- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.581
Evet canim malesef, 16. Haftaya kadar dusuk tehdidim vardi. 22. Haftadan sonrada erken dogum riskim basladi. Yata yata hamilelik geciriyorum. Kismet boyleymis. Benim tup bebek ve 3. Deneme ustelik. Insallah saglikla dogar vaktinde.
Senin nasil geciyor, iyisindir insallah. Butun hamilelere dilegim sorunsuz gebelik gecirmeleri, cok zor gercekten.
merak etmisgm ben de seni pek girmiyosun son zamanlarda. demek bebisinin yeni yeni halleriyle ugrasiyosun.. bence aklin kalmasin oyle devam ederse ara,hatta git . isinin adi ne bakcak tabi doktorBenim hafta basindan beri geceleri oyle sagda sisio duruyor. Gobek deligim icine gocuyor. Bazen agrili oluyor. Dr randevumda 2 hafta sonra daha mi erken gtmeliyim acaba korkulacak bisim
Akşam ishal bulanti acile gittim kızlar serum yedim.
Daha önceki aylar tuvalete çıkamama sorunundan gitmiştim bu kez tuvaletten çıkamama sorunundan. Ne tuvaletmiş arkadaş. Çıksan dert çıkmasan dert.
Bi de keşke hadi gel doğur deseler dedim içimden. Sonra ağlayan bebeleri gördüm vazgeçtim içimden.
Psikoloji kalmadı
Sagol canim, insallah.Allah razi olsun tatlım,bebisin de ins zamaninda ya da en azindan 36 37den sonra gelsin :) yatmak zordur eminim,dha da dayanir ins kucugun
Olsun tek sağlıklı olsunlar da. Bnm baştan boyle bi sıkıntı yoktu 1 haftadır var. Rahime çok yakınmis bnm de 3 mm kalmış neredeyse çok merak ediyorum yukarı çıktı mı diye kontrole 1 hafta var. Kilosu da az dedi bu sefer ilk kez. Snnki kaç kilo bu aradaEvet canim malesef, 16. Haftaya kadar dusuk tehdidim vardi. 22. Haftadan sonrada erken dogum riskim basladi. Yata yata hamilelik geciriyorum. Kismet boyleymis. Benim tup bebek ve 3. Deneme ustelik. Insallah saglikla dogar vaktinde.
Senin nasil geciyor, iyisindir insallah. Butun hamilelere dilegim sorunsuz gebelik gecirmeleri, cok zor gercekten.
Rahime agzina basi yapmasi zaten rahim boyunu kisaltiyor, benimkide oyle, kafasini dayamis, ittirip duruyor. Yatak istirahati cok iyi geliyor, doktorun ilac falan verdi dimi? Benim 32 mm di cok paniklemisti doktorum. Su an bi suru ilac ve istirahatle ayni kaldi. Insallah da boyle devam eder. Kasilmalarin yoksa cikabilir belki yukari, benim kasilmalarimda tam gecmedi, o yuzden cikmiyor. En son kilosu 1300 du, gelisimi normal dedi doktorum. Seninki ne kac olmus.Olsun tek sağlıklı olsunlar da. Bnm baştan boyle bi sıkıntı yoktu 1 haftadır var. Rahime çok yakınmis bnm de 3 mm kalmış neredeyse çok merak ediyorum yukarı çıktı mı diye kontrole 1 hafta var. Kilosu da az dedi bu sefer ilk kez. Snnki kaç kilo bu arada
10 gün önce 1050 g dedi. Rahime yakınlığı 28 mm ama dinlen dedi sadece erken olabilir dedi ciğer geliştirici iğne bile yapmadı. Kasılma da çok oluyor en az 5 6 kere günde.Rahime agzina basi yapmasi zaten rahim boyunu kisaltiyor, benimkide oyle, kafasini dayamis, ittirip duruyor. Yatak istirahati cok iyi geliyor, doktorun ilac falan verdi dimi? Benim 32 mm di cok paniklemisti doktorum. Su an bi suru ilac ve istirahatle ayni kaldi. Insallah da boyle devam eder. Kasilmalarin yoksa cikabilir belki yukari, benim kasilmalarimda tam gecmedi, o yuzden cikmiyor. En son kilosu 1300 du, gelisimi normal dedi doktorum. Seninki ne kac olmus.
Istirihat ve bol suya cok dikkat et canim. Yercekimine karsi savas bizimki malasef.
Canim seni kesinlikli panikletmek istemem, her doktorun yaklasimi farkli oluyor ama 30 mm alti riskli kabul ediliyor. Kesin yatak istirahati veriliyor, birde progesteron mutlaka baslaniyor, cunku rahimi kalinlastirdigi ve erken dogumu bi derecede olsa onledigi ispatlanmis. Kasilmalarda rahim agzini acabilecegi icin mumkun mertebe onlenmeye calisiliyor. Benim gunde en az 10 kez oluyordu, senin daha az anladigim. Ama en azindan magnezyum baslayabilirsin. Istersen baska doktorunda fikrini al, ben 2 doktora gidiyorum. Ikiside ayni seyi soyledi ve ayni ilaclari onayladi. Ciger gelisimi icin ignede yaptilar ama 25. Haftadaydi etkisinin kaldigini sanmiyorum artik. Bir sonraki kontrolde tekrar yaptirmayi sorcam.10 gün önce 1050 g dedi. Rahime yakınlığı 28 mm ama dinlen dedi sadece erken olabilir dedi ciğer geliştirici iğne bile yapmadı. Kasılma da çok oluyor en az 5 6 kere günde.
benim goncam dokunamıyor artık bizim kız çok ani hareket yaptığı için içi bir tuhaf oluyormuşbenımkı göreydi korkardıtüh yaa göremedı
Günaydın kızlar nasılsınız heyecan başladı bende 36 günümüz kaldı inşallah
Tabi şikayetler de arttı. Kendimi 1 ton hissediyorum
Pamuk yorgan al canim elyaf alma.battaniye de aldim ben.hangisini ortebilirsek artik.besigin guzel durmasi icin mecbur nevresim sericez zaten.eninde sonunda kullanir yorgani da :) ben english home dan aldim yorgan indirim vardi.. yorgancilar da cok gzl yapiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?