- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.661
bulantılar başlayınca keyif de olmuyor maalesef.İki gündür yoğundum, hatta bebişimi de yormuşum hiç hareket etmeyip beni korkutmuştu sıpaşimdi de tüm gün yiyip yiyip uzanıyoruz dinleniyoruz, bir hareketli bugün çok şükür sen napiosun, niçin bunaldın
Of o bulantılar ya,bulantılar başlayınca keyif de olmuyor maalesef.
ohh ohh keyfınız yerınde
selam anneler, napıyonuz?
aman ne sıkıcı günler bunlar yaa
bunaldım
ben de hep dusunuyorum,ocagin ortasinda gelebilir yaniyani saglikliysa gelsin bence konusyom oglusla bak boyle boyle olabilir diye haha..ama cok hareketli ya masallah.40i gecirirse sasircam sahsn
bende youtubea classical music for babies in the womb yazıyorum çok güzel videolar çıkıo dinliyoz kızımla.brain development olanları tercih ediyom genelde...Kızlar bir arkadaşım önermişti, Raimond Lap 'in hamileler ve bebekler için müzikleri var,klasik müzik gibi ama biraz daha soft ve bebişler için uyarlanmış. Arkadaşım hamileliği boyunca dinlemiş, şimdi de bebek huysuzlanınca açıyor, bebiş susuyor dinliyor gördüm yani dünBugün dinledik oğluşla, çok sevdi bence, hareketliydi hep müzik olayına pek inanmazdım ama düşüncelerim değişti, sizi de çekeyim
Of o bulantılar ya,sen en çok çekenlerden birisin, Allah sabır versin tatlım ama en azından çıkarmıyorsun, bende bi de o var, bugün iiyim ama, acaba geçti mi son mu buldu bulantılar (bi umut işte, belki gerçekleşir )
İstersen bi doktorunu ara sor cnm ya..bide bi kaç gündür benim tuhaf sağ ve sol şişio göbek deliğimin olduğu yer göçük kalıo onu nasıl becerik anlamıorum ama bi tuhaf yaa..eşime söledim şimdi bu kasılmaymış die arasak mı doktoru dio hemen :)dünden beri 3 kere oldu. daha önce de oluyordu ama bu sekılde degil
Kaç gecedir boynum göğsüm ateş basıyor.. Menopoza giren kadın gibi...üzerimi hiç örtemediğim gibi giyinmiyorumdaateş basması normalmiş hormonlardan ateşli olan var mı başka
aynenbence de cok sıkıcıoynatacam yakinda galibaa zaman gecmiyor
sorsam da bişi değişecegını sanmıyorumİstersen bi doktorunu ara sor cnm ya..bide bi kaç gündür benim tuhaf sağ ve sol şişio göbek deliğimin olduğu yer göçük kalıo onu nasıl becerik anlamıorum ama bi tuhaf yaa..eşime söledim şimdi bu kasılmaymış die arasak mı doktoru dio hemen :)
benKaç gecedir boynum göğsüm ateş basıyor.. Menopoza giren kadın gibi...üzerimi hiç örtemediğim gibi giyinmiyorumdaateş basması normalmiş hormonlardan ateşli olan var mı başka
Vallaha super benimde hosuma gitti canim.birkacini dinledim.kizlar hemen harekete basladiKızlar bir arkadaşım önermişti, Raimond Lap 'in hamileler ve bebekler için müzikleri var,klasik müzik gibi ama biraz daha soft ve bebişler için uyarlanmış. Arkadaşım hamileliği boyunca dinlemiş, şimdi de bebek huysuzlanınca açıyor, bebiş susuyor dinliyor gördüm yani dünBugün dinledik oğluşla, çok sevdi bence, hareketliydi hep müzik olayına pek inanmazdım ama düşüncelerim değişti, sizi de çekeyim
Nst falan çektir diebilir belki..bende salı gtcem ztn nstye,haftayada randevum var oyüzden bekliom bakalım..sorsam da bişi değişecegını sanmıyorum
son haftalarda olabılıyormus.
enfeksıyondan desek, hap kullandım.
benım zaten yarısına kadar da cok zor gecmıstı. 22. hafataya kadar
Bende dinlemeye karar verdim artık,bende youtubea classical music for babies in the womb yazıyorum çok güzel videolar çıkıo dinliyoz kızımla.brain development olanları tercih ediyom genelde...
nts yı gecen gıttıgımde çektirdimNst falan çektir diebilir belki..bende salı gtcem ztn nstye,haftayada randevum var oyüzden bekliom bakalım..
Insallah canim, anali kizli gezersiniz. Bende hep oglusumla gezme hayalleri kuruyorum. Bu yatmalarin acisini cikaririz insallah bebislerle. Istanbulda oturuyorum ben, sen?hep yatarak geçti.senin gibi benimde başlarda düşük tehlikesi 20.haftadan sonra erken doğum riskim var.Zaten ağrılardan dolayı gezinemiyorum.çok şükür bu zamana kadar geldik.artık kızımı alıp öyle gezerim. Sen nerede oturuyordun?
Almakta yarar var demekki banada öyle geldi bebeğin daha rahat nefes alabilmesi için gerekliymiş.Bebek aspiratörü aldım çünkü yeni doğum yapan arkadaşım çok lazımoluyor hatta yedek uç al dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?