2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım asağida diye oyle agirlaştı ya bi de. Benim kac aydir var o ağrı. Eltim de diyor bende doguma yakın oldu.

Ay hiç takilma kuzum kiskaniolar benimkide hiç gelmiyo bana bakmiyo saçma sapan işler gapiyo ama yanı dedm telefnda bu gunmde yanımda olmayan iyi gunumdede olmasn dedm ama çocuk dognca herşeye burnunu sokacak biliorm
hemde ne sokucak burnunu. hamile kalmadan önce yemin ediyorum sırf kaynanam yüzünden çocuk istemiyodum beni deli edicek diye. bakalım daha neler yaşıcaz.

Banada Ole geliyo kuzum doktor inşallah diyo çok acı cekiom çünkü alt tarafm morardi artık inşallah döner minnoslar kaç kuzum suyun biliyo musun degerini

Canım asağida diye oyle agirlaştı ya bi de. Benim kac aydir var o ağrı. Eltim de diyor bende doguma yakın oldu.
Kuzum ama benimkinin ayakları aşağıda ve sagimda niye o tarafından Ole acaba doktor bana doğumdan korkuyo zaten bi cumaya kadar dayansam karar vercekte agrin olursa gel dedi ters zaten normal doguramam..canım bide böle ses cikiyo kabarcık gibi oluyo ama orda bebek yokki

Aa ters mii
o zaman daha çok vurur canım ayaklarıyla. Sabit durmuyodur ayakları belki oraya da vuruyodur.
saglıkla gelsinler canim inşallah

hemde ne sokucak burnunu. hamile kalmadan önce yemin ediyorum sırf kaynanam yüzünden çocuk istemiyodum beni deli edicek diye. bakalım daha neler yaşıcaz.
Hiç sorma şimdiden diyo gelir gelmz yikayacam hastahanedeyken şekerli su icircem hurma surcem tuzlucam kokmasin sen önce kendini tuzla tobe tobr yasen gel bize bi çorba yap da ah kuzum anliyrm seni aman ayaklarna kapancan ayy sagolun TSK ederm almisinz şöle böle sanki kendi torunları değil babamızın evinden getirdik

Aa ters mii
o zaman daha çok vurur canım ayaklarıyla. Sabit durmuyodur ayakları belki oraya da vuruyodur.
saglıkla gelsinler canim inşallah
İnşallah kuzum sürekli dönüyordu şimdi ters döndü en son suyuda azaldı dahada donmezms sezaryanla alçak ama buara canım çok agriyo belkide canım kesfedemedim oramda ne var ayaginida buluyom çünkü orama ne oldu anlamadm bide kabarcık cikiyo sanki gurr DİE ses geliyo inş yanlış bise yapmamsmdr uyurken

o şimdi bebegı de kıskanır senden
bana ne diyo biliyomusun o çocuk benim sana bile vermicem. beni deli etmek için elinden geleni yapıyo. cevabını veriyorum ama her seferinde yüreğim tükeniyo sinirlerim bozuluyo çok yoruluyorum. siz yandınız ben onsuz duramam hep ordayım hatta alt katta ev tutmayı düşünüyorum dedi. eşime söyledim direk buraya taşınırsa boşanırız bunu bil dedim. ay daha neler diyo bana anlatsam kriz geçirirsiniz.

Geceleri yatınca benimde midemden mi nerden bilmiyorum pufffff pufffff diye patlamalar oluyor bilemedim ne gaz kaçağı gibi ... Offff bilememek...bende uzaktayım annem Aralık ortası gelicek ..Kv doğumdan sonra yada doğacağı gün...eşime şimdiden diyorum lohusalık sendromu ile birlikte evde üç kadın bi bebek...ben anneme açık açık söylerim.. Anneni de gerekirse sen uyar...karışmam sonra bak...sendromlu sendromlu bağırırım diyom

yaa sakın o dediklerini yaptırtma hep en zararlı şeyler. minnacık bebek şekeri kaldıramaz daha hatta 3 yaşına kadar bal pekmez bile vermeyin diyo uzmanlar karaciğeri kaldırmıyo. tuzlamakta allah korusun bebeğin ölümüne bile neden oluyomuş. sakın yaptırtma desin boşver dinleme. kız bide hep ediyorum etmesem neyse bando fln istiyo heralde teşekkür merasimi yapıcam. benmi dedim al diye ben zaten alıcaktm. aman bu ne ki onun bana yaptıkları yanında oof of

Korkma canım insallah saglıcakla alirsın kucağina az kaldı
Benimki de hep baş aşağıydı son anda dönüp annesine bi kazık atmaz inşallah

aynı şekilde benimde annem ve kaynanam aynı evde kalıcaklar resmen 3.dünya savaşı çıkıcak. konuşmuyolar zaten kaynanamın bana ilk zamanlar yaptıkları yüzünden kavga etmişlerdi. hiç sevmiyolar birbirlerini bide 40 çıkana kadar hepberaber kalıcaz. ne güzel aile saadeti(!) olan yine bana olucakya neyse lohusa halimle. bak yine kendime acıdım ağlıcam şimdi.

Bizimki diyor 10 gun izin verilecek bende 2 hafta izin alirm ohh diyor ... dedim iyi dusun herrif 3 kadin bi bebek ben sinirlenisem senden cikarirm..kacacak oda bulamazsin kis gunu doguda sonra al ki 3 kisilik aile saadeti yasariz korktu aklina yatti

[QUOTE="Surrender, post: 43673873, member: 346828iyorum ama bence tarıhe takılma. sen bılırsın tabıı kı yıne de[/QUOTE]
Canim aradik aldigimiz yeri aslinda dedigin gibi tarihin onemi yokmus mecburiyetten uzerine tarih basiliyormus onemli olan kullanmaya basladiktan sonra gecen sure ve yipranmaymis bugun gittigim bebek magazasibda da sorduk orada da ayni sekilde konustular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…