2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yoo biz manada vercez canım kaynanama ole planlamski hiç bi bebek de görmedim dio çocuk kokar hastahaneden gelir gelmez yikayalm baktım netten göbek kordonun zarar verebiliriz yıkamak minnak bebek ne kokcak o kendine baksın
Mama da veriliyo canim ama dr iyi yapmişsiniz sekerli su vermekle dedi. O da verilebilir.
Canim iki üc gun yikamamak lazim bi yerde okudumdu. Hemen yikanmaz tuz muz da ne alaka bebek cennet kokar zaten hic biseye gerek yok

Canım kaç kilo kacnci haftasndasn muz tuket ve erken doğum ihtimali bende de felaket vardı kızlar sagolsn bilirler ben 5cm açıkla haftalardr bekliom progestani aliydm iğne fln bebek ck küçük DİE almak istemiyordu doktor suyu az ters ona rağmen dayandm güçlü ol moralini bozma muzu eksik etme demir ilacı iciyosan o ishal yapıyı muz kabix dengeliyorlar kendilerini...valla anne kardlninda iyi dediklerinde ağızlarının payını veriom ben diom hasta mi biyerne bise oldu mu hareket etmiyo huzursz su bu diye dusunuyosn agridan zaten uyumuyosn o laflari hamileliği kolay gecene söyleyin diorm bebeği yasatalm diye neler cekiyoruz ben ona bakmaktan mi korkucam o iyi olsun tepemde gezsin canım kumsalim inş bebeislerimz iyi olcak canım benm

Mama da veriliyo canim ama dr iyi yapmişsiniz sekerli su vermekle dedi. O da verilebilir.
Canim iki üc gun yikamamak lazim bi yerde okudumdu. Hemen yikanmaz tuz muz da ne alaka bebek cennet kokar zaten hic biseye gerek yok
Ay sorma kuzum ya Allaha emanet diorum artık zaten bebisime mucize bebek diyolar diğer adı mucize mi olsa DİE dusunyrm inşallah sağlıklı olsn kızım hasta dogcak diye ck korkuyrm down sendromu yada eli kolu bise olarak Rabbim saglicakla dogurmayi kucagmza almayı nasip etsin insallah

ben dün itibariyle başladım canımm.. aslında ne göğüs var ne doluluk hissi ama başladım bakalım :)

selam kızlar,
haftasonu doktor randevumuz vardı.Doktor artık sancılar gelir ve 10 dk da bi sık sık olursa hemen gel dedi.bugünde bebişim inanılmaz hareketli.doktor sancıyı şöyle tarif etti bebek bir yere toplanacak ve bunu hissedeceksin dedi.bugün bu tarz şeyler sabahtan beri oluyor ancak acı yok.sancı ağrılı bişeydir dimi bu durumda gitmeme gerek var mı?

ben başlamıcam doğumdan önce krem. doğumdan sonra bile bana tuhaf geliyor.bebek emcek orayı kremli kremi ıyy..dr a sorcam. göğüs pedi yerine kalkanı mı alıcaksın kesin? avent iyidir herhalde..

mrb cnm kaçıncı haftadasın ki öyle dedi? erken doğum riskin mi var? bana hiç böyle şeylerden bahsetmedi dr um. bende yok sancı ve toplanma. ama çok hareketli dedğin gibi çarpınca acıtıyor.

İlk başlangıç kasılmaları sancılı değil canım. Hatta farketmeyebilirsin bile. ama vücudunu iyi tanıyor ve dinliyorsan şöyle tarif edeyim, aşağı yukarı 20 dakikada bir karnın kasılacak, sertleşme 20-30 saniye sürüp geçecek. Her insana göre farklı olabiliyor tabi. Ben akşam üzeri 6 gibi kasılmaları farketmiştim, hiç sancılı değildi, 5 saat sonra 11 gibi biraz daha sert hissetmeye başlayıp hastaneye gittim. Ama o ağrılı dedikleri sancılar gece 1'den sonra başladı. Kasılmaların başladığını nasıl anladım dersen, NST'ye girmiştim yarım saatlik, oradaki yükselmeleri takip ettim, o yükseldiği sırada karnım da sertleşiyordu. NST'ye girmeseydim belki de sancılı kasılmalar başlayınca farkederdim bilemiyorum.

Ne çektin kızım sen de şu kocanın ailesinden

Canim uyku setinin yan korunaliklari ve yorgan yastigini yikiyormusun yoksa sadece kiliflarini mi yikiyorsun
Ben hepsini yıkadım cnm nasıl olsa korumaliklar da silikon yumuşacık bozulma olmadı yorganida yıkadım yastığı yikamadim onu boncuk silikonla yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…