2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben sezeryan oldum estetik dikiş yani ben bilmeden oldum....yine de belli

suya sanırımı biraz atılıp durulanıyormuş hemen dimi canım, kimisi tabi abartıyor tuz olayını, ama çok az katıp hemen durulayınca sanırım bişey olmuyor
bizim sülalede tuzlanmayan yok.kokmasın diye ben prematüre doğmuşum beni bile tuzlamışlar.tabi size kalmış bişey kimseye yap demem.

Bende bugün kıyafetlerini yıkadım oğlusun ütü de yapmalıyım ama biraz daha beklesem mi acaba 31+5 teyz biz siz kaç haftalıksınız canm bi de içli dışlı derken iki yüzünden de mi ütüledin canım

komşu olsaydık keşke karşılıklı yatardık canımız sıkılmazdı

bizim sülalede tuzlanmayan yok.kokmasın diye ben prematüre doğmuşum beni bile tuzlamışlar.tabi size kalmış bişey kimseye yap demem.
Bizde de tuzlarlar ya kayınvalidemden önce annem dıo zaten birde özellikle erkek cocuklarında bel boslugu olmasın die beline kusak gibi bişey sararlarms kayınvalidem sarcaz dıo bununla ilgili bi fikri olan var mı

Bizde de tuzlarlar ya kayınvalidemden önce annem dıo zaten birde özellikle erkek cocuklarında bel boslugu olmasın die beline kusak gibi bişey sararlarms kayınvalidem sarcaz dıo bununla ilgili bi fikri olan var mı
duymuştum kuşak olayını ama neden yapıldığını bilmiyorum canım

ben kasılma olayını farketmiyorum.çünkü hamileliğin başından beri myomlardan dolayı var bende.şimdikilerde myomdanmı yoksa kasılmamı bilmiyorum.dün doktoruma gittim herşey iyiymiş.bal kabağım ilk defa yüzünü saklamadı burnunu ağzını herşeyini net gördük.ağzını açıp kapatıyordu minik kuşum.kalp atışını dinlemek için doktoru çok uğraştırdı.tekme attı durdu.doktorum bile hem sevdi hem güldü durdu bizimkinin hareketlerine.Doktorum bile artık korkum kalmadı senin bu haftaya gelmen bir mucize dedi.Rabbime şükürler olsun

canım normal doğum mu yoksa sezeryan mı düşünüyorsun
Canım bende plasenta previa var. Rahim ağzının yarısını kapatmış o yüzden normal doğum yapamıyorum. Sağlıkla sıhhatle doğsun da önemli değil kısmet artık. Sen konuştun mu dr la doğum tarihi hakkında

bi bakariz hepiniz dogurmussunuz aralik en gec ocak basinda. biz de normali beklersek bebis de beklerse taaa ocak sonu hatta belki subat basi siz de bbislerinizle ilgilencez die bizi unutursunuz burda oyh daraldim su an

Zorlu bir süreç olmuş senin için. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Bugün biz de taşınıyoruz şimdi yeni eve doğru yolculuk......hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
kolay gelsin canım hayırlı olur inşallah

bi bakariz hepiniz dogurmussunuz aralik en gec ocak basinda. biz de normali beklersek bebis de beklerse taaa ocak sonu hatta belki subat basi siz de bbislerinizle ilgilencez die bizi unutursunuz burda oyh daraldim su an
Canım ben de yakınım sana yalnız bırakmam merak etme bizim de 40 haftamız 21 ocakta doluyo gününü beklerse biz de ocak sonunu buluruz beraber takılırz buralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…