2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim bildiğim kasılma biraz daha farklı oluyo ama bilemedim canım.bebek tek bir yerde top gibi toplanıyo böyle.iğne batırma gibi bişey oluo mu bilmiyorum ben de olmuo
Günaydın kızlar,cuma gunu bende çok rahatsızladım gece,hepinizin tarif ettiklerinden ortaya karışık yaşıyorum
aşağı tarafa iğne batması,basınçla beraber bacaklarını yürürken tonlarca yüklü hissetme,sağlı sollu gerilmeler vs.
Hatta bazen az daha çocuğun kafası çıktı çıkacak gibi hissediyorum Şurada 1.5 ayımız kaldı,ben normal karşılıyorum.
Bu hafta dr kontrolümüz var bakalım,bunları dillendireceğim,dr ne diyecek.Lütfen bu hafta kontrolu olanlarda sorarlarsa,bize yazsınlar
Yeri gelmişken siz soyleyınce aralık annelerıne girdim baktım,bunlarda şikayet mi Orada herkes bi yerinin ağrıyıp sızladıgından şikayetçi,kısacası bunlar iyi günlerimiz

canım bu İbrahim Saraçoğlunun kürü.
kendi sitesinden de bir bak uygulanışına bence. hamilelikte kullanması sakıncalı ise belirtiyor.

Bu besik 40*90 canim o yataklar kucuk gelir sanirim. Bos satiyolar yatagi ayri para zaten yatak demek icin bin sahit ister. Herhalde pamuk yaptiricam bende. 200 tl idi aldigimda dun gordum 250 tl yaziyodu fiyati.
Iyiymis fiyati pamukyatakta iyi olur canim olculerine gore yaptirisin normalde mobilyacilarda hazirini yani yatakli ve uyku setlisini 700-800 e satiyorlar

Kasilma ya butun karnin top gibi olup semsert olmasi seklinde oluyor yada rahim bi tarafta top gibi toplaniyor, oyle olunca karnin inanilmaz yamuk duruyor. Agri her zaman eslik etmeyebilir ama rahatsizlik hissi mutlaka oluyor. Karnina lastik baglamissinda birileri cekistiriyor gibi oluyor kasilma baslarken. Kasilma normal gebelikde olabilen bisey , suresi ve sıklıği onemli. 1 saatte 4 den fazla olmasi ve 30 sn den uzun surmesi tehlikeli. 22. Haftadan beri kasilan biri olarak tecrubelerim bunlar canim :) seninki gaz sancisina baglida olabilir.

Günaydın... Ben de anneme gönderdim resmi. Doğuma kadar yetiştirecek inşallah :) Beyaz olsun istedim. Düğmeleri de mavi olacak. Bitince paylaşırım...

cnim ilk kez bende olani tipatip tarif eden birini gordum. icim cekiliyor sanki benim de,dedigin gbi lastikle baglanmis da cekilio sanki. ztn karnimin sahiyla solu araso bildign tpeecik oluo.mben cok yasiorum da bu xmna kdr bise olmadi cok sukur ya bin sukur.. gelio yokluo gidio

Bende ilk baslarda deli gibi arastiriyordum kasilma ne demek, bebek hareketi mi yoksa kasilmami bu diye. Sonra yasadikca ogrendim, ogrenmemeyi tercih ederdim gerci :) canim benim erken dogum riskim var ve rahim agzindada kisalma oldugu icin kasilmami pek istemiyorlar. O yuzden ilac da kullaniyorum. Kisa sureli oluyor ve cok sık olmuyorsa normalmis zaten. Ama cok arttigini dusunursen doktoruna danis hemen. Erken dogum habercisi olabiliyor cunku Allah korusun. Vaktinde saglikla gelsinler insallah.

Onu bende yapacam canim hurmayi.narida o sıkıntıda aklıma gelirmi birine desem yaparmi bilemedim.ozamana kadar biraz daha arastirayim bari

Ben oturma odasina kurdurdum duzenegi oturur pozisyonda.biryanda tv izledim.sende oyle yap canim.zevkli oluyo tabi ben biranda bitsin diye hepsi birden yapmaya kalktim yorucu oldu sadece sonrasinda

Ben birkacgunde bir suruyorum kremi yaklasik 1 aydir.bundan sonra 2 gunde bir surerim dogum yapacagim haftada hergun.

İnşallah canım benim inşallah bi dönse keçi kızım aynı babasi

Canim uyku setinin yan korunaliklari ve yorgan yastigini yikiyormusun yoksa sadece kiliflarini mi yikiyorsun

Yoo biz manada vercez canım kaynanama ole planlamski hiç bi bebek de görmedim dio çocuk kokar hastahaneden gelir gelmez yikayalm baktım netten göbek kordonun zarar verebiliriz yıkamak minnak bebek ne kokcak o kendine baksın

Ck sevndm canım bende deneyeym ordaki doktorlar daha tecrübeli ama başka bise yaptın mi donmuyo zillim çünkü sadece sola mi yattin ben yatiom sola bazen uyurken duz yatiyom farketmeden karnım buyumediginden ck yüz üstü bile donebiliym bazen ama genelde sol suyum az dönmesi zormus ama dönsün istiyrm ck agritiyo hareketleri az doktor dio ayakları aşağıda rahmine oturmuş hareket edemiyo cadi

raporda 5-6cm yazıyordu canım sınırdaymış sanırım ama öyle kaldı daha da azalmadı havuç ve armutttan dolayı olabilir sanki canım
Benimkide 4 canım havuç armut yemeye çalıştım 4disim curuk ya aman kan revan içinde kaldım bidahada yiyemedim bebisiniz dönerse bana şöle kuzum ben şuan ayaklrmn altına bise koyup yatiyorum ve sadece 1kere emekledim ama donmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…