- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.501
şuan karnım yamuk duruyor.Evet aynen öyle benimki de sağ tarafa toplanıyor arada.....
bende korktumYarim saat önce aynısı bana oldu baya bir panikledim boyle toplandı tepecik oldu kaskati sekilde sonra düzeldi ama uzun sürdü
korkma canım benim sürekli oluyo birde myomlar şişiyor göbeğim değişik bir hal oluyorbebiş sol tarafa toplanmıs,diğer taraf boş
korktum.. ilk defa oldu
toplanma dedıgınız bu sanırım
bebiş sol tarafa toplanmıs,diğer taraf boş
korktum.. ilk defa oldu
toplanma dedıgınız bu sanırım
benımkı göreydi korkardıkorkma canım benim sürekli oluyo birde myomlar şişiyor göbeğim değişik bir hal oluyor
görüntü korkunc yalnızsu an tam da onu diyordum,sag taraf gogus altindan kasigimin soluna dogru bebis uzanmis.kendini de disari cikarmis annesinin kupegi.. oynasiyoz
benim cok oluyor ya bildim bileli oluyor hatta en basindan beri yani. artik bebek mi nedir cogu bebek bence :))Yarim saat önce aynısı bana oldu baya bir panikledim boyle toplandı tepecik oldu kaskati sekilde sonra düzeldi ama uzun sürdü
benim cok oluyor ya bildim bileli oluyor hatta en basindan beri yani. artik bebek mi nedir cogu bebek bence :))
haha aynen :) basket topundan ziyade rugby topuna dondu karnimgörüntü korkunc yalnız
Bnm hep öyle oluyor sağ tarafta toplanıyor kaskatı oluyor alıştım artık. Cinsiyetle ilgisi var mı acaba sağ sol olmasininYarim saat önce aynısı bana oldu baya bir panikledim boyle toplandı tepecik oldu kaskati sekilde sonra düzeldi ama uzun sürdü
insanın elınde degıl ama, üzülmemeye çalışhic uzulmeye gelmiyorum artik. bugun baya can skntisi yasayinca birden belime sanci vurdu onu cektim karnima vurdu. onu cektim basima soldan bi agri girdi migren agrisi yaninda halt etmis. ardindan agri yayildi her yere.. tam bi kabustu. dayanamadim ilac aldm hafifletti. oyh uzulmemek lazim cidden
insanın elınde degıl ama, üzülmemeye çalış
çok önemlı bu zamanlar.malesef oyle. birbirmize destek olup uzme kendini falan diyoruz da iste.. kendimize gelince pek basarili olamiyoruz bazen
Cinsiyet ile alakali degildir canim. Benim solda oluyor bebegim erkekBnm hep öyle oluyor sağ tarafta toplanıyor kaskatı oluyor alıştım artık. Cinsiyetle ilgisi var mı acaba sağ sol olmasinin
Hmm anladım. Bnm de erkek o zmn tutmadı. İşin tuhaf yani ben hep sola yatıyorum çocuk nasıl hep sağa toplanıyor yerçekimi hiç etki etmiyor muCinsiyet ile alakali degildir canim. Benim solda oluyor bebegim erkek
Aa o konuda benim kaynanamin eline kimse su dokemez. Resmen yarisiyo benimle. Kiyafet olsun esya olsun aninda alir aynisini. Yada ikimiz carsiya fln ciktiysak ben bisey begeniyorum mesela hemen gidiyo benden once kendine aliyo. Genclik takintisi var gencligimi kiskaniyo. Eşi yok benim eşim var diye kiskaniyo oglu bide yani. Senin eşin var ne guzel benim yok diyo. Masallah de diyorum oglu bide ya. Sen ne guzel gencsin guzelsin bilmemne. En son gecen dediki ahirette ayni yasta olucaz nabeerboşver ya hepsi aynı ... bizim ki de ben eve yeni aldığım herşeyi farkediyor gidip aynısını alıyor napim alıştım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?