- 21 Ekim 2015
- 1.020
- 1.238
- 48
- 49
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.621
Ben de aldım canım bence kullanışlı birşeykızlar dün karşı komşunun mevlütü vardı bebeği için iki aylık maaşaallah bebeği çok tatlı :) kimseyi tanımıyorum da çağırdı beni gittim çok iyi biri birbirimize gelip gidicez inş, bebeğini verdi kucağıma ama tırstım ya bişey olucak diye :) ama çokta heveslendim ya :) bu arada geceleri uyumak bana haram oldu :) akıntım vardı kızlar sarı yogundu çoktu yani, vajinal tablet verdi mantardır diye ama iyi geldi sanki , birde kızlar bebek için yan yatma yatağı var küçük bişey pratik ondan aldım ama iyi mi ettim acaba
Allah kolaylık versin canımBugün biz de taşınıyoruz şimdi yeni eve doğru yolculuk......hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Ahahah kıyamam sana daralma, merak etme o zaman da dertlenecek başka şeyler olacak. Onları yazar paylaşırızbi bakariz hepiniz dogurmussunuz aralik en gec ocak basinda. biz de normali beklersek bebis de beklerse taaa ocak sonuhatta belki subat basi siz de bbislerinizle ilgilencez die bizi unutursunuz burda oyh daraldim su an
kolay gelsin canım hayırlı olur inşallah
Canım ben de yakınım sana yalnız bırakmam merak etme bizim de 40 haftamız 21 ocakta doluyo gününü beklerse biz de ocak sonunu buluruz beraber takılırz buralarda
Ahahah kıyamam sana daralma, merak etme o zaman da dertlenecek başka şeyler olacak. Onları yazar paylaşırız
Dimi ne guzel olurdukomşu olsaydık keşke karşılıklı yatardık canımız sıkılmazdı
kızlar dün karşı komşunun mevlütü vardı bebeği için iki aylık maaşaallah bebeği çok tatlı :) kimseyi tanımıyorum da çağırdı beni gittim çok iyi biri birbirimize gelip gidicez inş, bebeğini verdi kucağıma ama tırstım ya bişey olucak diye :) ama çokta heveslendim ya :) bu arada geceleri uyumak bana haram oldu :) akıntım vardı kızlar sarı yogundu çoktu yani, vajinal tablet verdi mantardır diye ama iyi geldi sanki , birde kızlar bebek için yan yatma yatağı var küçük bişey pratik ondan aldım ama iyi mi ettim acaba
Ayyy kiyamam ona masallah, yuzunu gorunce insan cok seviniyor, hele o agiz hareketleri falan, uzun bi sure yuzunde gulucukler eksik olmuyor insanin. Ne guzel canim 34 haftayi gecince zaten bebek herseyini kendisi yapabiliyor. Kritik donemi atlatmissin, cok sukur. Darisi basima insallah.ben kasılma olayını farketmiyorum.çünkü hamileliğin başından beri myomlardan dolayı var bende.şimdikilerde myomdanmı yoksa kasılmamı bilmiyorum.dün doktoruma gittim herşey iyiymiş.bal kabağım ilk defa yüzünü saklamadı burnunu ağzını herşeyini net gördük.ağzını açıp kapatıyordu minik kuşum.kalp atışını dinlemek için doktoru çok uğraştırdı.tekme attı durdu.doktorum bile hem sevdi hem güldü durdu bizimkinin hareketlerine.Doktorum bile artık korkum kalmadı senin bu haftaya gelmen bir mucize dedi.Rabbime şükürler olsun
hep yatarak geçti.senin gibi benimde başlarda düşük tehlikesi 20.haftadan sonra erken doğum riskim var.Zaten ağrılardan dolayı gezinemiyorum.çok şükür bu zamana kadar geldik.artık kızımı alıp öyle gezerim. Sen nerede oturuyordun?Dimi ne guzel olurdugecmisi pek okumadim ama anladigim seninde yata yata bebegini buyuten anneler grubundan oldugun Allah yardimcin olsun, sonunda mutluluk olsun insallah.
