazım ama kaynanam sağolsun sevincimi kursağımda bıraktı. çok sinirliyim
odayı kendisi almak istedi iyi dedik biz beğenmiştik zaten o da beğendi aldı. şimdi geldi bende fotolarını yolladım o sırada odayla ilgileniyorum mutluyum fln bi baktım bisürü mesaj bişey değil bilmemne kinaye yapıyo. ben zaten her fırsatta herşey için teşekkür ediyorum kendisi multi cimri bi insandır çöp alsa bin tane teşekkür ederim herzaman naziğimdir bu konularda kendide biliyo. okadar sinirliyimki keşke almasaydı ben zaten alıcaktım. allahtan ben evlenirken oğluna bi çorap bile almadı minnet duymadım hiçbizaman. şimdi bu odayı kız evlenene kadar söyler.

Kızlar benim sol yanımda Ole bi ağrı varki anlatamam size bebegm ters su azalms doktor sezaryanla alçak a büyümesini bkliyo ya benim bebeğim sagda normlde neden bukadar sol alt bolgem agriyo benim gbi olan var mi böle sanki bise sıkışmış ezilmiş aciyo gibi bi anda

aman boşver :=)

Ay hiç takilma kuzum kiskaniolar benimkide hiç gelmiyo bana bakmiyo saçma sapan işler gapiyo ama yanı dedm telefnda bu gunmde yanımda olmayan iyi gunumdede olmasn dedm ama çocuk dognca herşeye burnunu sokacak biliorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…