- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.561
Benim hafta basindan beri geceleri oyle sagda sisio duruyor. Gobek deligim icine gocuyor. Bazen agrili oluyor. Dr randevumda 2 hafta sonra daha mi erken gtmeliyim acaba korkulacak bisimNst ye girdiğimde de öyle durdu o zaman kasılma çıkmıştı kasılma dedikleri. ...
Al bendende okdr 1.5 saattr uyanigim. En son kalkip sut ictim peynr ekmek yedim. Midemden sesler geliyorduBu saatte kahvaltı yaptım yaa
Sınırsızca ve deliksizce uyumak mı o da ne kiAl bendende okdr 1.5 saattr uyanigim. En son kalkip sut ictim peynr ekmek yedim. Midemden sesler geliyorduevdeki herkes uyuo bi ben ve oglus uyanik bende sinirsizca ve deliksizce uyumak istiyorum.yaaa
Dr kasılma var ama önemli değil demişti. ...Benim hafta basindan beri geceleri oyle sagda sisio duruyor. Gobek deligim icine gocuyor. Bazen agrili oluyor. Dr randevumda 2 hafta sonra daha mi erken gtmeliyim acaba korkulacak bisim
Kızlar bebişiniz yorganini nasıl aldınız doktorlar ne öneriyor? Yoksa sadece battaniye mi kullanacaksınız? Ben boncuk silikon elyafli mikrofiber yorgan almayi dusunuyorum ama sicak tutar mı, bebege ağır mi gelir yorgana gerek var mı? Hangi markayi tercih etmeliyim?
Ay çok tecrubesizim. Tecrubeli anneler yardım edin lütfennnn
Geçmiş olsun canımAkşam ishal bulanti acile gittim kızlar serum yedim.
Daha önceki aylar tuvalete çıkamama sorunundan gitmiştim bu kez tuvaletten çıkamama sorunundan. Ne tuvaletmiş arkadaş. Çıksan dert çıkmasan dert.
Bi de keşke hadi gel doğur deseler dedim içimden. Sonra ağlayan bebeleri gördüm vazgeçtim içimden.
Psikoloji kalmadı
Sagol canim gecti şükür bulanti kaldi o da zaten hic terketmedi nerdeyse beniGeçmiş olsun canım
İyi misin şimdi?
Gecmis olsun canim ya, sende benim gibi hastane mudavi mi olmussun. Bende dun gece 11 de hastanededeydim. Cok siddetli ve sık kasilmalarim oldu bel agrisiyla beraber. NST, ultrason, tahliller, serumlar derken sabaha karsi ciktim cok sukur. Yanlis alarmmis. Cok kucuk zaten benim oglusum ama cikmayada cok hevesli. Basini kanala dayanmis hep bi baski. Basta kanamalardan yattim, simdi erken dogum riskinden, yata yata buyutuyorum. Insallah vaktinde saglikla kavusuruz.Akşam ishal bulanti acile gittim kızlar serum yedim.
Daha önceki aylar tuvalete çıkamama sorunundan gitmiştim bu kez tuvaletten çıkamama sorunundan. Ne tuvaletmiş arkadaş. Çıksan dert çıkmasan dert.
Bi de keşke hadi gel doğur deseler dedim içimden. Sonra ağlayan bebeleri gördüm vazgeçtim içimden.
Psikoloji kalmadı
Ole iste :)Sınırsızca ve deliksizce uyumak mı o da ne ki
Gecmis olsun canim ya, sende benim gibi hastane mudavi mi olmussun. Bende dun gece 11 de hastanededeydim. Cok siddetli ve sık kasilmalarim oldu bel agrisiyla beraber. NST, ultrason, tahliller, serumlar derken sabaha karsi ciktim cok sukur. Yanlis alarmmis. Cok kucuk zaten benim oglusum ama cikmayada cok hevesli. Basini kanala dayanmis hep bi baski. Basta kanamalardan yattim, simdi erken dogum riskinden, yata yata buyutuyorum. Insallah vaktinde saglikla kavusuruz.
Sagol canim. Amin, insallah.Sana da geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla doğurtsun inşallah cümlemizi.
Evet canim malesef, 16. Haftaya kadar dusuk tehdidim vardi. 22. Haftadan sonrada erken dogum riskim basladi. Yata yata hamilelik geciriyorum. Kismet boyleymis. Benim tup bebek ve 3. Deneme ustelik. Insallah saglikla dogar vaktinde.Limonluzencefil seninle aramızda 1 gün var. Snn erken doğum riski var mı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?