- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.861
canım yıkamadan olmaz ya benimde içim rahat etmiyo. allah kerim deyip atıcam bugün bende bakalım neler olacak :)Canım yorgan dikişliyse yani onu tutan bişeyler varsa sorun olmaz diye düşünüyorum... Çünkü dikişler olmasaydı dediğin gibi toplanma ihtimali olabilirdi, ama yıkattım bişey olmamış... Küçük önemsiz bi yastık vardı onu da yıkattım onda dikiş olmadığı için toplanır gibi olmuş ama kuruyunca kendini salar büyük ihtimal diye düşünüyorum... Valla bende korka korka yıkattım, makine sıktıkça koştum koştum baktım neler oluyor acaba diye, çünkü eşim ne var sanki yıkatma falan dedi şimdi ona inat birde kötü olursa yandığımın resmidir dedim olmadı Allahtan :)))
benimde öyle oluyo yaBen de aynı durumdayım
Süt sağma mak varsa yanına almak mantıklı. İhtiyaç duyanların çoğu ilk hastanede ihtiyaç duyup acilen temin ediyor. İki ark peş peşe doğum yaptı ikisi de alel acele temin etti. Eğer arabanız varsa ilave küçük bir çanta yapıp arabada bulundurabilirsin. Ben bir takım kıyafet ve bazı eşyaları arabada bir çanta yapıp koyacağım. Çünkü hst götürdüğüm eşyaları kullanmasam bile eve gelince tekrar yıkayacağım için, yedek eşyaların temiz kalmasını istiyorum. İhtiyaç olırsa arabadan eşim getirir.Günaydın annişler siz hastane çantasının içine süt sağma makinesini koydunuz mu? Birde bebeğe kaç tane bez koydunuz?
Kıyamam ya Allah kolaylık versin canımGünaydın kızlar kasıklarım cok agrıyor yürüyünceyataktan kalktım iki adım atmakta zorlandım bir de işe git şimdi
arabada dursun ya ben herşeyi arabada tutucam, lazım olursa alır gelir süt sagma pompası da dahil50 li ama
sagol cnm ya hepimizeee, senin durumun nasıl napıyorsun?Kıyamam ya Allah kolaylık versin canım
hadi ya vereim o zaman salı günü aksatmadan..ver tatlım idrarda doktorum sıkı sıkı tembih etti bu aralar idrarda protein kacagı olabiliyormuş Allah korusun.ben de nst ye gircem dün sıra vardı beklemek istemedim , sonucları da bugun göstercem ilk defa nst ye gircem heyecanlıyım :)) zaten sancı falan yok . bebeğin kalp ve hareketleri için bakıcak sanırım.
netten okuyo okuyo uzman olduk zaten . baş cevresi yok bacak boyu :)) bebek dogunca daha cok netten okurum gb geliyo bana . o zaman daha farklı sanki. benim ilk tecrübesizim cunku .
ben benim gibi arabası olmayanlar için konuşmuştumarabada dursun ya ben herşeyi arabada tutucam, lazım olursa alır gelir süt sagma pompası da dahil
gerek yok o zaman dogru diyorsunben benim gibi arabası olmayanlar için konuşmuştum
kıııızzz bizimki nişanlıyken yapacaktı bebiş için yorgan, hala yapacakkaynanam minnak beşiğin içine pamuk yatak yapmış.. hemen yapmışsın gözlerim yaşardı ben 4-5 aysonra yaparsın diye bekliyordum dedimcevap veremedi.. sonra ağrıların var mı dedi.. bende abartarak olmaz mı her gün ağlıyorum resmen ağrılardan dedim.. o zaman işten ayrıl buraya gel ben sana bakarım dedi.. gelmem oraya benim evim var illa bakmak istiyorsan buraya gel dedim . yine cevap yok.. pişman değilim
Benim en son düzelmişti canım bi problem yoktu bugün kontrolüm var bakalım ne dicek.
Aynen canım insanın içi rahat etmiyor şimdi mis gibi oldu.. ohhh ama sermicem önce bi temizlik yapmam lazım biraz ters oldu benimkisi ama olsun.. Sen ne yaptın yerleşebildin mi?canım yıkamadan olmaz ya benimde içim rahat etmiyo. allah kerim deyip atıcam bugün bende bakalım neler olacak :)
Hiç öyle bir şeyden bahsetmedi canım, dedim ya çok rahattı. Üst sınırı geçmedikçe sorun yok dedi. Her halde üst sınırı geçerse acil sezaryenle bebeği doğurtacak. Ben de çok düşünmemeye çalışıyorum.Bebe
Altinda bi sıkınti olmasinda diyince korktum bende ne bilim dogum erken mi oluyo peki noluyo acaba bilgin var mi canin
Senin bebiş akıllıymış üzmüyor annesinibenim evdeyken oluyor özellikle yataktayken.. ama işe gelince birşey yok o yüzden 37. ye kadar çalışacam yoksa benim evde olmayan hastalıklarım çıkar
Çok fenasın kızkaynanam minnak beşiğin içine pamuk yatak yapmış.. hemen yapmışsın gözlerim yaşardı ben 4-5 aysonra yaparsın diye bekliyordum dedimcevap veremedi.. sonra ağrıların var mı dedi.. bende abartarak olmaz mı her gün ağlıyorum resmen ağrılardan dedim.. o zaman işten ayrıl buraya gel ben sana bakarım dedi.. gelmem oraya benim evim var illa bakmak istiyorsan buraya gel dedim . yine cevap yok.. pişman değilim
İyiyim çok şükür. Tabiki klasik ağrı sızı sancı ve uyuyamamayı saymazsaksagol cnm ya hepimizeee, senin durumun nasıl napıyorsun?
Canım ben de varım plesantacı
Aaaaa ne güzel darısı başımızaBenim en son düzelmişti canım bi problem yoktu bugün kontrolüm var bakalım ne dicek.
yok kız o kocasını bırakıp bi yere gidemiyor.. gelmez yani..14 haftalık hamileyken 3 gün hastanede yattım.. başımda kaldı.. kafamı ütüledi yok adam ne yedi yok ne giydi.. o zaman da gidebilirsin ben iyiyim dedim başına kakacağımı bildiği için gidemedikıııızzz bizimki nişanlıyken yapacaktı bebiş için yorgan, hala yapacakbenim hiiiççç ümidim yok o yüzden kendim aldım, ona kaldıysam kara güne kaldım demektir... davet etmişsin gelir mi ki acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?