2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bikac damla Limon kasik ucuyla az seker ve azcik ilik su karisimini biliyorum ben bide.ama bu nar icin bikere mahsus yapiyomussun hic gazi olmuyomus.ama narda dogar dogmaz bebise zarari olurmu bilemiyorum

nar suyu bilimsel olarak kanıtlanmış diye okumuştum zararı yoktur bence

Basladinmi sonunda yikamaya.yikamam bisey degil utude gorucem seni.gerci esin yardimci olacakdi dimi sana

Çok doğru diyorsun o yuzden yeni doğan ünitesi olanlara bakıyorum birde yakın olsun evime istiyorum aramaya devam ediyorum. Devlet hastanesi de iyiymiş sanırım zübeyda hanım kadın doğum hastanesi ile ilgili bir bilgin var mı ?

Bir başladın pir başladın kız hepsini birden nasıl kurutucaksin

Medical park ta yeni doğan ünitesi var mıydı ?

yaa demek öyle
yok canım gün içinde 2 şer kere oldu
takıp altına alırım. eger o sekılde olursa soylerım doktoruma.
Evet takipte ol canim. O onemli biraeymis.... ben de cok.hareketli zannesiyordum.ilk.olmaya basladiginda... ama seninkinde sorun yoktur suan.tam.zamani vucudun doguma hazirlaniyor. Banyoda.dusu falan.direkt karnina tutma. Akip gitsin basindan.... su taneleride cok kasiyor.

Yok canim hic bir fikrimm.hayirlisi insallah memnun kalacagin biyer bulursun

Yalanci kasilmalarin baslamis canim. Saatte 3 4 kere.olursa doktoruna soylemen.gerekir. ona gore kasilma.onleyici ilac veriyorlar. Cunku cok.olursa dogumu baslatabiliyor.
Aaa öylemi canim. Benm surekli oluyor artik kasilmamiki bu yaa yarin dr unarayip sorayim bari cagrirsa erken giderim

Kizlar Allah nasip ederde 37 ci haftada dogururum insallah yaa.. Biraz bunaldım hamilelikten sanki, eski kendimi
Özledim
Bende ocağın ilk haftasında doğurmaktadır istiyorum ama zamanin çabuk geçmesini istiyorum bende aynı duygular içindeyim yaa bide şu doğum olayını da atlatmis olurum offf normale donmeeek

deme .....bende banyoya girince su görmesin bi hareket oluyordu bebede....ama sicak suda degil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…