- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.481
Dinlemezki canım yanı gizli yapar biliyorum benim iç camasrlarmi geceligimi hurca koyup kaldıran giyme diyen insandan ne beklersinki...takma kuzum ya bisver el kapısı isteyaa sakın o dediklerini yaptırtma hep en zararlı şeyler. minnacık bebek şekeri kaldıramaz daha hatta 3 yaşına kadar bal pekmez bile vermeyin diyo uzmanlar karaciğeri kaldırmıyo. tuzlamakta allah korusun bebeğin ölümüne bile neden oluyomuş. sakın yaptırtma desin boşver dinleme. kız bide hep ediyorum etmesem neyse bando fln istiyo heralde teşekkür merasimi yapıcam. benmi dedim al diye ben zaten alıcaktm. aman bu ne ki onun bana yaptıkları yanında oof of
İnşallah canım ya Allah korusun varmış Ole inşallah bebegm benimkide donerKorkma canım insallah saglıcakla alirsın kucağina az kaldı
Benimki de hep baş aşağıydı son anda dönüp annesine bi kazık atmaz inşallah
Dinlemezki canım yanı gizli yapar biliyorum benim iç camasrlarmi geceligimi hurca koyup kaldıran giyme diyen insandan ne beklersinki...takma kuzum ya bisver el kapısı iste
Inşallah döner canim senin de.İnşallah canım ya Allah korusun varmış Ole inşallah bebegm benimkide doner
Bir ay kadar once izmirde idik .İnşallah canım ya Allah korusun varmış Ole inşallah bebegm benimkide doner
yok canım yapmadımİnşallah bitanem ck sağol dönmesi için bisey yaptın mi
boşver ya hepsi aynı ... bizim ki de ben eve yeni aldığım herşeyi farkediyor gidip aynısını alıyor napim alıştım artıkkızımın odası geldi şuan mutlu olmam lazım ama kaynanam sağolsun sevincimi kursağımda bıraktı. çok sinirliyim
odayı kendisi almak istedi iyi dedik biz beğenmiştik zaten o da beğendi aldı. şimdi geldi bende fotolarını yolladım o sırada odayla ilgileniyorum mutluyum fln bi baktım bisürü mesaj bişey değil bilmemne kinaye yapıyo. ben zaten her fırsatta herşey için teşekkür ediyorum kendisi multi cimri bi insandır çöp alsa bin tane teşekkür ederim herzaman naziğimdir bu konularda kendide biliyo. okadar sinirliyimki keşke almasaydı ben zaten alıcaktım. allahtan ben evlenirken oğluna bi çorap bile almadı minnet duymadım hiçbizaman. şimdi bu odayı kız evlenene kadar söyler.
Canım benim hep geliyodu bi sorun teşkil etmiyo bizim rahimler açık ya ondan sanrm progestani biraktirdi doktor bize artık ama yine beyaz kahve şeffaf akintim oluyo ama artık onemsemiom
Dün daha program sunuyordu .....dogurana kadar çalıştı......esra erol da doğurdu.. kadın doğurana kadar topuklu giydi bea
Allah rahmet eylesin...Allah rahmet eylesin...bende babamı 4 nisanda kaybettim.3 ay içinde kanser ve.... Doktor her kontrolde son adet tarihimi soruyor ve 4 Nisan diyorum..bebeğim dedesinin ölümü ile aynı yaşta ilerleyecekAllâh gani gani rahmet eylesin tüm kaybettiklerimize ...Nurlara gark olsunlar...bebeklerimiz doğunca eminim yanımızda olacaklar...dedesinin adını alıcak oğluşum . ..
Daha dun programdaydiesra erol da doğurdu.. kadın doğurana kadar topuklu giydi bea
Dün daha program sunuyordu .....dogurana kadar çalıştı......
haberler yalan değilse doğumdan 3 hafta sonra tekrar çalışmaya başlayacakmış ... bence paradan daha önemli şeyler var bu hayattaDaha dun programdaydiGercekten iyi giydi son gunlere kadar o topuklulari
alabilirsen al dıyeydınbana ne diyo biliyomusun o çocuk benim sana bile vermicem. beni deli etmek için elinden geleni yapıyo. cevabını veriyorum ama her seferinde yüreğim tükeniyo sinirlerim bozuluyo çok yoruluyorum. siz yandınız ben onsuz duramam hep ordayım hatta alt katta ev tutmayı düşünüyorum dedi. eşime söyledim direk buraya taşınırsa boşanırız bunu bil dedim. ay daha neler diyo bana anlatsam kriz geçirirsiniz.
bebiş sol tarafa toplanmıs,diğer taraf boş
korktum.. ilk defa oldu
toplanma dedıgınız bu sanırım
Evet aynen öyle benimki de sağ tarafa toplanıyor arada.....bebiş sol tarafa toplanmıs,diğer taraf boş
korktum.. ilk defa oldu
toplanma dedıgınız bu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?