- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.921
Ah beni dinlemez ki canım kimseyi dinlemez o kafasna koyunca yaparHadi hurmaya bisi demiyorum kitapta var da. Sakin tuzlatma. Gecen nette okudum bebekleri tuzlayinca vucut cok su kaybediomus ve allah korusun kayiplara sebep oluomus. Aman diyim.
Mama da veriliyo canim ama dr iyi yapmişsiniz sekerli su vermekle dedi. O da verilebilir.Yoo biz manada vercez canım kaynanama ole planlamski hiç bi bebek de görmedim dio çocuk kokar hastahaneden gelir gelmez yikayalm baktım netten göbek kordonun zarar verebiliriz yıkamak minnak bebek ne kokcak o kendine baksın
Canım kaç kilo kacnci haftasndasn muz tuket ve erken doğum ihtimali bende de felaket vardı kızlar sagolsn bilirler ben 5cm açıkla haftalardr bekliom progestani aliydm iğne fln bebek ck küçük DİE almak istemiyordu doktor suyu az ters ona rağmen dayandm güçlü ol moralini bozma muzu eksik etme demir ilacı iciyosan o ishal yapıyı muz kabix dengeliyorlar kendilerini...valla anne kardlninda iyi dediklerinde ağızlarının payını veriom ben diom hasta mi biyerne bise oldu mu hareket etmiyo huzursz su bu diye dusunuyosn agridan zaten uyumuyosn o laflari hamileliği kolay gecene söyleyin diorm bebeği yasatalm diye neler cekiyoruz ben ona bakmaktan mi korkucam o iyi olsun tepemde gezsin canım kumsalim inş bebeislerimz iyi olcak canım benmBenim bebiş haftasına göre kilosu düşük. Doktor gelişim geriligi var dedi ve erken dogum olma ihtimalinden söz etti. Iki gun akciğer gelistirici iğneden vurundum. Bebis eskisi kadar hareketli değil. (İgneden olmustur umarım)
Bekliyoruz bakalım.. hayırlısı...
Ay sorma kuzum ya Allaha emanet diorum artık zaten bebisime mucize bebek diyolar diğer adı mucize mi olsa DİE dusunyrm inşallah sağlıklı olsn kızım hasta dogcak diye ck korkuyrm down sendromu yada eli kolu bise olarak Rabbim saglicakla dogurmayi kucagmza almayı nasip etsin insallahMama da veriliyo canim ama dr iyi yapmişsiniz sekerli su vermekle dedi. O da verilebilir.
Canim iki üc gun yikamamak lazim bi yerde okudumdu. Hemen yikanmaz tuz muz da ne alaka bebek cennet kokar zaten hic biseye gerek yok
ben yarın gidicem gittiğimde soraım bakalım hepinizi aydınlatayım :)Bilmiyorum ki canim
5inde gidicem kismetse
aynen canım banada öle sölüolar uyuyabildiğin kadar uyu diolar bende öle yapmaya çalışlıorum :)İyi gecelr canım bunlar iyi günlerimiz miş :) herkes öle diuo bana :)
Canım bebeği döndürmeyi ve suyu az olmasında sorar msn belki doktorun fikir verirben yarın gidicem gittiğimde soraım bakalım hepinizi aydınlatayım :)
hadi yaa ben normalde 9da sızıorum bgn misafirim vardı da zor dayandım :) bide gündüzde uyudum birazcık :)iyi gecelerbiz cook gec uyuyoruz malesef.. o da dalabilirsek :)
ayy çok sinir oldum ama yaaBenimde orda var canim
ben dün itibariyle başladım canımm.. aslında ne göğüs var ne doluluk hissi ama başladım bakalım :)lansinoh göğüs ucu kremi kullanmaya ne zaman başlayacaksınız ya da başladınız mı?
bi de göğüs kalkanı aldınız mı? avent almayı düşünüyorum ama emin de olamıyorum. internetten alışveriş yapıyorum ama görmeden almak da zor oluyor
ben başlamıcam doğumdan önce krem. doğumdan sonra bile bana tuhaf geliyor.bebek emcek orayı kremli kremi ıyy..dr a sorcam. göğüs pedi yerine kalkanı mı alıcaksın kesin? avent iyidir herhalde..lansinoh göğüs ucu kremi kullanmaya ne zaman başlayacaksınız ya da başladınız mı?
