- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.881
yok almadım daha. ama dert degıl yaaemzik kutusu aldın mı peki paketi açtıktan ve kaynattıktan sonra nereye koyacan emziği?
Baktın tuhaf bakışlar altındasın hijyen de geçben bebekken emzik emememişim burnumla ağzım arası mesafe çok kısaymış nefes alamıyomuşum.içimde ukdedir alır almaz denedim çok güzel yaa utanmasam ben de emecem çocukla beraber
nasıl kalmıssa ıcınde artık
sende mı ondan aldın?
yalnız çocugun suratının yarını kaplıyor, anne memesıne en yakın emzık oldugu için sanırım
Puhahhahahahahkızz kocami uyandircaktim zor tuttum kendimi
Baktın tuhaf bakışlar altındasın hijyen de geç
Sorma bizim bu uyku iyice arsiz oldu zaten birde sabah erken kalkicam aile hekimine tsh kontrol var ins uyanirimaman uyansın biz de uyuyamıoz burda bak.benimki horul horul gidio valla
kutudan iki tane çıktı biri bana biri bebeğe zaten
Uyumaya niyetlensem biliyom ateş basacakSorma bizim bu uyku iyice arsiz oldu zaten birde sabah erken kalkicam aile hekimine tsh kontrol var ins uyanirim
Sorma bizim bu uyku iyice arsiz oldu zaten birde sabah erken kalkicam aile hekimine tsh kontrol var ins uyanirim
ben de onu düşünüyordum sanki uyuyabiliyorz da keşke şimdi uyuyunca dogum sonrasına birikim yapılabilseCocuklu anneler diyor bol bol uyuyun sonraaaaaa uyuyamayacaksiniz ama olmuyor işte
daha kullanamadık kı
Günaydın kızlargece ben çok fena bi ağrıya uyandım,gaz sancısı sandım ama değildi. Karnım çok sert,göbek deliğimin olduğu yer çıkacakmış gibi bi ağrı.. yatakta dönemedim çok gerildi karnım, bi de alt tarafım iğne batırıyorlar gibi oldu arada.. Şimdi sizin kasılma dediğiniz bu şey mi, yoksa ben bambaşka bişey mi yaşadım
Medical park ta yeni doğan ünitesi var mıydı ?
Aynen ya ben bilmiyorum sanki devrile devrile uyumayı, yeter ki uyuyayim diye girmediğim şekil yok ama yok tuvalet, ağrı, hazımsızlık, aclik olmuyor ki,,, sanki kendi başlarından geçmedi bu surec enteresan,,,Cocuklu anneler diyor bol bol uyuyun sonraaaaaa uyuyamayacaksiniz ama olmuyor işte
Demekki benimki farklı bişeybenim bildiğim kasılma biraz daha farklı oluyo ama bilemedim canım.bebek tek bir yerde top gibi toplanıyo böyle.iğne batırma gibi bişey oluo mu bilmiyorum ben de olmuo
birde yaz mevsiminde olsak.. vay halimize.. gerçi bende gündüz yok. kansızlıktan herhalde diyorum.ayy o sıcak basması beni mafetti dün gece canım ya, hani ateşli hasta olursun inlersin ya gece öyle inlemişim, eşim yazık gece uyuyamamış beni kontrol etmekten, uykusuz göreve gitti habire arıyor korktu heralde nasıl inlediysem :))
hazırı derken, kundak diye satılıyor ya onlardan. örme işi değil yani maalesef. ama görürsem hemen alırım. öyle güzel ki..Hazırını nerden aldın cnm ? Ben de çok istiyorum bundan. Bi benzerini geliyore.com da gördüm ama bu kadar güzel diildi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?