2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de aldım canım bence kullanışlı birşey

bi bakariz hepiniz dogurmussunuz aralik en gec ocak basinda. biz de normali beklersek bebis de beklerse taaa ocak sonu hatta belki subat basi siz de bbislerinizle ilgilencez die bizi unutursunuz burda oyh daraldim su an
Ahahah kıyamam sana daralma, merak etme o zaman da dertlenecek başka şeyler olacak. Onları yazar paylaşırız

kolay gelsin canım hayırlı olur inşallah

Canım ben de yakınım sana yalnız bırakmam merak etme bizim de 40 haftamız 21 ocakta doluyo gününü beklerse biz de ocak sonunu buluruz beraber takılırz buralarda

tabi dogan bebeleri gorup biz de erken davranmazsak dimi

Bende aldim reflu yatagi canim. hem egik hemde yan yatabilmesi icin. Battaniyeye de kilif dusunmedim.pelus degil zaten battaniyelerim.tulum gibi olan battaniyelerden almistim.kadife var birde ici pamuk dolu orgu var canim.gece uyurken onlardan orterim diye dusundum.

Ayyy kiyamam ona masallah, yuzunu gorunce insan cok seviniyor, hele o agiz hareketleri falan, uzun bi sure yuzunde gulucukler eksik olmuyor insanin. Ne guzel canim 34 haftayi gecince zaten bebek herseyini kendisi yapabiliyor. Kritik donemi atlatmissin, cok sukur. Darisi basima insallah.

Dimi ne guzel olurdu gecmisi pek okumadim ama anladigim seninde yata yata bebegini buyuten anneler grubundan oldugun Allah yardimcin olsun, sonunda mutluluk olsun insallah.
hep yatarak geçti.senin gibi benimde başlarda düşük tehlikesi 20.haftadan sonra erken doğum riskim var.Zaten ağrılardan dolayı gezinemiyorum.çok şükür bu zamana kadar geldik.artık kızımı alıp öyle gezerim. Sen nerede oturuyordun?

Bizde de tuzlarlar ya kayınvalidemden önce annem dıo zaten birde özellikle erkek cocuklarında bel boslugu olmasın die beline kusak gibi bişey sararlarms kayınvalidem sarcaz dıo bununla ilgili bi fikri olan var mı

ebebekten bel desteği gibi bişey almıştım ben o tarz bişey mi acaba?

kolay gelsin canım hayırlı olur inşallah

Canım ben de yakınım sana yalnız bırakmam merak etme bizim de 40 haftamız 21 ocakta doluyo gününü beklerse biz de ocak sonunu buluruz beraber takılırz buralarda

ben de sizdenim kızlar zamanımızı beklersek 22 ocak doğum tarihimiz.ocak sonu yani.ama doktor ocak girdikten sonra her an olabilir dedi

inşallah canım seninde az kalmış 30 haftayı görmüşsün.arkadaşımın kuzeni çocuk doktoru 32 haftayı tamamladımı gersi kolay oluyormuş.Tehlikeli dönem atlatılmıi oluyormuş

Ben 34 e gircem üzerimde yüktü ütüledim kurtuldum cunku git gide agırlasıyorum artık.agrılarım oluyo.evet önce tersinden sonra düzünden ütüledim . Minicikler biraz ugrastırıyo ama insan bebeğinin üzerinde düşündükce gaza gelip ütülüyo.sonra eşimle kendiminkileri ütüleyince onlarda kocaman gözüktüler gözüme:))

Benim kız da bu sabah 6 sularında karnımın sağından ve solundan tepindi synı anda.çok korktum
Netse ki bikaç saat sonra hareket etyi de rahstladım :)

alıntı yapmadım ama bebeği tuzlamakla ilgili şeyler yazanlar olmuş. aman deyip ne yaparsanız yapın engel olun yazık
benim eşimi de tuzlamışlar. her gün duş almak zorunda kalıyo, teri çok kokuyo ve cildi çok kuru. her fırsatta annesiyle halasına saygılarını sunuyo cahilliklerinin kurbanı olduk diye.
biz verniks tabakası zarar görmesin diye şampuan kullanmayalım, sık duş aldırmayalım telaşına düşerken minicik bebeğin cildini yakmalarına izin veremeyiz.
eşim bizzat yaşadığı için kaynanam öyle bi şeye kalkışsa bile karşı çıkar. biirr tek o konuda kafam rahat :)
bakalım başka ne konularda neler yaşıycam ben hiç bilmiyorum tabi. geceleri uykularım kaçıyo yemin ederim

kızlar 35.hafta da hamilelerimiz var ya ayyy yaklaştık resmen doğum yapan yok dimi bizim ocak annelerimizden :))
Olmasın olmasın vaktinde gelsin bebişler
30.haftaya kadar geçmiyodu zaman ama şimdi hızlı geçmeye başladı sanki.37 de filan gelse bebiş 5-6 haftam kalıyo .tırsıyorum arada :)

Ben dd yapıştırıyolar diye biliyorum

bana da hemsire gelcek 1 hafta,dogumdan sonraki ilk hafta yani ve pesin pesin dedi yani oyle geleneksel seyleri yapmayiz yapamayiz hurafe vs die. ben de tuzlama ballama vs yapmicam ya,o kadar yabancilar tuzlanmio da kokuyo mu ki

hehe bu da benden olsun. bnm kaynanam da ballarsiniz dedi allahim yarabbim o ne yaa dedim. esime de soyledi aklina yer etmis herhalde soruyo eve gelen gorevli kadina,ballama olayi nedir die. de get dedim yavvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…