- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
- 248
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.841
Yorganı hatta küçük yastığı vardı onu bile attım.. Cibinliğimiz yok canım o yüzden bilemicem :))Evet bende temizlikten önce yaptığıma pişman oldum ama dolabını tekrar temizler içine koyarım şimdi sermem sanırımsağol canım.. benim bebek odasında sandığım duruyor onu depoya kaldırtacam eşime odayı iyice temizledikten sonra yıkayacam uyku setini.. peki yorgan ve cibinliği de attın mı
serme cnm tozlanmasın.. Hatta ben hastaneden geldikten sonra sermeyi düşünüyorumYorganı hatta küçük yastığı vardı onu bile attım.. Cibinliğimiz yok canım o yüzden bilemicem :))Evet bende temizlikten önce yaptığıma pişman oldum ama dolabını tekrar temizler içine koyarım şimdi sermem sanırım
benim evdeyken oluyor özellikle yataktayken.. ama işe gelince birşey yok o yüzden 37. ye kadar çalışacam yoksa benim evde olmayan hastalıklarım çıkarGünaydın kızlar kasıklarım cok agrıyor yürüyünceyataktan kalktım iki adım atmakta zorlandım bir de işe git şimdi
Aynen canım, Sadece çekmecelerini yerleştiririm sanırım, hafta sonu ütü, beşik ve dolap temizliğini bitirebilirsem :))) Ayy birde kapı süsü için malzeme alıcam hangi birisini yapıcaksam bir an önce ortadan kalksın istiyorumserme cnm tozlanmasın.. Hatta ben hastaneden geldikten sonra sermeyi düşünüyorumçünkü şimdilik yanımda yatacağı minnak bi beşiği var
canım yorganı bende sorcaktım sizlere 30 derece elde yıkama programında yıkasam bozulurmu acaba. bi keresinde yastık yıkamıştım toplandı kaldı cesaret edemedim.Günaydın canım, dün akşam uyku setini yan korumalıkları yıkattım... 2 postada anca yıkandı, hatta 3 bile olabilirmiş çünkü çok doldurduğum için deterjan kalıntıları kalmış, ekstra durulamada yaptırmak lazım ayrıca.. Onun dışında deforme olmadı çok şükür ki... 40 derecede, 600 devirde, yorgan programında 1,5 saat yıkattım... 30 derecesi yoktu ama bişey olmadı :)
ver tatlım idrarda doktorum sıkı sıkı tembih etti bu aralar idrarda protein kacagı olabiliyormuş Allah korusun.ben de nst ye gircem dün sıra vardı beklemek istemedim , sonucları da bugun göstercem ilk defa nst ye gircem heyecanlıyım :)) zaten sancı falan yok . bebeğin kalp ve hareketleri için bakıcak sanırım.tombik olcak sanırım seninki :) boyunu soruoırum hep sölemio ama yaptığımız yöntem doğrumu onu sorcam bakalım :)
en son fl yi ölçüodu kemiğini yani eşim dediki heh flyi ölçtünüz boyunu bulabiliriz dedi doktorumda ooo sen çözmüşsün işi hocam dedi :)
ya benim göğsümün hemen altı dolu deil öle ama hep öleydi ztn doktora sorduğumda da senin boyun uzun oradaki alan geniş oyüzden demişti bilmiorum artık :)
bidahaki randevum salı günü o zaman bakıcak boy kilosuna bakalım ne çıkcak haber veririm sana canım..
