- 3 Mart 2015
- 749
- 758
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.681
Bilmıorm ki canm kayınvalidem ben getrcem dıo bende tamam dedim be diyeym, birlikte bekleriz artk bebişlerimiziebebekten bel desteği gibi bişey almıştım ben o tarz bişey mi acaba?
ben de sizdenim kızlar zamanımızı beklersek 22 ocak doğum tarihimiz.ocak sonu yani.ama doktor ocak girdikten sonra her an olabilir dedi
Sağol cnmBayıldım harika bir fikir
bursada oturuyorum.eşimin işi için geldik.İstanbuldaydım ve çok özlüyorumInsallah canim, anali kizli gezersiniz. Bende hep oglusumla gezme hayalleri kuruyorum. Bu yatmalarin acisini cikaririz insallah bebislerle. Istanbulda oturuyorum ben, sen?
Amin inşalah cnmEvet canim malesef, 16. Haftaya kadar dusuk tehdidim vardi. 22. Haftadan sonrada erken dogum riskim basladi. Yata yata hamilelik geciriyorum. Kismet boyleymis. Benim tup bebek ve 3. Deneme ustelik. Insallah saglikla dogar vaktinde.
Senin nasil geciyor, iyisindir insallah. Butun hamilelere dilegim sorunsuz gebelik gecirmeleri, cok zor gercekten.
Doktor olarak Murat Sönmezer veya Cemil Kaya'yı önerebilirim. Hastane olayına ben de karar veremedim daha. Doktorumun çalıştığı birkaç hastane var. Onlara bakıcam..Bu grupta Ankara da yaşayan anne adayları var mı arkadaşlar yeni taşındım doktor ve iyi bir hastane arayışı içindeyim :)
Var cnm benim bildiğim iki kişi varkızlar 35.hafta da hamilelerimiz var ya ayyy yaklaştık resmen doğum yapan yok dimi bizim ocak annelerimizden :))
Canim ben koru hastanesi aylin anil arslana gidiyorm.Bu grupta Ankara da yaşayan anne adayları var mı arkadaşlar yeni taşındım doktor ve iyi bir hastane arayışı içindeyim :)
Saol canim benim. Gecen 2 gun hic giremedim. Is yerine bi kiz alindi işi ogretiyorum. Nete pek giremiyorum girincede sayfaları ilerlemis gorunce okumuyorum :) e eve gelincede kosusturma icinde gecio bakamadm hic. Benimde oglan fena acitio tekmeleriyle. Buaralar costular yerleri daraldikca ye tekmeyi dio vuruo sipalar :)merak etmisgm ben de seni pek girmiyosun son zamanlarda. demek bebisinin yeni yeni halleriyle ugrasiyosun.. bence aklin kalmasin oyle devam ederse ara,hatta git . isinin adi ne bakcak tabi doktor
Bizzz meselaa :) gun yaklasio hem korku hem heyecann.. o yataklrdan bende alicam canm en azndan yan yatiomu die endise etmem korkuyorum cunku.kızlar 35.hafta da hamilelerimiz var ya ayyy yaklaştık resmen doğum yapan yok dimi bizim ocak annelerimizden :))
Kiz int de baktm tuzun icine sokmuslardida ole mi acaba die dedim. Oyleyse biz bile piseriz tuzun icindeyavrum tuzlama olayı öyle çok tuz konulmuyorki bir cimdik birşey atılıyor.
Canim ben koru hastanesi aylin anil arslana gidiyorm.
Canim kv demde bisi getrmis belini sarariz dedi. Bide nette var bel tutma destegi die ondanda alicam. Kucaga filan alirken daha rahat oluomus. Kiz erkek farketmio bebeklerde ypilio benim bildigimBizde de tuzlarlar ya kayınvalidemden önce annem dıo zatenbirde özellikle erkek cocuklarında bel boslugu olmasın die beline kusak gibi bişey sararlarms kayınvalidem sarcaz dıo bununla ilgili bi fikri olan var mı
Doktor olarak Murat Sönmezer veya Cemil Kaya'yı önerebilirim. Hastane olayına ben de karar veremedim daha. Doktorumun çalıştığı birkaç hastane var. Onlara bakıcam..
Aynisi bendede var canim dun gece saydim uyanikken 10 kere oldu. Karnimn yanlari sisio gobek deligim gocup gidio :)Nst falan çektir diebilir belki..bende salı gtcem ztn nstye,haftayada randevum var oyüzden bekliom bakalım..
valla beni tuzlayan falan olmamış çok şükür günlerce yıkanmasam kokmam, hatta doğru düzgün terlemem debana da hemsire gelcek 1 hafta,dogumdan sonraki ilk hafta yani ve pesin pesin dedi yani oyle geleneksel seyleri yapmayiz yapamayiz hurafe vs die. ben de tuzlama ballama vs yapmicam ya,o kadar yabancilar tuzlanmio da kokuyo mu ki
Istanbulun degisik bir buyusu var gercekten ama Bursada cok guzel bi sehir ve cocuk buyutmek icin daha iyi bence. Istanbul bazen cok zorlastiriyor hayati.bursada oturuyorum.eşimin işi için geldik.İstanbuldaydım ve çok özlüyorum
valla beni tuzlayan falan olmamış çok şükür günlerce yıkanmasam kokmam, hatta doğru düzgün terlemem deyalnız sen hurma olayını internetten araştır, senin de kafana yatarsa gizliden uygula
Hadi yaa nie oluoki acaba :) sen ne zaman gitceksn doktora canım.?Aynisi bendede var canim dun gece saydim uyanikken 10 kere oldu. Karnimn yanlari sisio gobek deligim gocup gidio :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?