2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bir arkadaşım önermişti, Raimond Lap 'in hamileler ve bebekler için müzikleri var,klasik müzik gibi ama biraz daha soft ve bebişler için uyarlanmış. Arkadaşım hamileliği boyunca dinlemiş, şimdi de bebek huysuzlanınca açıyor, bebiş susuyor dinliyor gördüm yani dün Bugün dinledik oğluşla, çok sevdi bence, hareketliydi hep müzik olayına pek inanmazdım ama düşüncelerim değişti, sizi de çekeyim

ben de hep dusunuyorum,ocagin ortasinda gelebilir yani yani saglikliysa gelsin bence konusyom oglusla bak boyle boyle olabilir diye haha..ama cok hareketli ya masallah.40i gecirirse sasircam sahsn

hayırlı zamanlarda gelsinler inşallah canım.herşeyimiz hazır nasılsa. ben de 36.haftada doğmuşum anasına çekerse ocağı bile beklemez.bakalım kısmet artık.sağlıkla gelsinler de...

bende youtubea classical music for babies in the womb yazıyorum çok güzel videolar çıkıo dinliyoz kızımla.brain development olanları tercih ediyom genelde...

dünden beri 3 kere oldu. daha önce de oluyordu ama bu sekılde degil
İstersen bi doktorunu ara sor cnm ya..bide bi kaç gündür benim tuhaf sağ ve sol şişio göbek deliğimin olduğu yer göçük kalıo onu nasıl becerik anlamıorum ama bi tuhaf yaa..eşime söledim şimdi bu kasılmaymış die arasak mı doktoru dio hemen :)

sorsam da bişi değişecegını sanmıyorum
son haftalarda olabılıyormus.
enfeksıyondan desek, hap kullandım.
benım zaten yarısına kadar da cok zor gecmıstı. 22. hafataya kadar

Vallaha super benimde hosuma gitti canim.birkacini dinledim.kizlar hemen harekete basladi

sorsam da bişi değişecegını sanmıyorum
son haftalarda olabılıyormus.
enfeksıyondan desek, hap kullandım.
benım zaten yarısına kadar da cok zor gecmıstı. 22. hafataya kadar
Nst falan çektir diebilir belki..bende salı gtcem ztn nstye,haftayada randevum var oyüzden bekliom bakalım..

Insallah canim, anali kizli gezersiniz. Bende hep oglusumla gezme hayalleri kuruyorum. Bu yatmalarin acisini cikaririz insallah bebislerle. Istanbulda oturuyorum ben, sen?

Ayy oku oku yeni bitti valla :)
Biz kocişle yine kahvaltıya gittik sabah,snrada e-bebeğe uğradık..alt açma bezi aldık baby&me 10lu , depend aldım hasta bezi süper sanki iç çamaşırı gbi çok rahat görünüo burun aspiratörü aldım pembiş pembiş :) az öncede biberon ve emziklerini kaynattık,çantasını hazırlıorum yavaş yavaş çıkardık hepsini ortaya bi çantaya koyması kaldı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…