- 24 Ekim 2015
- 1.248
- 2.046
- 48
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.761
Bikac damla Limon kasik ucuyla az seker ve azcik ilik su karisimini biliyorum ben bide.ama bu nar icin bikere mahsus yapiyomussun hic gazi olmuyomus.ama narda dogar dogmaz bebise zarari olurmu bilemiyorum
Basladinmi sonunda yikamaya.yikamam bisey degil utude gorucem seni.gerci esin yardimci olacakdi dimi sana3 kere makıne açtım
4. yıkanıyor
ama elde yıkama programında yıkıyorum yenı ve pamuklu oldukları için.
sonra da ayrı olarak durulayıp yıkıyorum.
durulama kısmına gecınce sırken atıyorum içine.
çok yoruldum :=) hep 4-5 parça ayrı yıkadım.
ama yoruldum. bunlar kurusun yenılere devam edıcem sonra :=)
Canim memnunum su anlik.ufak tefek kafaya takilan seyler oluyor ama genel olarak doktor rahatlatici sicak kanli.cogu zaman kendi doktorun sen oluyosun.renkli ultrason var.hastane de bebek yogun bakim unitesi falanda var.hastane arastirirken onlarada dikkat et.Allah korusun da kotuyude dusunup ona gore arastirmak lazim
Ama çok kötü görünüo yaacanım o kadar olucak artık nazar boncuğu onlar :)
Bir başladın pir başladın3 kere makıne açtım
4. yıkanıyor
ama elde yıkama programında yıkıyorum yenı ve pamuklu oldukları için.
sonra da ayrı olarak durulayıp yıkıyorum.
durulama kısmına gecınce sırken atıyorum içine.
çok yoruldum :=) hep 4-5 parça ayrı yıkadım.
ama yoruldum. bunlar kurusun yenılere devam edıcem sonra :=)
Su an çoğu sezaryan yapıştırma ile yapılıyor, dikiş alma derdi yok ama incecik bir çizgi gibi kalıyor genede..
Canim ben batikentte medical parkta ertan beye gidiyorum inanılmaz memnunum, sana da çok uzak değil, dene derim...
Ben de bugun ilk çatlagimi gördüm, kedi tirmalamis gibi kırmızı idi ama gün içinde soldu rengi... ilk başta moralim bozuldu ama sonradan aman tek derdim bu olsun dedim
Evet takipte ol canim. O onemli biraeymis.... ben de cok.hareketli zannesiyordum.ilk.olmaya basladiginda... ama seninkinde sorun yoktur suan.tam.zamani vucudun doguma hazirlaniyor. Banyoda.dusu falan.direkt karnina tutma. Akip gitsin basindan.... su taneleride cok kasiyor.yaa demek öyle
yok canım gün içinde 2 şer kere oldu
takıp altına alırım. eger o sekılde olursa soylerım doktoruma.
Yaaa yapacanmi peki dusunuyomusunnnar suyu bilimsel olarak kanıtlanmış diye okumuştum zararı yoktur bence
Yok canim hic bir fikrimm.hayirlisi insallah memnun kalacagin biyer bulursunÇok doğru diyorsun o yuzden yeni doğan ünitesi olanlara bakıyorum birde yakın olsun evime istiyorum aramaya devam ediyorum. Devlet hastanesi de iyiymiş sanırım zübeyda hanım kadın doğum hastanesi ile ilgili bir bilgin var mı ?
Eet cnm ama iç kısmındaBaldirlarin.ust kisminda mi? Benim de olnus hic anlamadim.hangi ara oldu... dunya kadar kremler.suruyorum. ama yok gene caktirmadan catlmis.(
Öle mi oluo cnm.. Bnm çok fazla oluo yaa bu aralar,salı günü gtcem doktoruma söliim bariYalanci kasilmalarin baslamis canim. Saatte 3 4 kere.olursa doktoruna soylemen.gerekir. ona gore kasilma.onleyici ilac veriyorlar. Cunku cok.olursa dogumu baslatabiliyor.
İyi gecelr canım bunlar iyi günlerimiz miş :) herkes öle diuo bana :)Bu saatte hala uyanık olduğuma inanamıorumm
Sızmak üzereim,ii geceler kızlarr
Bilmiyorum ki canimHadi yaa nie oluoki acaba :) sen ne zaman gitceksn doktora canım.?
Aaa öylemi canim. Benm surekli oluyor artik kasilmamiki bu yaa yarin dr unarayip sorayim bari cagrirsa erken giderimYalanci kasilmalarin baslamis canim. Saatte 3 4 kere.olursa doktoruna soylemen.gerekir. ona gore kasilma.onleyici ilac veriyorlar. Cunku cok.olursa dogumu baslatabiliyor.
Bu saatte hala uyanık olduğuma inanamıorumm
Sızmak üzereim,ii geceler kızlarr
Benimde orda var canimAma çok kötü görünüo yaaumarım daha fazla olmaz..
Bende ocağın ilk haftasında doğurmaktadır istiyorum ama zamanin çabuk geçmesini istiyorum bende aynı duygular içindeyim yaa bide şu doğum olayını da atlatmis olurum offf normale donmeeekKizlar Allah nasip ederde 37 ci haftada dogururum insallah yaa.. Biraz bunaldım hamilelikten sanki, eski kendimi
Özledim
Evet takipte ol canim. O onemli biraeymis.... ben de cok.hareketli zannesiyordum.ilk.olmaya basladiginda... ama seninkinde sorun yoktur suan.tam.zamani vucudun doguma hazirlaniyor. Banyoda.dusu falan.direkt karnina tutma. Akip gitsin basindan.... su taneleride cok kasiyor.
Evet takipte ol canim. O onemli biraeymis.... ben de cok.hareketli zannesiyordum.ilk.olmaya basladiginda... ama seninkinde sorun yoktur suan.tam.zamani vucudun doguma hazirlaniyor. Banyoda.dusu falan.direkt karnina tutma. Akip gitsin basindan.... su taneleride cok kasiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?