- 3 Mart 2015
- 749
- 758
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.521
Canım çok geçmiş olsun inşallah bebisini kucağına aldığını günleri de göreceksin merak etme bak iyileşmeye başlamış bile inşallah en kısa surede evinize gelir ve sağlıklı bi ömrü olurKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve desteğiniz için..az önce geldim hastaneden süt götürdüm oğluma hala kucağıma alamadım ama iyi olduğunu görmek ve duymak iyi geliyor solunum cihazından ayırmışlardı bugün kendi kendine nefes alır duruma gelmiş çok şükür tek tesellim evde beni karşılayan minik kızım Doğum hikayeme gelince kısaca anlatmaya çalışayım..... 18 kasım çarşamba günü saat 13:30 da kontrolüm vardı her hafta olduğu gibi erken doğum riskim olduğu için her hafta gidiyordum muayene gayet olumlu geçti bi gece önceden kasık ağrım çok fazlaydı Bebek aşağı dönmüş ondandır dedi sadece nst çektir göreyim öyle git dedi ağrım var deyince neyse nst çekilirken bebeği hıçkırık tuttu yarım saat kadar bi türlü kalp atışlarını düzenli ölçemediler derken benim sancılar başladı belimden kasıklarıma vuran tarifi zor dayanılmaz bi ağrı nst de çıktı sancılar zaten sonra ebe geldi 2 cm açılman olmuş dedi 15 dk sonra doktorum geldi baktı alttan 4 cm olmuş dedi bu arada sancılar devam ediyor 5 dk duruyor geri başlıyor yaklaşık 2 saat sürdü sancılar tekrar baktı doktorum sancı geçmeyince 5 cm olmuş hızla açılmam oldu yani hemen doğuma alındım eşim evden çantamızı getirdi hiç hesapta yokken bebeğim geldi anlayacağınız çıkar çıkmaz gördüm bebeğimi pembe yanaklarını yorgun halini ağlıyordu ve tabi bende ağlıyordum birkaç dakika içinde ayrıldık çünkü kavuşamadık götürdüler onu benim ameliyatım devam ediyordu ama nabzım 145 e çıktı kan kaybım çok fazla oldu oğlumun gidişine dayanamadım kızımda yaşadıklarımı tekrar yaşamak içimi acıttı Allah kimseye yaşatmasın çok zor...işte böyle hepinizi hayırlı doğumlar diliyorum Allah yardımcınız olsun
hoşgeldin aramızaMerhaba bende yeni üye oldum arkadaşlar. 29+5 olduk.zaman hızla geçiyor Allah yardımcımız olsun.ocak sonu diyorlar doğum ama kız bebekler daha erken gelir derler ama bilmiyorunm önemli olan sağlıklı gelmesi :) hastane için çanta ne zaman hazırlanmalı bebek alışverişinde burun aspiratörü aldınız mı sizce ?
İki aylik hamileyken kaybettim annemi, halbuki dogumumda yanimda istiyordum onu cok..allahim yerinde rahat ettirsin insallah..
Amin canım benimde 3 yıl oldu ne evlendiğimi görddü nede
Ben de hamileliğimin 5 ayında babamı kaybettim .yalnız benim bu kadar talihsiz sanıyordum hepimizin yakınları yerlerinde nur içinde yatsinlar amin
kayınpederım geldı aklıma. o da kanserdi
biz evlendık 1 hafta sonra da vefat etti. hasta yatagında evlenmemızı ıstedı
allah rahmet eylesın
Allah rahmet eylesin canım benim de babam kanserden vefat etti yazın. Hamileliğimi biliyordu ama ben de diyorum keşke bebeğimi de görebilseydi
mekânları cennet olsun..
Canların benim hepinizin başısaolsun mekanları cennet olur inşallah allahım size ve bebislerimize uzun hayırlı ömürler versin inşallahBaşınız sağolsun kızlar 11 yaşında annesini iki sene önce de babasını kaybetmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum