- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.461
laf söyleyene ver cevabınıay zaten her hareketi sinirime gidiyo artık alttan alamıyorum. hiç bi mutlulugum yaşatmadı bana hiçbizaman. kadın kaostan besleniyo.
Canım asağida diye oyle agirlaştı ya bi de. Benim kac aydir var o ağrı. Eltim de diyor bende doguma yakın oldu.Kızlar benim sol yanımda Ole bi ağrı varki anlatamam size bebegm ters su azalms doktor sezaryanla alçak a büyümesini bkliyo ya benim bebeğim sagda normlde neden bukadar sol alt bolgem agriyo benim gbi olan var mi böle sanki bise sıkışmış ezilmiş aciyo gibi bi anda
hemde ne sokucak burnunu. hamile kalmadan önce yemin ediyorum sırf kaynanam yüzünden çocuk istemiyodum beni deli edicek diye. bakalım daha neler yaşıcaz.Ay hiç takilma kuzum kiskaniolar benimkide hiç gelmiyo bana bakmiyo saçma sapan işler gapiyo ama yanı dedm telefnda bu gunmde yanımda olmayan iyi gunumdede olmasn dedm ama çocuk dognca herşeye burnunu sokacak biliorm
Banada Ole geliyo kuzum doktor inşallah diyo çok acı cekiom çünkü alt tarafm morardi artık inşallah döner minnoslar kaç kuzum suyun biliyo musun degerinidoğru söylüyorsun canım ters diye karnımız çok yok, kıyamam canım ya suyuna çok dikkat et canım armut ve havuç ye mutlaka benim doktorum özellikle söyledi, benimde suyum az baya, sanırım dönmez gibi geliyor bana canım ya
İnşallah bitanem ck sağol dönmesi için bisey yaptın mibenim bebeğim de tersken kasıklarım aşırı ağrıyodu haftada 1 doktoera gidiyordum ağrılardan şükür döndü de kurtuldum.. inşallah seninki de tez zaman da döner
İnşallah canım senin minnos nasilHayırlısi olsun canım.. Umarım sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir
dedim zaten anladı sinirlendiğimi kalp fln yolluyo ama ben dahada sinir oluyorum şu kaynanaları imha etmenin bi yolu olsalaf söyleyene ver cevabını
hiç cekınme. sana dert olacagına ona olsun
keyfıne bak sen
Kuzum ama benimkinin ayakları aşağıda ve sagimda niye o tarafından Ole acaba doktor bana doğumdan korkuyo zaten bi cumaya kadar dayansam karar vercekte agrin olursa gel dedi ters zaten normal doguramam..canım bide böle ses cikiyo kabarcık gibi oluyo ama orda bebek yokkiCanım asağida diye oyle agirlaştı ya bi de. Benim kac aydir var o ağrı. Eltim de diyor bende doguma yakın oldu.
o şimdi bebegı de kıskanır sendendedim zaten anladı sinirlendiğimi kalp fln yolluyo ama ben dahada sinir oluyorum şu kaynanaları imha etmenin bi yolu olsa
Aa ters miiKuzum ama benimkinin ayakları aşağıda ve sagimda niye o tarafından Ole acaba doktor bana doğumdan korkuyo zaten bi cumaya kadar dayansam karar vercekte agrin olursa gel dedi ters zaten normal doguramam..canım bide böle ses cikiyo kabarcık gibi oluyo ama orda bebek yokki
Hiç sorma şimdiden diyo gelir gelmz yikayacam hastahanedeyken şekerli su icircem hurma surcem tuzlucam kokmasin sen önce kendini tuzla tobe tobr yahemde ne sokucak burnunu. hamile kalmadan önce yemin ediyorum sırf kaynanam yüzünden çocuk istemiyodum beni deli edicek diye. bakalım daha neler yaşıcaz.
İnşallah kuzum sürekli dönüyordu şimdi ters döndü en son suyuda azaldı dahada donmezms sezaryanla alçak ama buara canım çok agriyo belkide canım kesfedemedim oramda ne var ayaginida buluyom çünkü orama ne oldu anlamadm bide kabarcık cikiyo sanki gurr DİE ses geliyo inş yanlış bise yapmamsmdr uyurkenAa ters mii
o zaman daha çok vurur canım ayaklarıyla. Sabit durmuyodur ayakları belki oraya da vuruyodur.
saglıkla gelsinler canim inşallah
bana ne diyo biliyomusun o çocuk benim sana bile vermicem. beni deli etmek için elinden geleni yapıyo. cevabını veriyorum ama her seferinde yüreğim tükeniyo sinirlerim bozuluyo çok yoruluyorum. siz yandınız ben onsuz duramam hep ordayım hatta alt katta ev tutmayı düşünüyorum dedi. eşime söyledim direk buraya taşınırsa boşanırız bunu bil dedim. ay daha neler diyo bana anlatsam kriz geçirirsiniz.o şimdi bebegı de kıskanır senden
yaa sakın o dediklerini yaptırtma hep en zararlı şeyler. minnacık bebek şekeri kaldıramaz daha hatta 3 yaşına kadar bal pekmez bile vermeyin diyo uzmanlar karaciğeri kaldırmıyo. tuzlamakta allah korusun bebeğin ölümüne bile neden oluyomuş. sakın yaptırtma desin boşver dinleme. kız bide hep ediyorum etmesem neyse bando fln istiyo heralde teşekkür merasimi yapıcam. benmi dedim al diye ben zaten alıcaktm. aman bu ne ki onun bana yaptıkları yanında oof ofHiç sorma şimdiden diyo gelir gelmz yikayacam hastahanedeyken şekerli su icircem hurma surcem tuzlucam kokmasin sen önce kendini tuzla tobe tobr yasen gel bize bi çorba yap da ah kuzum anliyrm seni aman ayaklarna kapancan ayy sagolun TSK ederm almisinz şöle böle sanki kendi torunları değil babamızın evinden getirdik
Korkma canım insallah saglıcakla alirsın kucağina az kaldıİnşallah kuzum sürekli dönüyordu şimdi ters döndü en son suyuda azaldı dahada donmezms sezaryanla alçak ama buara canım çok agriyo belkide canım kesfedemedim oramda ne var ayaginida buluyom çünkü orama ne oldu anlamadm bide kabarcık cikiyo sanki gurr DİE ses geliyo inş yanlış bise yapmamsmdr uyurken
aynı şekilde benimde annem ve kaynanam aynı evde kalıcaklar resmen 3.dünya savaşı çıkıcak. konuşmuyolar zaten kaynanamın bana ilk zamanlar yaptıkları yüzünden kavga etmişlerdi. hiç sevmiyolar birbirlerini bide 40 çıkana kadar hepberaber kalıcaz. ne güzel aile saadeti(!) olan yine bana olucakya neyse lohusa halimle. bak yine kendime acıdım ağlıcam şimdi.Geceleri yatınca benimde midemden mi nerden bilmiyorum pufffff pufffff diye patlamalar oluyorbilemedim ne gaz kaçağı gibi ... Offff bilememek...bende uzaktayım annem Aralık ortası gelicek ..Kv doğumdan sonra yada doğacağı gün...eşime şimdiden diyorum lohusalık sendromu ile birlikte evde üç kadın bi bebek...ben anneme açık açık söylerim.. Anneni de gerekirse sen uyar...karışmam sonra bak...sendromlu sendromlu bağırırım diyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?