2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allah razi olsun tatlım,bebisin de ins zamaninda ya da en azindan 36 37den sonra gelsin :) yatmak zordur eminim,dha da dayanir ins kucugun

gece bu zamana kadar yasamadigim sertlikte tekmeler yedim benm bucurden. esime anlatiyom bak boyle boyle vurdu diyorum,kolumla yumruk hizlica yumruk atar gibi gostererek daha oncekiler neyms ki diyorum,o kadar acitti ki korktum diger tarafa dondum bebis unutsun die dedim ay adami da guldurdum gece gece,yaptigima da kendim de guldum gerci ha unuttu mu ? o anlik evet ama yarim saat sonra diger taradtan devam etti muhammed ali oglum yaa

Benim hafta basindan beri geceleri oyle sagda sisio duruyor. Gobek deligim icine gocuyor. Bazen agrili oluyor. Dr randevumda 2 hafta sonra daha mi erken gtmeliyim acaba korkulacak bisim
merak etmisgm ben de seni pek girmiyosun son zamanlarda. demek bebisinin yeni yeni halleriyle ugrasiyosun.. bence aklin kalmasin oyle devam ederse ara,hatta git . isinin adi ne bakcak tabi doktor

gecmis olsun aynen olmadi mi agri yapiyo oldugunda da agri yapiyo. ortasiniben de bulamadim bu isin Allah daha beterinden korusun vallaha

Günaydın arkadaşlar... Geçmiş olsun kızlar, Allah gercekten bizleri ve bebişlerimizi korusun... Sabh ben de gebe değilmişim gibi artistik bi dönüs yaptım yatakta, sol kasığıma ağrı girdi, geçti...

Olsun tek sağlıklı olsunlar da. Bnm baştan boyle bi sıkıntı yoktu 1 haftadır var. Rahime çok yakınmis bnm de 3 mm kalmış neredeyse çok merak ediyorum yukarı çıktı mı diye kontrole 1 hafta var. Kilosu da az dedi bu sefer ilk kez. Snnki kaç kilo bu arada

Ben Bi haftadır annemdeyim kızım tekmeleri çok sertleşti gelişine vuruyor... Babası geldi dun bizi almaya resmen Trip atıyo nazlanıyo o elini koyunca tekme atmıyo... Sonradan atmaya başladı... Acaba bebek hisseder mi ki böyle şeyleri...

Rahime agzina basi yapmasi zaten rahim boyunu kisaltiyor, benimkide oyle, kafasini dayamis, ittirip duruyor. Yatak istirahati cok iyi geliyor, doktorun ilac falan verdi dimi? Benim 32 mm di cok paniklemisti doktorum. Su an bi suru ilac ve istirahatle ayni kaldi. Insallah da boyle devam eder. Kasilmalarin yoksa cikabilir belki yukari, benim kasilmalarimda tam gecmedi, o yuzden cikmiyor. En son kilosu 1300 du, gelisimi normal dedi doktorum. Seninki ne kac olmus.
Istirihat ve bol suya cok dikkat et canim. Yercekimine karsi savas bizimki malasef.

10 gün önce 1050 g dedi. Rahime yakınlığı 28 mm ama dinlen dedi sadece erken olabilir dedi ciğer geliştirici iğne bile yapmadı. Kasılma da çok oluyor en az 5 6 kere günde.

10 gün önce 1050 g dedi. Rahime yakınlığı 28 mm ama dinlen dedi sadece erken olabilir dedi ciğer geliştirici iğne bile yapmadı. Kasılma da çok oluyor en az 5 6 kere günde.
Canim seni kesinlikli panikletmek istemem, her doktorun yaklasimi farkli oluyor ama 30 mm alti riskli kabul ediliyor. Kesin yatak istirahati veriliyor, birde progesteron mutlaka baslaniyor, cunku rahimi kalinlastirdigi ve erken dogumu bi derecede olsa onledigi ispatlanmis. Kasilmalarda rahim agzini acabilecegi icin mumkun mertebe onlenmeye calisiliyor. Benim gunde en az 10 kez oluyordu, senin daha az anladigim. Ama en azindan magnezyum baslayabilirsin. Istersen baska doktorunda fikrini al, ben 2 doktora gidiyorum. Ikiside ayni seyi soyledi ve ayni ilaclari onayladi. Ciger gelisimi icin ignede yaptilar ama 25. Haftadaydi etkisinin kaldigini sanmiyorum artik. Bir sonraki kontrolde tekrar yaptirmayi sorcam.

Sonunda ütünün başına oturdum hem de gözümü acar acmaz :)) minnik minnik içli dışlı ütüledim .biraz keyifli biraz yorucu neyseki eşim kanepeye oturcam sekilde ayarladı masasını da oturara k ütüledim.

Eklentiler

• 20151122_094307.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 115
  • 20151122_095322.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 118
kızlar dün karşı komşunun mevlütü vardı bebeği için iki aylık maaşaallah bebeği çok tatlı :) kimseyi tanımıyorum da çağırdı beni gittim çok iyi biri birbirimize gelip gidicez inş, bebeğini verdi kucağıma ama tırstım ya bişey olucak diye :) ama çokta heveslendim ya :) bu arada geceleri uyumak bana haram oldu :) akıntım vardı kızlar sarı yogundu çoktu yani, vajinal tablet verdi mantardır diye ama iyi geldi sanki , birde kızlar bebek için yan yatma yatağı var küçük bişey pratik ondan aldım ama iyi mi ettim acaba

canım ya battaniye yi direk mi örtüceksin yoksa kılıf olucak mı üzerinde

kızlar bişey sorcam, eğer benim inatcı bebeğim dönmezse suyum az diye sezeryan olucam, doktora sormadım unuttum ama sezeryan için yani belli olmaması için aslında az belli olması için estetik dikiş varmış, yapışkanmıymış neymiş öyle şeyler varmış onla ilgili bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…