- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.701
Kızlar canım cok sıkkın az önce eşimle tartıstık evde deil zaten işte,nöbette. Oğlusumuzun ismine karar veremedik hala bi iki isim var aklımızda,ama az önce Emir olsun iste dedi bu bizim isimlerden biri deil gecen hafta kayınvalideme gittiğimizde p durmadan demişti Emir Güzel diye. Bende cok anlamlı bi isim deil dedm ama onun isteme nedeni annesi beğendi diye sonra tartıstık büyüdü konuevde yalnızım zaten cok canım sıkıldı ağladm biraz herseye aglıorm zaten şimdi de aradı bi kaç kez teli açmadım sizce ne yapmalıyım
Aynen siz bilirsiniz diyolar lafı gelince ama fikir beyan etmekten de geri durmuyolar etki altında bırakıyorlar zaten ailesine düskün esimhee seye burnunu sokarlar ya nefret ederim. ne haklari varsa ne yapmislarsa karisiyorlar. sen istemedgni soylemeye devam et umarim anlayisla karsilamaya baslar esin. bizm de bi isim belli ama onundeki isim net degil. ya babasinin ismi olcak ya baska bi tane. herkes karisiyo baski yapio biz istemioz aslinda ama esimin akli gel git. su an icin baska isimle çağırıyoruz bebegi ama bakalim umarm bnmki de son dk golu atmaz bana
abartmak bizim milletimizde olan bişey. Valla öyle yapan varmış demek ki.Kiz int de baktm tuzun icine sokmuslardida ole mi acaba die dedim. Oyleyse biz bile piseriz tuzun icinde
istanbul çok yorucu işe gitmek bile dert.ama orada doğdum büyüdüm ailem arkadaşlarım herkes orada .birdde hamilelik böyle zor geçince insan iyice bir özlüyor.ben üsküdardaydım memleket gibi geliyor çok özledim aylardır gidemiyorumIstanbulun degisik bir buyusu var gercekten ama Bursada cok guzel bi sehir ve cocuk buyutmek icin daha iyi bence. Istanbul bazen cok zorlastiriyor hayati.
Aynen siz bilirsiniz diyolar lafı gelince ama fikir beyan etmekten de geri durmuyolar etki altında bırakıyorlar zaten ailesine düskün esimilla koyalım demıo ama gösterdiğim tepkiye kızmıs annen istio diye söyluosun desm ordan büyüdü zaten sacma sapan yerlere cekıyormusum o kendi istediği için söylemiş sözde ben de ne istersen koy karışmıyorum dedim kapattım teli,önceleri bizde de kayınpeder ismi gündemdeydi o yüzden bi süre iaim araştırmadık şimdi o konu kapandı ama bu kez de kendi istedikleri olsn istiyolar
evet.. hele ilk beyaz örgü olan. bende bugün hazırından aldım. ama bu beyaz çok güzel.
Ayy canim evet o kotu olmus, boyle zor durumlarda sevdiklerinin yakin olmasi cok onemli. Donersiniz belki geri. Uskudar cok guzel bi yeristanbul çok yorucu işe gitmek bile dert.ama orada doğdum büyüdüm ailem arkadaşlarım herkes orada .birdde hamilelik böyle zor geçince insan iyice bir özlüyor.ben üsküdardaydım memleket gibi geliyor çok özledim aylardır gidemiyorum
Bana mag. İle birlikte kalsiyum da verdi.ve her gün süt içiyorum.hiç aprım olmadı öyle çok şükür :)Merhaba herkese. Benim el parmakların ve el bileklerinde inanılmaz bir ağrı oluyor ve kesintisiz sürekli bir ağrı. Aranızda böyle bir sorun yaşayan varmi doktor magnezyum verdi ama hiç bir etkisi yok. Bazen kimildatamiyorum bile o derece bir ağrı
Neee 35 hafta mi dediniz aaVar cnm benim bildiğim iki kişi var
Ben sütte iciyorum düzenli ama neden oldu bilmiyorum. Birde sadece el eklemleri ve bilmekte başka bir yerde ağrı yok anlamadım nedeniniBana mag. İle birlikte kalsiyum da verdi.ve her gün süt içiyorum.hiç aprım olmadı öyle çok şükür :)
Aynısı var benimde mrak etme :) yani üzülmeOff kızlar yaa benim cadı kızım alta baskı yapıo sürekli ve sanki aşağıda açılmalar oluo gbi hissediorum benn
Birde az önce gördüm ve şokk oldumm tam bacaklarımın bittiği yerde sağ ve solda çatlaklarım olmuşşş
geçmiş olsun.Ben sütte iciyorum düzenli ama neden oldu bilmiyorum. Birde sadece el eklemleri ve bilmekte başka bir yerde ağrı yok anlamadım nedenini
Teşekkürler yoğurtta yiyorum aslında beslenmem de iyi umarım doğumdan sonra geçer bu agrilar başka kimsede oluyordu acaba buda bana has heraldegeçmiş olsun.
yoğurt tavsiye ederim. sütten daha fazla kalsiyum içeriyormuş.
birde ben, eğer uht süt içiyorsanız tabi, onların pek işe yaradığını sanmıyorum. hem kursta ebede günlük pastorize süt için demişti.
yoğurtta yörükoğlunun köy tipi yoğurdu bence güzel. birde deva diye bir marka var. helal sertifikasıda var üstelik.
diğer hazır yoğurtlarada güvenmiyorum. annem evde yoğurt yapardı. dediğim markaların yoğurdu ev tipi yoğurda benziyor bana göre.
Canım bende plasenta previa var. Rahim ağzının yarısını kapatmış o yüzden normal doğum yapamıyorum. Sağlıkla sıhhatle doğsun da önemli değil kısmet artık. Sen konuştun mu dr la doğum tarihi hakkında
Ben de aldım canım bence kullanışlı birşey
Bende aldim reflu yatagi canim. hem egik hemde yan yatabilmesi icin. Battaniyeye de kilif dusunmedim.pelus degil zaten battaniyelerim.tulum gibi olan battaniyelerden almistim.kadife var birde ici pamuk dolu orgu var canim.gece uyurken onlardan orterim diye dusundum.
Olmasın olmasın vaktinde gelsin bebişler
30.haftaya kadar geçmiyodu zaman ama şimdi hızlı geçmeye başladı sanki.37 de filan gelse bebiş 5-6 haftam kalıyo .tırsıyorum arada :)
Var cnm benim bildiğim iki kişi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?