2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

nasıl kalmıssa ıcınde artık
sende mı ondan aldın?
yalnız çocugun suratının yarını kaplıyor, anne memesıne en yakın emzık oldugu için sanırım

yok ben bundan aldım yine avent.acceptance provence diyodu kesin kabul ediyomuş bebek ondan aldım.ama soothie de alırım belki.geçen bi video izledim soğudum soothieden.arkasındaki boşluk tehlikeliymiş kadın yanağına bi yapıştırıo çıkmıo kıpkırmızı oluo çekince de morarıo bak bulursam yollim videoyu sana

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-08-13-38-05.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 64
aman uyansın biz de uyuyamıoz burda bak.benimki horul horul gidio valla

kutudan iki tane çıktı biri bana biri bebeğe zaten
Sorma bizim bu uyku iyice arsiz oldu zaten birde sabah erken kalkicam aile hekimine tsh kontrol var ins uyanirim

Günaydın kızlar gece ben çok fena bi ağrıya uyandım,gaz sancısı sandım ama değildi. Karnım çok sert,göbek deliğimin olduğu yer çıkacakmış gibi bi ağrı.. yatakta dönemedim çok gerildi karnım, bi de alt tarafım iğne batırıyorlar gibi oldu arada.. Şimdi sizin kasılma dediğiniz bu şey mi, yoksa ben bambaşka bişey mi yaşadım

kızlar günaydın.. Dün eşimin ısrarları üzerine ailesine gittik... görümcelerim sadece hoşgeldin dediler .. bi daha da konuşmadık hep bi kaçıştılar çok ilginçtir ki kayınpeder de öyle davrandı ay nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm
bi tek kayınvalideyle oturduk öyle konuştuk..
sonra eşimin akrabaları geldi.. cahillerle uğraşmak gerçekten zor..( Dün 31+0 dım en son doktora gittiğimde bebek haftasına göre yaklaşık 10 12 gün önde çıkıyordu.. en son doktora gittiğimde 1500 küsürdü.. şimdi 2 kg yu geçmiştir.. )
bebeğin kg sordular.. En Son 1500 Dü dedim.. Bunlar başladı zaten çok kilo almadın bebek kedi yavrusu gibi küçücük çıkacak.. kendine bakmıyor musun bilmem ne.. yaw he dedim bir hamileye söylenebilecek en son sözler.. Hatta bi tanesi dedi ki ' doğum izni ne kadar ? bende 4 ay dedim ' ya çokmuş o sen 40 ını çıkar çalışmaya başla dedi '
kendimi tutamayıp oha dedim kredilerimiz çok yüksek diye kendilerinden para isteyeceğimizi mi düşünüyolar acaba bilemedim..
Sonra eşime kalk gidelim dedim sinirlendim artık.. sürekli eşimin ailesi kendi borçları olduğundan bahsediyolar.. Ben çok sıkılıyorum artık başka muhabbet yok.. En sonunda bi sizin borcunuz var zaten Allah yardım etsin dedim sonradan sustular..

kızlar bakın ne buldum doğuma kadar yapmayı düşünüyorum bunu.zararı olan da bişey değil sebze nasılsa.idrar yolu enfeksiyonu olanların limon suyu tüketmesi de iyiymiş.onu da yapıcam ama tansiyon düşük diye çok fazla içemem de fayda faydadır.bi de c vitamini almak gerekiyomuş bol bol haberiniz olsun

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-23-08-01-55-1.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 94

benim bildiğim kasılma biraz daha farklı oluyo ama bilemedim canım.bebek tek bir yerde top gibi toplanıyo böyle.iğne batırma gibi bişey oluo mu bilmiyorum ben de olmuo

Cocuklu anneler diyor bol bol uyuyun sonraaaaaa uyuyamayacaksiniz ama olmuyor işte
Aynen ya ben bilmiyorum sanki devrile devrile uyumayı, yeter ki uyuyayim diye girmediğim şekil yok ama yok tuvalet, ağrı, hazımsızlık, aclik olmuyor ki,,, sanki kendi başlarından geçmedi bu surec enteresan,,,

birde yaz mevsiminde olsak.. vay halimize.. gerçi bende gündüz yok. kansızlıktan herhalde diyorum.

Hazırını nerden aldın cnm ? Ben de çok istiyorum bundan. Bi benzerini geliyore.com da gördüm ama bu kadar güzel diildi...
hazırı derken, kundak diye satılıyor ya onlardan. örme işi değil yani maalesef. ama görürsem hemen alırım. öyle güzel ki..
ablama göstereceğim. eli çabuk ve beceriklidir. doğuma kadar bitirir yaparsa. bakalım :))

günaydın güzel anne adayları.
dün aldıklarımı makineye attım. deterjanı çok gelmiş. normal süresinin iki katı oldu hala yıkıyor. köpüklü bırakmamaya kararlı. akıllı makine canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…