Bizde de tuzlarlar ya kayınvalidemden önce annem dıo zatenbirde özellikle erkek cocuklarında bel boslugu olmasın die beline kusak gibi bişey sararlarms kayınvalidem sarcaz dıo bununla ilgili bi fikri olan var mı
kolay gelsin canım hayırlı olur inşallah
Canım ben de yakınım sana yalnız bırakmam merak etme bizim de 40 haftamız 21 ocakta doluyo gününü beklerse biz de ocak sonunu buluruz beraber takılırz buralarda
inşallah canım seninde az kalmış 30 haftayı görmüşsün.arkadaşımın kuzeni çocuk doktoru 32 haftayı tamamladımı gersi kolay oluyormuş.Tehlikeli dönem atlatılmıi oluyormuşAyyy kiyamam ona masallah, yuzunu gorunce insan cok seviniyor, hele o agiz hareketleri falan, uzun bi sure yuzunde gulucukler eksik olmuyor insanin. Ne guzel canim 34 haftayi gecince zaten bebek herseyini kendisi yapabiliyor. Kritik donemi atlatmissin, cok sukur. Darisi basima insallah.
Ben 34 e gircem üzerimde yüktü ütüledim kurtuldum cunku git gide agırlasıyorum artık.agrılarım oluyo.evet önce tersinden sonra düzünden ütüledim . Minicikler biraz ugrastırıyo ama insan bebeğinin üzerinde düşündükce gaza gelip ütülüyo.sonra eşimle kendiminkileri ütüleyince onlarda kocaman gözüktüler gözüme:))Bende bugün kıyafetlerini yıkadım oğlusunütü de yapmalıyım ama biraz daha beklesem mi acaba 31+5 teyz biz siz kaç haftalıksınız canm bi de içli dışlı derken iki yüzünden de mi ütüledin canım
Benim kız da bu sabah 6 sularında karnımın sağından ve solundan tepindi synı anda.çok korktumgece bu zamana kadar yasamadigim sertlikte tekmeler yedim benm bucurden. esime anlatiyom bak boyle boyle vurdu diyorum,kolumla yumruk hizlica yumruk atar gibi gostererekdaha oncekiler neyms ki diyorum,o kadar acitti ki korktum diger tarafa dondum bebis unutsun die dedim ay adami da guldurdum gece gece,yaptigima da kendim de guldum gerci ha unuttu mu ? o anlik evet ama yarim saat sonra diger taradtan devam etti muhammed ali oglum yaa
Olmasın olmasın vaktinde gelsin bebişlerkızlar 35.hafta da hamilelerimiz var ya ayyy yaklaştık resmen doğum yapan yok dimi bizim ocak annelerimizden :))
Ben dd yapıştırıyolar diye biliyorumkızlar bişey sorcam, eğer benim inatcı bebeğim dönmezse suyum az diye sezeryan olucam, doktora sormadım unuttum ama sezeryan için yani belli olmaması için aslında az belli olması için estetik dikiş varmış, yapışkanmıymış neymiş öyle şeyler varmış onla ilgili bilginiz var mı
Balık mı bu tuzlıycaz?yavrum tuzlama olayı öyle çok tuz konulmuyorki bir cimdik birşey atılıyor.
alıntı yapmadım ama bebeği tuzlamakla ilgili şeyler yazanlar olmuş. aman deyip ne yaparsanız yapın engel olun yazık
benim eşimi de tuzlamışlar. her gün duş almak zorunda kalıyo, teri çok kokuyo ve cildi çok kuru. her fırsatta annesiyle halasına saygılarını sunuyo cahilliklerinin kurbanı olduk diye.
biz verniks tabakası zarar görmesin diye şampuan kullanmayalım, sık duş aldırmayalım telaşına düşerken minicik bebeğin cildini yakmalarına izin veremeyiz.
eşim bizzat yaşadığı için kaynanam öyle bi şeye kalkışsa bile karşı çıkar. biirr tek o konuda kafam rahat :)
bakalım başka ne konularda neler yaşıycam ben hiç bilmiyorum tabi. geceleri uykularım kaçıyo yemin ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?