2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Banada Ole geliyo kuzum doktor inşallah diyo çok acı cekiom çünkü alt tarafm morardi artık inşallah döner minnoslar kaç kuzum suyun biliyo musun degerini

raporda 5-6cm yazıyordu canım sınırdaymış sanırım ama öyle kaldı daha da azalmadı havuç ve armutttan dolayı olabilir sanki canım

Kızlar bugün bebeğim çok hareketli pek durmuyor ve merak edip size sorayım dedim, bundan sonra böylemi olucak.. Biraz endişelenmedimde değil hani kolon filanmı dolandı da kurtulmaya çalışıyor, gerçi artık ters dönmüş bundan sonra dönmeside zorlaşır dedi doktor ama bilemedim işte..

hareketli olmasi iyi diyorlar cnm bnmki de masallah kipir kipir. ben de bi an korkmustm ya niye acaba bise falan olmasin die. doktor tam tersi dedi,mutlu ve saglikli ki hareketli dedi.. hayirli hayirli gecsin gunlermiz ins

İnşallah canım senin minnos nasil
Benim bebiş haftasına göre kilosu düşük. Doktor gelişim geriligi var dedi ve erken dogum olma ihtimalinden söz etti. Iki gun akciğer gelistirici iğneden vurundum. Bebis eskisi kadar hareketli değil. (İgneden olmustur umarım)
Bekliyoruz bakalım.. hayırlısı...

Kızlar bebişiniz yorganini nasıl aldınız doktorlar ne öneriyor? Yoksa sadece battaniye mi kullanacaksınız? Ben boncuk silikon elyafli mikrofiber yorgan almayi dusunuyorum ama sicak tutar mı, bebege ağır mi gelir yorgana gerek var mı? Hangi markayi tercih etmeliyim?

Ay çok tecrubesizim. Tecrubeli anneler yardım edin lütfennnn

Caanim gecmis olsun. Insallah hayirlisiyla alacaksnda kucagina. Kanama nie fazla olduki uzuldugün icin mi

Hadi hurmaya bisi demiyorum kitapta var da. Sakin tuzlatma. Gecen nette okudum bebekleri tuzlayinca vucut cok su kaybediomus ve allah korusun kayiplara sebep oluomus. Aman diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…