ben kan ilk hamile olduğumda verdim idrar vermedim hiç.. ama salı günü sabah saülık ocağüına gidip vericem
kaynanam minnak beşiğin içine pamuk yatak yapmış.. hemen yapmışsın gözlerim yaşardı ben 4-5 aysonra yaparsın diye bekliyordum dedimcevap veremedi.. sonra ağrıların var mı dedi.. bende abartarak olmaz mı her gün ağlıyorum resmen ağrılardan dedim.. o zaman işten ayrıl buraya gel ben sana bakarım dedi.. gelmem oraya benim evim var illa bakmak istiyorsan buraya gel dedim . yine cevap yok.. pişman değilim
Canım yorgan dikişliyse yani onu tutan bişeyler varsa sorun olmaz diye düşünüyorum... Çünkü dikişler olmasaydı dediğin gibi toplanma ihtimali olabilirdi, ama yıkattım bişey olmamış... Küçük önemsiz bi yastık vardı onu da yıkattım onda dikiş olmadığı için toplanır gibi olmuş ama kuruyunca kendini salar büyük ihtimal diye düşünüyorum... Valla bende korka korka yıkattım, makine sıktıkça koştum koştum baktım neler oluyor acaba diye, çünkü eşim ne var sanki yıkatma falan dedi şimdi ona inat birde kötü olursa yandığımın resmidir dedim olmadı Allahtan :)))canım yorganı bende sorcaktım sizlere 30 derece elde yıkama programında yıkasam bozulurmu acaba. bi keresinde yastık yıkamıştım toplandı kaldı cesaret edemedim.
onlar hakediyo bende söylüyorumcesur yürek :))) tebrikler...
Hissedilir kesin biraz sancı biraz dalgalanmalar falan dedi. Ne güzel dönmüş senin ki
kaynanam minnak beşiğin içine pamuk yatak yapmış.. hemen yapmışsın gözlerim yaşardı ben 4-5 aysonra yaparsın diye bekliyordum dedimcevap veremedi.. sonra ağrıların var mı dedi.. bende abartarak olmaz mı her gün ağlıyorum resmen ağrılardan dedim.. o zaman işten ayrıl buraya gel ben sana bakarım dedi.. gelmem oraya benim evim var illa bakmak istiyorsan buraya gel dedim . yine cevap yok.. pişman değilim
Canım o hatalarını bildiği için cevap veremiyor..Iyilikte yaramiyor simdikilere
Haftada 200-250 gr alır bundan sonra dedi cnm. Ama çok iri olcak demedi yolunda gözüküyor dedi normal dedi. Ben de vok büyük doguramam gb ilk dogum olunca ıkınamam korkarım bişeu olur sanıyorum. Bi taraftanda allah kolaylık veriyodur normali o diye düşünüyorum. Hamile kaldıgımdan beri dogum telaşı ve korkusu var tabi. Daha önce hiç ameliyat hastane vs işim olmamıştı. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Seninkinin masallahi var canim hareket konusunda, benim cok hareketli degil Allah'tan. Yoksa cikip giderdi herhalde asagilarda oynamaktan :)kiyamam cnmm cok acitiyo demek.. ama her pozisyon farkli aci veriyor galiba,benimki gobegim ve ust kismini cok seviyor 3saattir uyanigim ve o da uyanik.. icerde dokunmadik tekmelemedik yer kalmadiozellikle gobegimle oyle bi ugrasio ki nefesimi kesiyo..hepsi ayi ayrı demek ki..
Hmmm hatunda centik cok deseneCanım o hatalarını bildiği için cevap veremiyor..onlar ortayı açıyo bende golü atıyorum napim
Canim bizim ki 80x130 yan korumalarin sungerleri tek tek sigdi makinaya dort posta da bitirdim anca sigdi bizede mobilya aldigimiz yer verdi canim insallah sende rahat bir sekilde halledersin[/QUOTE]Canım 70*130 değil mi yinede ölçüleri belki kalitesi iyidir o yüzden de anca sığıyor olabilir. gerçi bende hiç denemedim bizede beşikle beraber verdiler ama bakalım benimki sığacak mı :))) Bizim burda güneş yok mecburen evin için kurutucam birde zaten çalışıyorum akşama anca gidiyorum başında nöbet tutmam lazım
bakalım artık ne kadar sürecekHmmm hatunda centik cok deseneiyi ki degismis ama.. umarim uzun surer
Ben de aynı durumdayımbenimde aynı hatta altıma isedim saniyorum bazen pijama islaniyo o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?