2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Nst ye girdiğimde de öyle durdu o zaman kasılma çıkmıştı kasılma dedikleri. ...
Benim hafta basindan beri geceleri oyle sagda sisio duruyor. Gobek deligim icine gocuyor. Bazen agrili oluyor. Dr randevumda 2 hafta sonra daha mi erken gtmeliyim acaba korkulacak bisim

Akşam ishal bulanti acile gittim kızlar serum yedim.
Daha önceki aylar tuvalete çıkamama sorunundan gitmiştim bu kez tuvaletten çıkamama sorunundan. Ne tuvaletmiş arkadaş. Çıksan dert çıkmasan dert.
Bi de keşke hadi gel doğur deseler dedim içimden. Sonra ağlayan bebeleri gördüm vazgeçtim içimden.
Psikoloji kalmadı

Pamuk yorgan al canim elyaf alma.battaniye de aldim ben.hangisini ortebilirsek artik.besigin guzel durmasi icin mecbur nevresim sericez zaten.eninde sonunda kullanir yorgani da :) ben english home dan aldim yorgan indirim vardi.. yorgancilar da cok gzl yapiyor.

Geçmiş olsun canım
İyi misin şimdi?

Günaydııınnnn bıktım bu burnumdan yaaa hep tıkanık kanıyor, dün Bebek bakimi eğitimine katıldım bulunduğunuz yerde hastanelerin eğitimlerini araştırıp siz de gidin kızlar

Cuma günü kontrolüm vardı bebiş 2250 gr olmuş cok sükür Kendini hiç göremedik ama eli hep yüzünde bundan sonda görmemiz zor oluyor dddi doktorum, plasentam da hala düzelmemiş aşağıda kesin sezeryan oluyorum, benim gibi olan kızlar sizler de son durum nedir?

Gecmis olsun canim ya, sende benim gibi hastane mudavi mi olmussun. Bende dun gece 11 de hastanededeydim. Cok siddetli ve sık kasilmalarim oldu bel agrisiyla beraber. NST, ultrason, tahliller, serumlar derken sabaha karsi ciktim cok sukur. Yanlis alarmmis. Cok kucuk zaten benim oglusum ama cikmayada cok hevesli. Basini kanala dayanmis hep bi baski. Basta kanamalardan yattim, simdi erken dogum riskinden, yata yata buyutuyorum. Insallah vaktinde saglikla kavusuruz.

22. Haftadan beri kasilan biri olarak sunu diyebilirim, kasilmanin sıklıgı ve suresi onemli. Saatte 4 den fazla olmasi ve 60 sn den uzun surmesi tehlikeli. Kasilan bolge sert oluyor, alin gibi mesela. Bazen tek tarafa toplanma, bazen tum karnin top gibi olmasi seklinde oluyor. Bebek hareketiyle cok karisan bi sey degil aslinda ama cok sık yasayinca tecrubeli oluyor insan malasef

Sana da geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla doğurtsun inşallah cümlemizi.

Limonluzencefil seninle aramızda 1 gün var. Snn erken doğum riski var mı cnm
Evet canim malesef, 16. Haftaya kadar dusuk tehdidim vardi. 22. Haftadan sonrada erken dogum riskim basladi. Yata yata hamilelik geciriyorum. Kismet boyleymis. Benim tup bebek ve 3. Deneme ustelik. Insallah saglikla dogar vaktinde.
Senin nasil geciyor, iyisindir insallah. Butun hamilelere dilegim sorunsuz gebelik gecirmeleri, cok zor gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…