- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.541
Eki Görüntüle 1696646
Kızlar eşimle beraber yaptık bizden anı olsun kızımıza diye valla yaparken çok eğlendik biz
çok orjinal bir fikirEki Görüntüle 1696646
Kızlar eşimle beraber yaptık bizden anı olsun kızımıza diye valla yaparken çok eğlendik biz
Ay çok yaratıcı canım çok güzel olmuşEki Görüntüle 1696646
Emek harcadığın şeyler dahada mutlu hissetiriyor insanacok tatlii:) biz d odasini boyarken adini yazip foto cekindik esimle :) esyalarini falan kurarken de :) ne guzel hatira dedigin gbi
Sağol cnm benimAy çok yaratıcı canım çok güzel olmuş
Nst ye girdiğimde de öyle durdu o zaman kasılma çıkmıştı kasılma dedikleri. ...şuan karnım yamuk duruyor.
niye öyle oluyor peki?
Banada Ole geliyo kuzum doktor inşallah diyo çok acı cekiom çünkü alt tarafm morardi artık inşallah döner minnoslar kaç kuzum suyun biliyo musun degerini
Kızlar bugün bebeğim çok hareketli pek durmuyor ve merak edip size sorayım dedim, bundan sonra böylemi olucak.. Biraz endişelenmedimde değilhani kolon filanmı dolandı da kurtulmaya çalışıyor, gerçi artık ters dönmüş bundan sonra dönmeside zorlaşır dedi doktor ama bilemedim işte..
Benim bebiş haftasına göre kilosu düşük. Doktor gelişim geriligi var dedi ve erken dogum olma ihtimalinden söz etti. Iki gun akciğer gelistirici iğneden vurundum. Bebis eskisi kadar hareketli değil. (İgneden olmustur umarım)İnşallah canım senin minnos nasil
sende kilo aldıgını mı sanıyorsun he
19 kilo
Evet o biraz tuhaf bende merak ediyorum ama cevabi yok sanırım :)Hmm anladım. Bnm de erkek o zmn tutmadı. İşin tuhaf yani ben hep sola yatıyorum çocuk nasıl hep sağa toplanıyor yerçekimi hiç etki etmiyor mu
Caanim gecmis olsun. Insallah hayirlisiyla alacaksnda kucagina. Kanama nie fazla olduki uzuldugün icin miKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve desteğiniz için..az önce geldim hastaneden süt götürdüm oğluma hala kucağıma alamadım ama iyi olduğunu görmek ve duymak iyi geliyor solunum cihazından ayırmışlardı bugün kendi kendine nefes alır duruma gelmiş çok şükür tek tesellim evde beni karşılayan minik kızım Doğum hikayeme gelince kısaca anlatmaya çalışayım..... 18 kasım çarşamba günü saat 13:30 da kontrolüm vardı her hafta olduğu gibi erken doğum riskim olduğu için her hafta gidiyordum muayene gayet olumlu geçti bi gece önceden kasık ağrım çok fazlaydı Bebek aşağı dönmüş ondandır dedi sadece nst çektir göreyim öyle git dedi ağrım var deyince neyse nst çekilirken bebeği hıçkırık tuttu yarım saat kadar bi türlü kalp atışlarını düzenli ölçemediler derken benim sancılar başladı belimden kasıklarıma vuran tarifi zor dayanılmaz bi ağrı nst de çıktı sancılar zaten sonra ebe geldi 2 cm açılman olmuş dedi 15 dk sonra doktorum geldi baktı alttan 4 cm olmuş dedi bu arada sancılar devam ediyor 5 dk duruyor geri başlıyor yaklaşık 2 saat sürdü sancılar tekrar baktı doktorum sancı geçmeyince 5 cm olmuş hızla açılmam oldu yani hemen doğuma alındım eşim evden çantamızı getirdi hiç hesapta yokken bebeğim geldi anlayacağınız çıkar çıkmaz gördüm bebeğimi pembe yanaklarını yorgun halini ağlıyordu ve tabi bende ağlıyordum birkaç dakika içinde ayrıldık çünkü kavuşamadık götürdüler onu benim ameliyatım devam ediyordu ama nabzım 145 e çıktı kan kaybım çok fazla oldu oğlumun gidişine dayanamadım kızımda yaşadıklarımı tekrar yaşamak içimi acıttı Allah kimseye yaşatmasın çok zor...işte böyle hepinizi hayırlı doğumlar diliyorum Allah yardımcınız olsun
Hadi hurmaya bisi demiyorum kitapta var da. Sakin tuzlatma. Gecen nette okudum bebekleri tuzlayinca vucut cok su kaybediomus ve allah korusun kayiplara sebep oluomus. Aman diyim.Hiç sorma şimdiden diyo gelir gelmz yikayacam hastahanedeyken şekerli su icircem hurma surcem tuzlucam kokmasin sen önce kendini tuzla tobe tobr yasen gel bize bi çorba yap da ah kuzum anliyrm seni aman ayaklarna kapancan ayy sagolun TSK ederm almisinz şöle böle sanki kendi torunları değil babamızın evinden getirdik
Bayıldım harika bir fikirEki Görüntüle 1696646
Benim hafta basindan beri geceleri agrili da oluyor. Uyuyamiyorum. Bu gcedede 3.15ten beri ayaktayim. Once wc sonra acikan karin. Toplanan oglus derken hic gece olsn istemiyorumgörüntü korkunc yalnız
Bayadır yazmıyorumda kaçıncı haftamdayım diye okumak için yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?