2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok geçmiş olsun inşallah bebisini kucağına aldığını günleri de göreceksin merak etme bak iyileşmeye başlamış bile inşallah en kısa surede evinize gelir ve sağlıklı bi ömrü olur
hoşgeldin aramıza bizde 31+4 uz bugün başladık kıyafetlerini yıkamaya durdukça zor gelmeye başladı bence sende çok sona bırakma derim

İki aylik hamileyken kaybettim annemi, halbuki dogumumda yanimda istiyordum onu cok.. allahim yerinde rahat ettirsin insallah..

Amin canım benimde 3 yıl oldu ne evlendiğimi görddü nede

Ben de hamileliğimin 5 ayında babamı kaybettim .yalnız benim bu kadar talihsiz sanıyordum hepimizin yakınları yerlerinde nur içinde yatsinlar amin

kayınpederım geldı aklıma. o da kanserdi
biz evlendık 1 hafta sonra da vefat etti. hasta yatagında evlenmemızı ıstedı
allah rahmet eylesın

Allah rahmet eylesin canım benim de babam kanserden vefat etti yazın. Hamileliğimi biliyordu ama ben de diyorum keşke bebeğimi de görebilseydi
mekânları cennet olsun..

Başınız sağolsun kızlar 11 yaşında annesini iki sene önce de babasını kaybetmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum
Canların benim hepinizin başısaolsun mekanları cennet olur inşallah allahım size ve bebislerimize uzun hayırlı ömürler versin inşallah

kiz baya genc o halde senin kaynana :) resmen yasitin olup da kiskanc fesat dolanir ya,oyle olmus bu arada

Saol canım

Uykusuz geceler de cabası olacak gelsinlerde biranönce :) senin kız mı erkek mi :) isim bakıyorum bende..[/QUOTE]şimdiye kadar uyuduklarımıza sayıcaz artık :) kız benim :) kısçem olacak büzde çok zorlandık isim bulmaya ama bulduk şükür:)

Cnm başın sağolsun ben de babamı kanserden kaybettim 12 yasimda
Canım senin de başısaolsun Allahım ondan aldığı ömrü sizlere versin bebisini veren inşallah mekanı cennet olsun
Aynen canım benimki de bi aylık izne ayrılacaktı boşver dedim zaten ev yeterince kalabalık sen barı ise git yoksa cekecekleri var bi ay :) sonrasında yalnız kalınca evde olmaları daha güzel bence de

Bebek aspiratörü aldım çünkü yeni doğum yapan arkadaşım çok lazımoluyor hatta yedek uç al dedi

Kızlar merhaba, doğum şekli belli olan var mı? Dr um spinal yapalım diyor aranızda daha önce bu konuda tecrubesi olan var mı yada benim gibi spinal doğum yapacaklar var mı?

Benimde çok ağrım var aynı şekilde doktor normal pelvisi genişletiyor doğuma hazırlıyor seni dedi

Ne manyaklar varya verme sende hiç eline o geldiğinde hep sende olsun durmuyor kimsede falan de

Sende lohusalığa vur bir şey olursa bağır çağır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…