2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım yıkamadan olmaz ya benimde içim rahat etmiyo. allah kerim deyip atıcam bugün bende bakalım neler olacak :)

Günaydın annişler siz hastane çantasının içine süt sağma makinesini koydunuz mu? Birde bebeğe kaç tane bez koydunuz?
Süt sağma mak varsa yanına almak mantıklı. İhtiyaç duyanların çoğu ilk hastanede ihtiyaç duyup acilen temin ediyor. İki ark peş peşe doğum yaptı ikisi de alel acele temin etti. Eğer arabanız varsa ilave küçük bir çanta yapıp arabada bulundurabilirsin. Ben bir takım kıyafet ve bazı eşyaları arabada bir çanta yapıp koyacağım. Çünkü hst götürdüğüm eşyaları kullanmasam bile eve gelince tekrar yıkayacağım için, yedek eşyaların temiz kalmasını istiyorum. İhtiyaç olırsa arabadan eşim getirir.
Bez de hst kalma sürene göre değişir tabi. Kesin normalse max 10 tane yeter. Ben sezaryan olacağım o yüzden 15 tane hst çantasına 10 tane de arabadaki çantaya koyacağım.
Ayyyyy ne uzun yazdım ben bile şaşırdım

hadi ya vereim o zaman salı günü aksatmadan..
ya nst sıkıcı bir şey aslında bazen ses gelio gidio falan içim gidio resmen.. bişimi oldu acaba die.. sonra tekrar güm güm duyuyosun.. sancı olmuo ama orda çıkabiliomuş cnm.. umarım çıkmaz daha erken gelmelerine..dursunlar biraz daha.. şu 36yı bi geçsek rahatlıucamm.. :)
sorma zaten netten okuya okuya doktor kesilcez yakında

kıııızzz bizimki nişanlıyken yapacaktı bebiş için yorgan, hala yapacak benim hiiiççç ümidim yok o yüzden kendim aldım, ona kaldıysam kara güne kaldım demektir... davet etmişsin gelir mi ki acaba?

canım yıkamadan olmaz ya benimde içim rahat etmiyo. allah kerim deyip atıcam bugün bende bakalım neler olacak :)
Aynen canım insanın içi rahat etmiyor şimdi mis gibi oldu.. ohhh ama sermicem önce bi temizlik yapmam lazım biraz ters oldu benimkisi ama olsun.. Sen ne yaptın yerleşebildin mi?

Bebe

Altinda bi sıkınti olmasinda diyince korktum bende ne bilim dogum erken mi oluyo peki noluyo acaba bilgin var mi canin
Hiç öyle bir şeyden bahsetmedi canım, dedim ya çok rahattı. Üst sınırı geçmedikçe sorun yok dedi. Her halde üst sınırı geçerse acil sezaryenle bebeği doğurtacak. Ben de çok düşünmemeye çalışıyorum.

Çok fenasın kız

yok kız o kocasını bırakıp bi yere gidemiyor.. gelmez yani..14 haftalık hamileyken 3 gün hastanede yattım.. başımda kaldı.. kafamı ütüledi yok adam ne yedi yok ne giydi.. o zaman da gidebilirsin ben iyiyim dedim başına kakacağımı bildiği için gidemedibizimkide bebeğin A dan Z ye herşeyini alacağım demişti.. almadı.. bende istemiyorum hiçbişeyini alma dedim .. ben aldım herşeyini dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…