2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ebebekten bel desteği gibi bişey almıştım ben o tarz bişey mi acaba?

ben de sizdenim kızlar zamanımızı beklersek 22 ocak doğum tarihimiz.ocak sonu yani.ama doktor ocak girdikten sonra her an olabilir dedi
Bilmıorm ki canm kayınvalidem ben getrcem dıo bende tamam dedim be diyeym, birlikte bekleriz artk bebişlerimizi benm doktorumda 1 ocaktan sonra beklemeye basla dedi ama erkek cocuk gününü bekler dıolar ya kısmet artık, ultrason kontrollerınde son 3 seferdr 14 ocak cıkıo tahmini doğum tarihi bakalm ne zaman gelecek kerata

Amin inşalah cnm

Bu grupta Ankara da yaşayan anne adayları var mı arkadaşlar yeni taşındım doktor ve iyi bir hastane arayışı içindeyim :)
Doktor olarak Murat Sönmezer veya Cemil Kaya'yı önerebilirim. Hastane olayına ben de karar veremedim daha. Doktorumun çalıştığı birkaç hastane var. Onlara bakıcam..

merak etmisgm ben de seni pek girmiyosun son zamanlarda. demek bebisinin yeni yeni halleriyle ugrasiyosun.. bence aklin kalmasin oyle devam ederse ara,hatta git . isinin adi ne bakcak tabi doktor
Saol canim benim. Gecen 2 gun hic giremedim. Is yerine bi kiz alindi işi ogretiyorum. Nete pek giremiyorum girincede sayfaları ilerlemis gorunce okumuyorum :) e eve gelincede kosusturma icinde gecio bakamadm hic. Benimde oglan fena acitio tekmeleriyle. Buaralar costular yerleri daraldikca ye tekmeyi dio vuruo sipalar :)

kızlar 35.hafta da hamilelerimiz var ya ayyy yaklaştık resmen doğum yapan yok dimi bizim ocak annelerimizden :))
Bizzz meselaa :) gun yaklasio hem korku hem heyecann.. o yataklrdan bende alicam canm en azndan yan yatiomu die endise etmem korkuyorum cunku.

Bizde de tuzlarlar ya kayınvalidemden önce annem dıo zaten birde özellikle erkek cocuklarında bel boslugu olmasın die beline kusak gibi bişey sararlarms kayınvalidem sarcaz dıo bununla ilgili bi fikri olan var mı
Canim kv demde bisi getrmis belini sarariz dedi. Bide nette var bel tutma destegi die ondanda alicam. Kucaga filan alirken daha rahat oluomus. Kiz erkek farketmio bebeklerde ypilio benim bildigim

Doktor olarak Murat Sönmezer veya Cemil Kaya'yı önerebilirim. Hastane olayına ben de karar veremedim daha. Doktorumun çalıştığı birkaç hastane var. Onlara bakıcam..

Ankara yenimahalle deyim lokasyon olarak hastaneler çok ters yerlerde kalıyor.Bilmediğim bi yerde olunca seçmek de zor oluyor internetten araştırıyorum 30.haftadayım hamilelikte adam akıllı iyi bir hastane ve doktor bulmak şansa gibi..

bana da hemsire gelcek 1 hafta,dogumdan sonraki ilk hafta yani ve pesin pesin dedi yani oyle geleneksel seyleri yapmayiz yapamayiz hurafe vs die. ben de tuzlama ballama vs yapmicam ya,o kadar yabancilar tuzlanmio da kokuyo mu ki
valla beni tuzlayan falan olmamış çok şükür günlerce yıkanmasam kokmam, hatta doğru düzgün terlemem de yalnız sen hurma olayını internetten araştır, senin de kafana yatarsa gizliden uygula

valla beni tuzlayan falan olmamış çok şükür günlerce yıkanmasam kokmam, hatta doğru düzgün terlemem de yalnız sen hurma olayını internetten araştır, senin de kafana yatarsa gizliden uygula

onu da duymadim :) bakim bi ama sanmiyorum bise yapmicam bebise sanirm:) tek olcam zaten dogumdan sonra

Kızlar canım cok sıkkın az önce eşimle tartıstık evde deil zaten işte,nöbette. Oğlusumuzun ismine karar veremedik hala bi iki isim var aklımızda,ama az önce Emir olsun iste dedi bu bizim isimlerden biri deil gecen hafta kayınvalideme gittiğimizde p durmadan demişti Emir Güzel diye. Bende cok anlamlı bi isim deil dedm ama onun isteme nedeni annesi beğendi diye sonra tartıstık büyüdü konu evde yalnızım zaten cok canım sıkıldı ağladm biraz herseye aglıorm zaten şimdi de aradı bi kaç kez teli açmadım sizce ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…