- 15 Nisan 2009
- 872
- 558
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.601
yavrum tuzlama olayı öyle çok tuz konulmuyorki bir cimdik birşey atılıyor.Hadi hurmaya bisi demiyorum kitapta var da. Sakin tuzlatma. Gecen nette okudum bebekleri tuzlayinca vucut cok su kaybediomus ve allah korusun kayiplara sebep oluomus. Aman diyim.
Ben sezeryan oldum estetik dikiş yani ben bilmeden oldum....yine de bellikızlar bişey sorcam, eğer benim inatcı bebeğim dönmezse suyum az diye sezeryan olucam, doktora sormadım unuttum ama sezeryan için yani belli olmaması için aslında az belli olması için estetik dikiş varmış, yapışkanmıymış neymiş öyle şeyler varmış onla ilgili bilginiz var mı
yavrum tuzlama olayı öyle çok tuz konulmuyorki bir cimdik birşey atılıyor.
Ben sezeryan oldum estetik dikiş yani ben bilmeden oldum....yine de belli
geçmiş olsun yavrum az kaldı az daha sabırSagol canim gecti şükür bulanti kaldi o da zaten hic terketmedi nerdeyse beni
Evet o kadar çok belli değil.....ama en azından normal dikiş kadar belli değildir dimi canım
bizim sülalede tuzlanmayan yok.kokmasın diyesuya sanırımı biraz atılıp durulanıyormuş hemen dimi canım, kimisi tabi abartıyor tuz olayını, ama çok az katıp hemen durulayınca sanırım bişey olmuyor
Bende bugün kıyafetlerini yıkadım oğlusunSonunda ütünün başına oturdum hem de gözümü acar acmaz :)) minnik minnik içli dışlı ütüledim .biraz keyifli biraz yorucu neyseki eşim kanepeye oturcam sekilde ayarladı masasını da oturara k ütüledim.
bizim sülalede tuzlanmayan yok.kokmasın diyeben prematüre doğmuşum beni bile tuzlamışlar.tabi size kalmış bişey kimseye yap demem.
komşu olsaydık keşke karşılıklı yatardık canımız sıkılmazdıEvet canim malesef, 16. Haftaya kadar dusuk tehdidim vardi. 22. Haftadan sonrada erken dogum riskim basladi. Yata yata hamilelik geciriyorum. Kismet boyleymis. Benim tup bebek ve 3. Deneme ustelik. Insallah saglikla dogar vaktinde.
Senin nasil geciyor, iyisindir insallah. Butun hamilelere dilegim sorunsuz gebelik gecirmeleri, cok zor gercekten.
Bizde de tuzlarlar ya kayınvalidemden önce annem dıo zatenbizim sülalede tuzlanmayan yok.kokmasın diyeben prematüre doğmuşum beni bile tuzlamışlar.tabi size kalmış bişey kimseye yap demem.
valla kokan kadında çok kötü kokuyor arkadaştuz olayına sıcak bakıyorum ben ya, aşırıya kaçmadıktan sonra :) özellikle erkeklerin tuzlanması lazım :)))
duymuştum kuşak olayını ama neden yapıldığını bilmiyorum canımBizde de tuzlarlar ya kayınvalidemden önce annem dıo zatenbirde özellikle erkek cocuklarında bel boslugu olmasın die beline kusak gibi bişey sararlarms kayınvalidem sarcaz dıo bununla ilgili bi fikri olan var mı
valla kokan kadında çok kötü kokuyor arkadaş
ben kasılma olayını farketmiyorum.çünkü hamileliğin başından beri myomlardan dolayı var bende.şimdikilerde myomdanmı yoksa kasılmamı bilmiyorum.dün doktoruma gittim herşey iyiymiş.bal kabağım ilk defa yüzünü saklamadı burnunu ağzını herşeyini net gördük.ağzını açıp kapatıyordu minik kuşum.kalp atışını dinlemek için doktoru çok uğraştırdı.tekme attı durdu.doktorum bile hem sevdi hem güldü durdu bizimkinin hareketlerine.Doktorum bile artık korkum kalmadı senin bu haftaya gelmen bir mucize dedi.Rabbime şükürler olsunCanim seni kesinlikli panikletmek istemem, her doktorun yaklasimi farkli oluyor ama 30 mm alti riskli kabul ediliyor. Kesin yatak istirahati veriliyor, birde progesteron mutlaka baslaniyor, cunku rahimi kalinlastirdigi ve erken dogumu bi derecede olsa onledigi ispatlanmis. Kasilmalarda rahim agzini acabilecegi icin mumkun mertebe onlenmeye calisiliyor. Benim gunde en az 10 kez oluyordu, senin daha az anladigim. Ama en azindan magnezyum baslayabilirsin. Istersen baska doktorunda fikrini al, ben 2 doktora gidiyorum. Ikiside ayni seyi soyledi ve ayni ilaclari onayladi. Ciger gelisimi icin ignede yaptilar ama 25. Haftadaydi etkisinin kaldigini sanmiyorum artik. Bir sonraki kontrolde tekrar yaptirmayi sorcam.
Canım bende plasenta previa var. Rahim ağzının yarısını kapatmış o yüzden normal doğum yapamıyorum. Sağlıkla sıhhatle doğsun da önemli değil kısmet artık. Sen konuştun mu dr la doğum tarihi hakkındacanım normal doğum mu yoksa sezeryan mı düşünüyorsun
Zorlu bir süreç olmuş senin için. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinEvet canim malesef, 16. Haftaya kadar dusuk tehdidim vardi. 22. Haftadan sonrada erken dogum riskim basladi. Yata yata hamilelik geciriyorum. Kismet boyleymis. Benim tup bebek ve 3. Deneme ustelik. Insallah saglikla dogar vaktinde.
Senin nasil geciyor, iyisindir insallah. Butun hamilelere dilegim sorunsuz gebelik gecirmeleri, cok zor gercekten.
kolay gelsin canım hayırlı olur inşallahBugün biz de taşınıyoruz şimdi yeni eve doğru yolculuk......hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Canım ben de yakınım sana yalnız bırakmam merak etme bizim de 40 haftamız 21 ocakta doluyo gününü beklerse biz de ocak sonunu buluruz beraber takılırz buralardabi bakariz hepiniz dogurmussunuz aralik en gec ocak basinda. biz de normali beklersek bebis de beklerse taaa ocak sonuhatta belki subat basi siz de bbislerinizle ilgilencez die bizi unutursunuz burda oyh daraldim su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?