bi de göğüs kalkanı aldınız mı? avent almayı düşünüyorum ama emin de olamıyorum. internetten alışveriş yapıyorum ama görmeden almak da zor oluyor
selam kızlar,
haftasonu doktor randevumuz vardı.Doktor artık sancılar gelir ve 10 dk da bi sık sık olursa hemen gel dedi.bugünde bebişim inanılmaz hareketli.doktor sancıyı şöyle tarif etti bebek bir yere toplanacak ve bunu hissedeceksin dedi.bugün bu tarz şeyler sabahtan beri oluyor ancak acı yok.sancı ağrılı bişeydir dimi bu durumda gitmeme gerek var mı?
ayy ben onu yıkamadım yaa :)yan yatıs yastıgının kılıfı cıkıyormus
ona sevındım
çıkmasaydı öyle atacaktım makıneye
Bende uyuyabildiğim kadar uyuyorum :) belki kızımda bana çeker uykucu olur diyorum :)aynen canım banada öle sölüolar uyuyabildiğin kadar uyu diolar bende öle yapmaya çalışlıorum :)
İlk başlangıç kasılmaları sancılı değil canım. Hatta farketmeyebilirsin bile. ama vücudunu iyi tanıyor ve dinliyorsan şöyle tarif edeyim, aşağı yukarı 20 dakikada bir karnın kasılacak, sertleşme 20-30 saniye sürüp geçecek. Her insana göre farklı olabiliyor tabi. Ben akşam üzeri 6 gibi kasılmaları farketmiştim, hiç sancılı değildi, 5 saat sonra 11 gibi biraz daha sert hissetmeye başlayıp hastaneye gittim. Ama o ağrılı dedikleri sancılar gece 1'den sonra başladı. Kasılmaların başladığını nasıl anladım dersen, NST'ye girmiştim yarım saatlik, oradaki yükselmeleri takip ettim, o yükseldiği sırada karnım da sertleşiyordu. NST'ye girmeseydim belki de sancılı kasılmalar başlayınca farkederdim bilemiyorum.selam kızlar,
haftasonu doktor randevumuz vardı.Doktor artık sancılar gelir ve 10 dk da bi sık sık olursa hemen gel dedi.bugünde bebişim inanılmaz hareketli.doktor sancıyı şöyle tarif etti bebek bir yere toplanacak ve bunu hissedeceksin dedi.bugün bu tarz şeyler sabahtan beri oluyor ancak acı yok.sancı ağrılı bişeydir dimi bu durumda gitmeme gerek var mı?
Ne çektin kızım sen de şu kocanın ailesindenkızlar günaydın.. Dün eşimin ısrarları üzerine ailesine gittik... görümcelerim sadece hoşgeldin dediler .. bi daha da konuşmadık hep bi kaçıştılarçok ilginçtir ki kayınpeder de öyle davrandı ay nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm
bi tek kayınvalideyle oturduk öyle konuştuk..
sonra eşimin akrabaları geldi.. cahillerle uğraşmak gerçekten zor..( Dün 31+0 dım en son doktora gittiğimde bebek haftasına göre yaklaşık 10 12 gün önde çıkıyordu.. en son doktora gittiğimde 1500 küsürdü.. şimdi 2 kg yu geçmiştir.. )
bebeğin kg sordular.. En Son 1500 Dü dedim.. Bunlar başladı zaten çok kilo almadın bebek kedi yavrusu gibi küçücük çıkacak.. kendine bakmıyor musun bilmem ne.. yaw he dedimbir hamileye söylenebilecek en son sözler.. Hatta bi tanesi dedi ki ' doğum izni ne kadar ? bende 4 ay dedim ' ya çokmuş o sen 40 ını çıkar çalışmaya başla dedi '
kendimi tutamayıp oha dedimkredilerimiz çok yüksek diye kendilerinden para isteyeceğimizi mi düşünüyolar acaba bilemedim..
Sonra eşime kalk gidelim dedim sinirlendim artık.. sürekli eşimin ailesi kendi borçları olduğundan bahsediyolar.. Ben çok sıkılıyorum artık başka muhabbet yok.. En sonunda bi sizin borcunuz var zaten Allah yardım etsin dedim sonradan sustular..
öldürsem kaç yıl yerim acabaNe çektin kızım sen de şu kocanın ailesinden
Ben hepsini yıkadım cnm nasıl olsa korumaliklar da silikon yumuşacık bozulma olmadı yorganida yıkadım yastığı yikamadim onu boncuk silikonla yaptırdımCanim uyku setinin yan korunaliklari ve yorgan yastigini yikiyormusun yoksa sadece kiliflarini mi yikiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?