- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.441
Allah rahmet eylesin canım benim de babam kanserden vefat etti yazın. Hamileliğimi biliyordu ama ben de diyorum keşke bebeğimi de görebilseydiAllah rahmet eylesin rabbim cennet ve cemaliyle müşerref kılsın.. Çok zor gerçekten, daha kanser oluşunu kabullenemezken toprağa verdik ciğer parçamıkeşke bebeğimi görebilseydi, doğumumda yanımda olabilseydi
Maasallah ne tatlısınız ☺Kızlar bu da benim göbüş ve kızım Eki Görüntüle 1696314
Keske annem hayatta olsada beni anlamasa
İki aylik hamileyken kaybettim annemi, halbuki dogumumda yanimda istiyordum onu cok..allahim yerinde rahat ettirsin insallah..
Başınız sağolsun kızlar 11 yaşında annesini iki sene önce de babasını kaybetmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorumAllah rahmet eylesin canım benim de babam kanserden vefat etti yazın. Hamileliğimi biliyordu ama ben de diyorum keşke bebeğimi de görebilseydi
mekânları cennet olsun..
Allah rahmet eylesin...bende babamı 4 nisanda kaybettim.3 ay içinde kanser ve.... Doktor her kontrolde son adet tarihimi soruyor ve 4 Nisan diyorum..bebeğim dedesinin ölümü ile aynı yaşta ilerleyecekbenimde annem dugunume ve kinama gelemedi kemoterapi goruyordu o siralar offf nalet kanser aklima dustu yine (
Mekânları cennet olsun canim inşallah..Başınız sağolsun kızlar 11 yaşında annesini iki sene önce de babasını kaybetmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum
Eminim göreceklerdir... Ben buna inanıyorum...çok zor.....amaAllah rahmet eylesin canım benim de babam kanserden vefat etti yazın. Hamileliğimi biliyordu ama ben de diyorum keşke bebeğimi de görebilseydi
mekânları cennet olsun..
Amin canımMekânları cennet olsun canim inşallah..
Aynen canım babam da kanserdi bugün doğum günüydü ne yapalım takdiri ilahi hep bende keşke bebeğimi gorseydi diyorum hamile olduğumu biliyordu deyip kendimi teselli ediyorumAllah rahmet eylesin rabbim cennet ve cemaliyle müşerref kılsın.. Çok zor gerçekten, daha kanser oluşunu kabullenemezken toprağa verdik ciğer parçamıkeşke bebeğimi görebilseydi, doğumumda yanımda olabilseydi
Allah mekanlarını cennet kılsın...sırlarını takdis etsin...eşimin babasına artık baba diyemiyorum...çok zor bende seni anlıyorum ama bebeklerimiz onlardan hep birer parça taşıyacaktır..Başınız sağolsun kızlar 11 yaşında annesini iki sene önce de babasını kaybetmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum
Allah mekanlarını cennet kılsın...sırlarını takdis etsin...eşimin babasına artık baba diyemiyorum...çok zor bende seni anlıyorum ama bebeklerimiz onlardan hep birer parça taşıyacaktır..Başınız sağolsun kızlar 11 yaşında annesini iki sene önce de babasını kaybetmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum
Cnm başın sağolsun ben de babamı kanserden kaybettim 12 yasimdaAllah rahmet eylesin canım benim de babam kanserden vefat etti yazın. Hamileliğimi biliyordu ama ben de diyorum keşke bebeğimi de görebilseydi
mekânları cennet olsun..
Canım benim hep geliyodu bi sorun teşkil etmiyo bizim rahimler açık ya ondan sanrm progestani biraktirdi doktor bize artık ama yine beyaz kahve şeffaf akintim oluyo ama artık onemsemiomÇok saol canım çok yoğun olsa telaş yapardım ama günde bir yada iki defa sanırım normal.evet bebis buyudu artık terste döndü sanırım ondan çok teşekkür ederim.
aman boşver :=)kızımın odası geldi şuan mutlu olmam lazım ama kaynanam sağolsun sevincimi kursağımda bıraktı. çok sinirliyim
odayı kendisi almak istedi iyi dedik biz beğenmiştik zaten o da beğendi aldı. şimdi geldi bende fotolarını yolladım o sırada odayla ilgileniyorum mutluyum fln bi baktım bisürü mesaj bişey değil bilmemne kinaye yapıyo. ben zaten her fırsatta herşey için teşekkür ediyorum kendisi multi cimri bi insandır çöp alsa bin tane teşekkür ederim herzaman naziğimdir bu konularda kendide biliyo. okadar sinirliyimki keşke almasaydı ben zaten alıcaktım. allahtan ben evlenirken oğluna bi çorap bile almadı minnet duymadım hiçbizaman. şimdi bu odayı kız evlenene kadar söyler.
Mekâni cennet olsun inşallah canımCnm başın sağolsun ben de babamı kanserden kaybettim 12 yasimda
Ay hiç takilma kuzum kiskaniolar benimkide hiç gelmiyo bana bakmiyo saçma sapan işler gapiyo ama yanı dedm telefnda bu gunmde yanımda olmayan iyi gunumdede olmasn dedm ama çocuk dognca herşeye burnunu sokacak biliormkızımın odası geldi şuan mutlu olmam lazım ama kaynanam sağolsun sevincimi kursağımda bıraktı. çok sinirliyim
odayı kendisi almak istedi iyi dedik biz beğenmiştik zaten o da beğendi aldı. şimdi geldi bende fotolarını yolladım o sırada odayla ilgileniyorum mutluyum fln bi baktım bisürü mesaj bişey değil bilmemne kinaye yapıyo. ben zaten her fırsatta herşey için teşekkür ediyorum kendisi multi cimri bi insandır çöp alsa bin tane teşekkür ederim herzaman naziğimdir bu konularda kendide biliyo. okadar sinirliyimki keşke almasaydı ben zaten alıcaktım. allahtan ben evlenirken oğluna bi çorap bile almadı minnet duymadım hiçbizaman. şimdi bu odayı kız evlenene kadar söyler.
ay zaten her hareketi sinirime gidiyo artık alttan alamıyorum. hiç bi mutlulugum yaşatmadı bana hiçbizaman. kadın kaostan besleniyo.aman boşver :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?