- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.641
ebebekten bel desteği gibi bişey almıştım ben o tarz bişey mi acaba?
ben de sizdenim kızlar zamanımızı beklersek 22 ocak doğum tarihimiz.ocak sonu yani.ama doktor ocak girdikten sonra her an olabilir dedi
ben kimseye tuzla çocuğunu demedim sadece suyun içine atılan miktarı söyledim.Konu açılmış söyledim.Abartılacak birşey değil.Yapmazsınız olur biter canımBalık mı bu tuzlıycaz?
Yapmayın etmeyin bu devirde !
Ayyy gece ayaklarim alev aliyor sankiiiKaç gecedir boynum göğsüm ateş basıyor.. Menopoza giren kadın gibi...üzerimi hiç örtemediğim gibi giyinmiyorumdaateş basması normalmiş hormonlardan ateşli olan var mı başka
:O onu karıştırmıyorum bile o kendimi bildim bileli var... İğrenç bişi.Ayyy gece ayaklarim alev aliyor sankiii
:O onu karıştırmıyorum bile o kendimi bildim bileli var... İğrenç bişi.
Gece kalkıp çok soğuk suyla yıkadım..
Ya bana çok oluo bu aralar o yamuluo karnım :) bide yürürken yaptığında adım atamıorun yaa..bebiş sol tarafa toplanmıs,diğer taraf boş
korktum.. ilk defa oldu
toplanma dedıgınız bu sanırım
dünden beri 3 kere oldu. daha önce de oluyordu ama bu sekılde degilYa bana çok oluo bu aralar o yamuluo karnım :) bide yürürken yaptığında adım atamıorun yaa..
korkutuyor aslındabenim goncam dokunamıyor artık bizim kız çok ani hareket yaptığı için içi bir tuhaf oluyormuş
Bende sendenim canım, Ocak sonu belki Şubat bile olabilirbi bakariz hepiniz dogurmussunuz aralik en gec ocak basinda. biz de normali beklersek bebis de beklerse taaa ocak sonuhatta belki subat basi siz de bbislerinizle ilgilencez die bizi unutursunuz burda oyh daraldim su an
bende uykum gelsın ıstemıyorumBenim hafta basindan beri geceleri agrili da oluyor. Uyuyamiyorum. Bu gcedede 3.15ten beri ayaktayim. Once wc sonra acikan karin. Toplanan oglus derken hic gece olsn istemiyorum
bazen ben bile yerimden sıçrıyorum. ama hoşumada gidiyor.korkutuyor aslında
yok öyle olmuyor diğer konulardan gördümbi bakariz hepiniz dogurmussunuz aralik en gec ocak basinda. biz de normali beklersek bebis de beklerse taaa ocak sonuhatta belki subat basi siz de bbislerinizle ilgilencez die bizi unutursunuz burda oyh daraldim su an
yerinden sıçramak hoşuna mı gidiyorbazen ben bile yerimden sıçrıyorum. ama hoşumada gidiyor.
evet çünkü iyi olduğunu anlıyorum malum sıkıntılı geçince can acıtan şeyler bile insanın hoşuna gidiyor. hareket ediyor o halde iyi durumda mantığı işteyerinden sıçramak hoşuna mı gidiyor
İki gündür yoğundum, hatta bebişimi de yormuşum hiç hareket etmeyip beni korkutmuştu sıpaselam anneler, napıyonuz?
aman ne sıkıcı günler bunlar yaa
bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?