2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Dinlemezki canım yanı gizli yapar biliyorum benim iç camasrlarmi geceligimi hurca koyup kaldıran giyme diyen insandan ne beklersinki...takma kuzum ya bisver el kapısı iste

İnşallah canım ya Allah korusun varmış Ole inşallah bebegm benimkide doner
Inşallah döner canim senin de.
Bu arada sekerli su biz veriyoruz yenidogan bebelere. Hatta abimin eşi dogum yaptı sütü yoktu şekerli su verdim hemşire geldi bu ne dedi şekerli su verdim dedim. Kafaniza gore iş yapmayin verilmez bize soyleyin biz mama veriyoruz dedi. Sütü yok biliyosunuz bu bebe ne yicek dedim.
Sonra doktor geldi sütun var mı dedi yok dedi gelinimiz. Doktor da sekerli su verin dedi. ben de verdim dedim kaşıkla. Iyi yapmışsın dedi şimdi mama veriliyo da eski yöntem şekerli su daha iyi dedi. Hemşireye yan yan baktım

İnşallah canım ya Allah korusun varmış Ole inşallah bebegm benimkide doner
Bir ay kadar once izmirde idik . bebegim bi aksam aniden asagi dusuverdi hemen dr gittik...baacaklari rahme nasil baski yapiyiordu.....dr olcemiyorum ayaklarini ters donmus zaten dedi surekli yatacaksin sol taraf sadece dedi.. Yemekten hemen sonra yat dedi...8 saatt kipirdamadan yattim sola ...yavrusum vura vura dondu... simdi normal ama erkenden asagi atti kendini

Ev hanımlığı güzel meslek ya ben sevdim:) hele bebişim olduktan sonra tüm günüm onunla geçirmek paha piçilmez olacak inşallah. :) yoksa yanlız güzel deil evin içinde.:) bende denizlideyim[/QUOTE]

Uykusuz geceler de cabası olacak gelsinlerde biranönce :) senin kız mı erkek mi :) isim bakıyorum bende..

boşver ya hepsi aynı ... bizim ki de ben eve yeni aldığım herşeyi farkediyor gidip aynısını alıyor napim alıştım artık

Canım benim hep geliyodu bi sorun teşkil etmiyo bizim rahimler açık ya ondan sanrm progestani biraktirdi doktor bize artık ama yine beyaz kahve şeffaf akintim oluyo ama artık onemsemiom

Canim benim senin minnos inatçı kızlar çok inatçı olurmuş zaten gör bak annesi zamanında doğacak inşallah. Aynı haftalarda doğurcaz belkide 5 gün var aramızda sağlıkla gelsin bütün melekler inşallah.

Allah rahmet eylesin...
ne olacak ismi...

alabilirsen al dıyeydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…