2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hic uzulmeye gelmiyorum artik. bugun baya can skntisi yasayinca birden belime sanci vurdu onu cektim karnima vurdu. onu cektim basima soldan bi agri girdi migren agrisi yaninda halt etmis. ardindan agri yayildi her yere.. tam bi kabustu. dayanamadim ilac aldm hafifletti. oyh uzulmemek lazim cidden

insanın elınde degıl ama, üzülmemeye çalış

boşver ya hepsi aynı ... bizim ki de ben eve yeni aldığım herşeyi farkediyor gidip aynısını alıyor napim alıştım artık
Aa o konuda benim kaynanamin eline kimse su dokemez. Resmen yarisiyo benimle. Kiyafet olsun esya olsun aninda alir aynisini. Yada ikimiz carsiya fln ciktiysak ben bisey begeniyorum mesela hemen gidiyo benden once kendine aliyo. Genclik takintisi var gencligimi kiskaniyo. Eşi yok benim eşim var diye kiskaniyo oglu bide yani. Senin eşin var ne guzel benim yok diyo. Masallah de diyorum oglu bide ya. Sen ne guzel gencsin guzelsin bilmemne. En son gecen dediki ahirette ayni yasta olucaz nabeer yemin ediyorum bunu dusunmus ya inanamiyorum hani bi tane skeç varya 'keske benimde olsa 'diye diye catlatiyo herseyi ayni onun gibi kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…